אתם יודעים מה

אתם יודעים מה

שמעו אני ממש לא מכירה אותכם ואתם לא מכירים אותי אבל בינתיים אתם סתאם שחצנים שחושבים שהם מבינים הכול אז חבל שבכלל נכנסתי לפורום הזה ואתם (לא כולם רק אנשים ממש מסוימים) עושים שם רע לפנק!!!! אם אתם יודעים בכלל מה זה ואני בספק שאתם מכירים להקות חוץ מ NOFX PENNYWISE MILLENCOLINן VOODOO אני אולי לא המבינה הכי טובה בעולם אבל אני לא תופסת תחת על אנשים אז ביי היה ממש לא כף להכיר אותכם מכווה שיוםפ אחד תתבגרו ותשנו את ההתנהגות המשסריחה שלכם ביייי! הא כן ושמעו את OSKER אם טובים.....

pikitup

New member
מי לא מכיר את הלהקות האלה?

כל הלהקות האלה די מוכרות.. בכל אופן, אל תתני לאנשים קטנים להפריע לך לכתוב בפורום

TimBuck2

New member
שיהיה לך יום נעים

(מסר משליחי רצון טוב של פורום פאנק) (יש דבר כזה?)

זאות איתה הכוונה

כול הלהקות שרשמתי אלה להקות מוכרות ןבגלל זה הם היחידות שהם מכירים בכול מיכרה אנשים פאנק זה לא להיות מגניב ולצחוק על אנשים יש לזה תורה גדולה מאחורי ואני מאמינה בה............ אתם אפילו לא יודעים מאי ואיפה היא התפתחה נכון ? בכול מכרה גם אני לא מבינה הכי בעולם אבל אם תרצו אני יספר לכם ברגע שיתנו לי לפתוח פורום.....

מצאתי שיר שיתהם לכול המגנבים...

Cool To Hate I hate a lot of things I hate a lot of people that are lame I like to hate stuff Cause then I don´t have to try and make A change I hate teachers I hate school I hate the cheerleaders And anyone who´s cool I hate the office I hate the Quad Don´t wanna learn nothing I want to be a slob It´s cool to hate It´s cool to hate I don´t like nothing and I like that fine (Liking something´s just a waste of time) It´s cool to hate It´s cool to hate I don´t like nothing and I like that fine (Liking something´s just a waste of time) I don´t like nothing and like that fine (Liking something´s just a waste of time) Yeah I hate everything I even hate you too So fuck you I´m always thinking bad I never have nothing good to say I´d rather tear things down Than build them up It´s easier that way I hate the jocks And I hate the geeks I hate the trendies But I also hate the freaks I hate Dr. Martens And Muscle T´s I´m only happy when I´m in my misery I´ll cut you down and give you lip Being positive´s so unhip I´ll cut you down cause I´m a fool Being positive´s so uncool I hate the jocks And I hate the geeks I hate the trendies But I also hate the freaks I hate your band And I hate TV I´m only happy when I´m in my misery מ IXNY של OFFSPRING

offspringer

New member
טוב הבנתי, אני מכיר את השיר הזה כבר

כמה שנים. נ.ב את לא אמורה לעזוב בטריקת דלת?!

MetallicWolf

New member
WHATTHAFUCK?!?!../images/Emo123.gif

רק עכשיו הכרת אותו?! ואוו , אנשים ממש לא מקירים את אופספרינג פה... Jennifer lost the war today , theyl find her burned and raped, even tho she most have wondered , "What Have I Done?!" The Offspring, The Offspring , Jennifer LostTheWar

Dying degrEe

New member
ואני חושבת

שאת חמודה ומדליקה
אז ביי

^NB^

New member
פאנק

לפאנק צריך להיות שם רע הפאנקיסטים לא אמורים להיות נחמדים הם אמורים להיות קשוחים ואכזרים ולא נחמדים אז הם לא עושים שם רע לפאנק, הם נותנים לו את השם האמיתי שלו כי בלינק 182 ואופספרינג הם נותנים את השם הרע והלא נכון לפאנק הם אומרים שפאנק זה דבר טוב וכו´ אבל לא, פאנק זה רשע זה כמו כזה מטאל קשוח נורבגי, אבל בשלושה אקורדים ואף אחד לא הולך להתבגר ואף אחד לא הולך לשנות את ההתנהגות שמגעילה שלו, כי ההתנהגות הזאת זה פאנק, הבנת, פאנק. ולסיום, לכי לכי יא מכשפה ליום אחד ועוד סיום: I know what you´re thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I´ve kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you´ve got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?

offspringer

New member
מה אתה שם את בלינק ואופספרינג באותו

הקשר?! בלינק טיפשים, אין להם שום קשר לפאנק, אבל לאופספרינג כן, אולי לא השירים היותר חדשים, אבל רוב השירים שלהם הם פאנק.

למעלה