אתם יודעים,

Kouryuu

New member
אתם יודעים,

זה באמת לא בריא כלזה, ללכת לישון כליום לפנות בוקר. אבל לי לא איכפת, כי לי יש לינה שמעבירה לי את הזמן באמת בנעימים. אני שלך, אישה, עשי בי כרצונך. :> אני אוהבת אותך לינה. וגם אתכם. אז, להתראות בינתיים? :>

Kouryuu

New member
ושיר תאווה.

כי אחרי הכל אני חושקת בך וכלזה. אז זה השיר שבחרתי, כי הוא מעין שיר תאווה שכזה, והוא נכון חלקית. והוא נורא עצוב ונורא יפה, והוא מתקשר גם למישהו אחר, אגב. בכל מקרה, הנה- Secretly by Skunk Anansie I've been biding my time, been so subtly kind, I've got to think so selfishly, 'coz you're the face inside of me. I've been biding my days, you see, evidently it pays, I've been a friend, with unbiased views, and then secretly lust after you So now you feel lusty, you're bored and bemused You wanna do someone else, so you should be by yourself, instead of here with me, secretly Trying hard to think pure, bloody hard when I'm raw, you're talking out so sexually, About boys and girls and your freakin' dreams. So now you feel lusty, you're hot and confused. You wanna do someone else, so you should be by yourself, instead of here with me, secretly So now you've been busted, you're caught feeling used. You had to do someone else, you should have been by yourself, You had to do someone else, you should have been by yourself, instead of here with me, secretly, Secretly, Secretly.

As I Am

New member
האאעע..!! *מצייצת* ../images/Emo103.gif

לימורצ'אןןןן! *מתנפלת בחיבוק אלים* הו, את כה מקסימה. ;; אני אוהבת אותך נוראאא. ככה
הרבה. ^^ ותודה על השיר. *מפריחה נשיקה באוויר*
- - - *גוררת את לימורצ'אן אל מאחורי שיח קרוב* נייהאהא!

Kouryuu

New member
אוע, לינה, אני עדינה, הזהרי איתי!

*נגררת ע"י לינה אל מאחורי השיח* -קולות רקע- "אני לא טובה בהודעות אוהבות, עכעגכ, אניי מצטערת;;" באקה~ :>

Kouryuu

New member
*הפיכת השרשור לכלל פורומיסטי*

אוקיי, זו הפעם הרביעית מתוך חמש (אם ספרתי נכון, חיקחיק, אני באמת נורא מטושטשת. :>), שאני מגיבה בכל השרשור הזה. החלטתי להרחיב את תחום פעילותו של השרשור, וכעת שמו הלא רשמי יהיה- 'גמאני אוהב אתכם, מה עשיתי אתמול, מה אני עושה היום בבוקר, מה אני אעשה היום במהלך היום, מה עשיתי במהלך היום' (הכל תלוי בשעה בה תתקלו בשרשור האטרקטיבי הנ"ל. אז אני אתחיל (בואו והתאגדו סביב המדורה)- אמש ב-2:30 אמא עלתה עלזה שאני עדיין לא ישנה. לטענתה, היא לפתע שמעה אותי צוחקת והתעוררה מייד. כל טענותיי שאני לא עייפה לא עזרו, והיא ציוותה עליי להכנס למיטה ולא לצאת עד לשעה שבע אפס אפס בבוקר. עד לפני שבוע בערך, הייתי מפסיקה לתפקד בסביבות 21:00-22:00, הולכת למיטתי, ישנה 10-12 שעות ולא מצליחה לקום מהמיטה למחרת. אבלאבל, במהלך השבוע וקצת האחרונים נפרדתי בנסיבות מצטערות (ברוך שפטרנו, לבינתיים), מכדוריי הנאמנים, הריספרידאל, ולפתע, הממ, אני לא רוצה לישון! הממ, כעת בכלל. אני מוצאת את עצמי מבלה במחשב עד לפנות בוקר, אז אמא עולה עליי ושולחת אותי לישון באכזריות. כך היה גם אמש, אבל אחריי שנכנסתי למיטה דלת הכניסה נפתחה ברעש, ושם היה לא אחר מאחי הבינוני, שיכור, מגהק וקולני, אחריי שחזר ממסיבה. הוא התחיל לדבר איתי בקול יותרמידי רם, סיפר לי על ההופעה שהייתה שם, איכות האלכוהול, כמות השיכורים, והאוכל ('האוכל היה אכזבה! אמא, תכיני לי פיתה עם חומוס-צ'יפס-קטשופ-שניצל, אני מת מרעבב~!'), אני, מצידי, יצאתי כל הזמן מהמיטה, צחקתי עליו, עד שאמא הכריחה אותי להכנס לחדר, למיטה שלי, וסגרה את הדלת אחרייה. היום בבוקר הוא קם ורצה את השניצל שלו, אחריי שבסוף הוא הרגיש יותרמידי רע מכדי לאכול אותו. בינתיים, הבוקר לא היה כה רע, אני עייפה ברמות סבירות, ואפילו העדשות הסוררות שלי לא עשו יותרמידי בעיות (השבח לאל!). רבים הסיכויים, אםזאת, שמתישהו בביתהספר אכנע לאל השינה (מורפיאוס? כך קוראים לו?), וארדם על השולחן, מריירת כולי, כשהערסונים מאחורה זורקים על חתיכות נייר והמורה מתלוצצת על חשבוני. אם באלכם, זרקו ניחושים לגבי השעה המדוייקת בה אצנח ואפול (אני לומדת היום עד 15:40). הממ, מישהו נשאר עד כאן? אני מזיינת את השכל כ"כ, אעעע.

