מה? איפה ראית שמייקרוסופט ייצרו את באטלפרונט??
A AceMagician New member 14/7/05 #20 ביל גייסט ומיקרוסופט הם היצרנים מספר אחד של תוכנות לדתיים, כמו שJai guru deva אמר: DOS MS-DOS [WINDOS [WINDOWS ועוד...דווקא רעיון נחמד לשרשור (בלי כוונה להעליב אף אחד כמובן )
ביל גייסט ומיקרוסופט הם היצרנים מספר אחד של תוכנות לדתיים, כמו שJai guru deva אמר: DOS MS-DOS [WINDOS [WINDOWS ועוד...דווקא רעיון נחמד לשרשור (בלי כוונה להעליב אף אחד כמובן )
T Torian New member 14/7/05 #25 היי! הלו ילד! תרגיע קודם כל...!!! אני חושב שהוא התכוון שבלי להעליב דתיים. די כבר! נמאס!
R Rockamora New member 14/7/05 #28 אני יודע!! זה לא היה פירוש.. זה היה הסבר מצוץ מהאצבע מה שנקרא! חחח... אמרתי לה ת'דבר הכי דבילי כדי שהיא תגעל\תבהל\תפסיק להציק לנו! חחחחחחח.. והנה היא הפסיקה.. היא אפילו לא עונה לנו במסנג'ר
אני יודע!! זה לא היה פירוש.. זה היה הסבר מצוץ מהאצבע מה שנקרא! חחח... אמרתי לה ת'דבר הכי דבילי כדי שהיא תגעל\תבהל\תפסיק להציק לנו! חחחחחחח.. והנה היא הפסיקה.. היא אפילו לא עונה לנו במסנג'ר