יש הדבל ענק בין הפאנק של היום לבין הפאנק של פעם היום םאנק יותר מתקשר לסצנת הסקיטרים או לך שבתחילת שנות ה90 הפאנק שלט בארה"ב אז הרבה להקות כמו בלינק התחילו ולעומת זאת הפאנק (של הסקס פיסטולס) המקורי היה יותר שירים של מחאה שירים על אנריכה וכאוס שני סוגים שונים לפי דעתי ואתה יכול לרואת את זה במילים ופאנקיסטים לא צריכים להתבהג רעה או קשוח אתה מדבר כמו איזה ילד מפגר לא מתבגרים הם פשוט אנרכיסטים של מאמינים באותם דברים כמוך בישבלם אתה חלק מהמערכת שהם רוצים להרוס ובלינק ואופספרינג הם כול אחד מסיצנה אחרת של הפאנק אני מקווה שאת יודע להגיד מאיזה למרות שאופספירנג כבר די הפססיקו לשיר על אנריכה וכאלה
FUCK YOU ALL!!!! נמאס לי ממכם יא חתכת וואנבי פאנקסטים מטותמים !!!!!! בוא לקרית שרת אני יראה לכם מזה פאנק אמיתי ובינתים סתמו את הפה הקטן והלא מבין שלכם אתם פשוט פטתים אתם בטח מאלה שמסתובבים בסנטר וחושבים שהם הכי מגנבים בעולם אז זהו שלא!!!!!!!!! אם האיתם מבינים משהוא אחד בפאנק האיתם יודעים שאתם לא צריכם להיות מניקים מסריחם כדי להיות פנקסטים אז הצלחתם לעצבן אותי אני כבל לא נחמדה לכו דחפו משהו לתחת השמן שלכם ותזדינו לי מהעינים הא כן ותפסיקו לעשות שם רע לפנקסטים המתיאם מה שבפורום הזה אין!!!!! לא שאני פנקסטית... אני אוהבת פאנק ומאמינה בתורת הפאנק( כן יש אחת כזות!) אבל אני לא אומרת שאני כן ועושה לכולם שם רע בייייי וזאות באמת ההעדעה האחרונה שלי הא כן ו אחי לא יודעת איך קוראים לך משהו OFFSPRING תפסיק להיות כזה ציני אתה נשמע איש טוב עם פטנציל!! אל תיהיה גם אתה מניאק........... !
עודה הזאות אני סתאם ממש התצבנתי ו אני לא מכירה אותכם אז אל תיכחו אישית ובאמת תנסאו להיות קצעט יותר נחמדים לא כולם מבינים קמוכם ולא לכולם יש כסף לדסקים אני יודעת מה... גם אתם בהתחלה לא יכלתם להבדיל ביין פאנק למטאל אז דיי מספיק עדיף שאני יעוף מהפורום הזה סורי ..............
אבל שמעו אני באמת אוהבת פאנק ולא כול מי שעם מויקן הוא מניאק מויקאן זה דבר חשוב בפאנק(אם לא ידעתם)*9 בכול מיכרה ניב אחי אתה באי סי קיו שלי בכול זאות ומצטערת שעצבנתי אותכם ושפטי אותכם , אבל נסו להבין אני תקוע בעמצה שום מקום בארה"ב וכול החברים שלי בארץ ואין לי מה לעשות פה חוץ מלשתות כול היום אז..... בעצם גם אני דפוקה לגמרה אין לי מוסג למה אני עדין רושמת אולי לא יודעת אולי אני מרגישה שאנשים שונאים אותי פה ו במיוחד אנשים שאוהבים את אופספרינג אני פשוט ניאתי ממש מגעילה מאז שספרו לי שאני חיבת להשאר פה ואני לא יכולה לחזור לארץ אז.... אם זה לא מפריע לאף אחד אני עדין ירשום פה הודעות מדי פעם וסורי עם פגעתי במישהו וברצינות אנשים אתם באמת יכולים להיות יותר סבבה לאנשים שלא מבינים כול כך כמוכם .... דרך אגב מישהו מכיר את ה t(I)nc ן RAISED FIST וDEVIATES כדי לכם לשמוע אם אתם אוהבים פאנק מהיר הם ממש טובים ביייי
יופי, אבל אני לא יכול להתחבר, כמו שכתבתי לתומר, אני בודק מי יותר חכם אני או המחשב, מחקתי דברים חשובים ברג´סטרי ואני מפעיל את המחשב בצורה שונה ביותר עד יום ראשון, אז אני אתקן, אבל אני אאשר אותך ברגע שאתחבר.