PopPy

New member
גמני אוהבת אתכם

למדתי לבגרות במתמט', מנסה להרגע לפני הבגרות במתמט', אעשה בגרות במתמט'. מישהו מזהה דפוס? (רמז - אם אני לא מקבלת 100 אני מתאבדת)

Kouryuu

New member
בגרות במת'. :<

עוד כמה חודשים וטופס 005 ינסה להתנקש בחיי. אני, מצידי, אנסה להחזיר לו מלחמה. אני מניחה שהבגרות כבר מאחורייך ומאחוריי שאר הפורומיסטים שעושים בגרות במועד חורף. ואני אוהבת אותך בחזרה~

PopPy

New member
בואי נגיד שאני לא חושבת שיש לי סיבה

להתאבד. ^^

Gizmo16

New member
אני מהמרת שתיפלי ב-11:30../images/Emo28.gif

זאת כזאת שעת שינה בשבילי
נאמ, אח שלך בידר אותי
אבל פאדיחות לו, אמא שלך לא רצתה להרוג אותו בערך?!
נאמ. אני חייבת להגיד שכמה שאני שונאת חלק מהמורים שלי- בענייני שינה הם ממש מתחשבים
עיין ערך: המורה לתנ"ך: מה קורה איתכם חבר'ה?! אתם לא מרוכזים היום, יהל מראה פחות השתתפות בשיעור מבד"כ, קסם נרדמת על השולחן, יאללה, תתעוררו!
המורה לכימיה: נרדמתי לה בשיעור הראשון לחלוטין, והייתי בטוחה שאין סכנה כזאת כי היא לא תתן לי לישון- היא לא נותנת לאף אחד
פתאום אני מתעוררת בהפסקה, חוזרת לשיעור השני והמורה אומרת לי "נו, קסם, התעוררת קצת?"
המורה לתרגום סתם שלחה אותי לקנות משהו מתוק לאכול שיתן לי קצת אנרגיה
נאמ. סיפורי שינה

Kouryuu

New member
הו.

בשעה 11:30 חשבתי על משהו מאוד מסויים שהפריע לי לישון, ו-5 דקות אח"כ הצלצול גאל אותי ואת תלמידי ביתספרי. באורח פלא בוטלו היום 5 שעות שלמות, והצטרפתי לדניאל במסע הגדול לבית של אחותו ואז לבית שלו. ובכן, כן, אחשלי נוטה להיות משעשע, עם אלכוהול או בלי. ולא, אמא שלי רגילה לכך שבני הבית מעבידים אותה בפרך, ושאני ואחי חוזרים שתויים בשעות לא קונבנציונאליות הבייתה. הוא יותר נוראי ממני כשהוא שיכור, אגב. אוה, קסם חביבה על מורתיה, ואף לומדת תרגום~! האין זה המקצוע השולת ביותר בכל מערכת החינוך הסדירה וכלזה? והתגובה שלך עשתה לי טוב.

