אתם יודעים....

סולמית42

New member
אתם יודעים....

שבאתר של קשת כתוב שתוכנית סיום העונה תשודר לא מחר, אלא בשבוע הבא? ואתם יודעים שהנבחרת לא מופיעה בלוח השידורים של האתר למחר? אבל שבלוחות שידורים אחרים היא כן מופיעה? ואתם יודעים שלפי הספירה שלי, חוץ מסיום העונה אין יותר תוכניות? ואתם יודעים שבעצם אין פה שום דבר מוזר? שבעצם מחר לא תשודר תוכנית חדשה (אם בכלל ישדרו משהו) ושרק הלוח של קשת נכון... ו שבעצם זה רק מסביר למה לא היו פרומואים (או יותר נכון נושכי כריות) לתוכנית הסיום, ולמה לא כתבו על זה בשום עיתון ולמה זה לא הופיע באתר של קשת.... ואתם יודעים שאין לי בכלל פואנטה להודעה הזו? שרק רציתי לעדכן את כולם במידע החיוני הזה?

צוריאל 5

New member
הודעה מרגשת

זו הייתה הודעה מרגשת וסוחטת דמעות... תודה רבה לך ימית... עכשיו אני אוכל לישון טוב יותר בלילה.. נגמרו הסיוטים.. פוס עולם.. מעתה כולנו נחיה טוב יותר.. והכל בזכותך... (תסלחו לי..אני התבלבלתי בכדורים היום..) -גמר גביע: ר"ג מול ב"ש- לא יאומן!!! כמה יפה...

סולמית42

New member
ימית?!?!

הדפ"רית הזו??? ככה להעליב??? זה שלמס' 10 מותר, זה לא אומר שאם את תקראי לי ככה אז אני לא אעלב...

~*~gaL

New member
באמת כל זה נראה לי מוזר.

העובדה שתוכנית הסיום תשודר לה ככה בלי שום תשומת לב מצד התשקורת. אבל עכשיו זה גם מוזר, כי מה - לא ישודר כלום מחר? או שאולי כן ישודר? אולי תוכנית הסיום כן תשודר מחר ויש טעות באתר של קשת, עד כמה שמה שכתוב שם הגיוני? אני צריכה תשובות!!! שמישהו יתן לי תשובות!!!

סולמית42

New member
מוזר ומעניין...

you want truth???? you can't handle the truth!!! מן הסתם אם אני הצגתי את השאלות אז אין לי עליהן תשובות... אבל יש לי תשובות לשאלות אחרות, אם את רוצה לעשות החלפות... אני אגיד לך למה לעזאזל רמי וריטה הופיעו ביחד ואת תגידי לי מי רצח את ארלוזורוב... הולך?

~*~gaL

New member
העונה.... הלוואי שהעונה...

כנראה שזה אפילו לא של העונה... אם אתם יודעים למה אני מתכוונת....

y o n i X

New member
מה סיום עונה?!?!!?!?

עכשיו לא יהיה לי קיציס ופרידמן הרבה זמן!!! כי הם עובדים על החטא ועונשו שלא ישודר בערוץ 2(*שיעול*צונזר*שיעול)! אוףףףףףףףףףףףף

y o n i X

New member
למי שלא הבין בקשר לצונזר

פה היתה אמורה להיות הודעה שנמחקה, משום מה

~*~gaL

New member
כתוב בלוח משדרים,

שיש היום את הסרט הקצר "עיניים שלי". אז כנראה שבאמת אין היום נבחרת החלומות. אבל היום יש סיכום לעונה 3 של רק בישראל - אני מקווה שנזכה לראות קצת פרידמן...

למעלה