Gizmo16

New member
שמחה שעשה לך טוב^_^../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

המחמאה הכי גדולה שאפשר לקבל על תגובה
תרגום- חביב, לא משהו
כל העקרונות שלומדים הם כאלה שדי באים מאליו...
אבל מקצוע קל
נאמ, לימורורוקוקוקו חוזרת שיכורה הביתה
מתפרעת^_^ נאמ, כיף לך, יום קצר

Kouryuu

New member
הוו~ *מחייכת*

הצטרפתי לתרגום רק השנה, כי אין לי מספיק יחידות בשביל להתקבל לאוניבסיטה (הו, זה נשמע רחוק למדי...), וישלי פער של שנה, ונורא קשה לי עם התופעות הללו, אבל המורה אמרה שישלי פוטנציאל להיות התלמידה הכי טובה שלה.
חוצמזה, זה, וביולוגיה, הם השיעורים היחידים שאני משתתפת בהם, משום שהם מעניינים אותי, ויש שם קבוצה קטנה יחסית של תלמידים, אז זה מרגיש יותר בנח להצביע ולפלוט את השטויות שלי (זה נורא קשה לי, לדבר בנוכחות כל הכיתה. אע). ואעע, אני כמעט לא שותה, כי חבורת המקומיים שלנו מתכנסת לשתות אלכוהול זול (בדר"כ קגלביץ' מלון עם ספרייט, או בירה זולה, או טקילה זולה עוד יותר), פעם ב-3 חודשים בערך. לא פייר. :< ואז, כשאני שותה, אני חוטפת צרבת, ונכנסת לדכאון קשה למחרת (כל מיני תרופות, אבל אני כבר שבוע ללא~! בינתיים. :<), או סתם מתחילה לגעת שם בכולם, ודניאל אוסר עליי להמשיך לשתות. ^-^ כן, היה די נחמד, אני מניחה.

Gizmo16

New member
בהצלחה עם ה-../images/Emo28.gif

מחסור בתרופות
מקווה שזה ילך לך
דיברנו על זה פעם, לא?
נאמ, בהצלחה גם עם תרגום למרות שיש לך אינטואיציה אז אני סומכת עלייך
נאמ ביולוגיה
*פיזיקאית מושבעת*

Kouryuu

New member
^-^

כןכן, דיברנו עלזה. אריגאטו. וביולוגיה זה אלוהות מאין כמוה.

Gizmo16

New member
מי נוסע לרוקי מחר?../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

שלומי לא משהו
המלחמה היומיומית של לנסות להרגיש שייכת בכיתה הלכה היום די פחות טוב מאתמול...
מצד שני- מחר רוקי עם קרן ורואים את אורה ולירון ובתקווה עוד אנשים! יהיה כיף^__________________^ אז בסדר
נאמ.

Kouryuu

New member
רוקי. :< הפקרות. :<

אוה. אני לא יודעת, לא כולם מצליחים להרגיש שייכים בכיתה, בכלזאת, קשה להרגיש קשורה ואהודה על כ-40 תלמידים נוספים. אבל זה לא אומר שאת לא חלק מכיתתך. אני כבר לא מנסה להרגיש שייכת בכיתה, אני נחשבת ליותרמידי מוזרה בעיניי יותרמידי אנשים, אבל החברים שלי גורמים להרגיש שייכת בקליקה הקטנה שלנו. וזה מרגיש לא רע בכלל. אזאז, אולי גמאת תצמדי אל חברייך? אם זאת,זה לא אומר שאת צריכה להפסיק ולהתעקש של השתייכות. בהצלחה רבה~

Gizmo16

New member
אין לי קליקה../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

סיפור מכוער של בגידה, רכילות וצביעות..

Kouryuu

New member
אוה, מוכר באופן מעורפל שכזה.

החבורה המצומצמת שלנו מכילה אף היא רכילות וצביעות ברמה כלשהי, אבל זה קיים כמעט בכל חבורה? וזה בטח לא נעים כלל, לא נעים כלל. אני מקווה שתמצאי לך אנשים חדשים להתרועע עימם ולהרגיש שייכת. בכלמקרה, תמיד אפשר לנסות ליצור קשרים חברתיים המתקיימים אך ורק בשעות הלימודים, עם אנשים המוכנים לנסות ליצור קשרים חברתיים איתך בחזרה. גמזה יכולהיות נחמד.

למעלה