אתם יודעים מה בא לי?

אתם יודעים מה בא לי?

בא לי להיות בהופעה של בריטני בישראל, שורה ראשונה עם מעריצים שאני מכיר (מהפורום? היחדים שאני מכיר O: ), ולצפות בהופעה חייתית של Satisfaction! אבל... זה לא יקרה. אולי הופעה של בריטני בישראל תהיה בקאמבק הבא וזהו

היא ראיליסטית כאילו?

אם קלי קלארקסון לא ספרה אותנו למה שבריטני ספירס כן?!! צריך איזה חברה ענקית עם ה מ ו ן כסף כדי להרים פה ת'מופע שלה והמליון שהיא תעשה פה הם כלום לעומת ה20 שהיא תוכל לעשות באירופה ואם לבלאק אייד פיז שילמו 180 שקל בהנחה והיה להם מופע נחמד תחשוב כמה ישלמו על המופע של בריטני?!. וזה הרבה מעבר לכסף... הטעם המוזיקלי של האנשים בישראל הוא עלוב מאוד הכל פה חיקויים של חו"ל וזמרי אינסטנט שלא נדבר על מצב הפופ בארץ...שהוא בכלל לא ממש אהוד. ובגלל זה אין הבטחה שהמופע יצליח בארץ וגם אנשים בארץ לא רגילים למופעים ענקיים כאלו של אמן אחד זה מורכב קיצר...

s H e L i 1 6

New member
נכון

האמת שזה נכון וגם אם היא תבוא לארץ זה לא יהיה למופע אולי איזה ביקור בארץ וזה יקרה רק אם תתעניין בארץ

YugiBoy

New member
אבל זה לא יהיה אמן אחד

בטח, כמו ב50 סנט, ידחפו את כללללל זמרות וזמרי הפופ לחימום, 5 שעות לפני המופע... בעיקר את רוני ...חח... חוצמיזה, דווקא בגלל שהמצב שלה לא טוב ואהוד בארץ, היא צריכה לעשות סיבוב בארץ רק כדי לשווק את עצמה מחדש, להתראיין ברדיו ולדבר בתוכניות אירוח (כן כן, היא לא אלוהים. מותר לה לרדת אל העם) ולהופיע.... אם בא לה :)

אצל פיפטי סנט

הביאו זמרי חימום מתוך הזמרים שבלייבל אמנים שלו צריך שיהיה קשר בין האמנים כדי שהם יחממו אחד את השני... למשל הPCD מחממות את הבלאק אייד פיז ונוצר קשר איתם כי וויליאם הפיק להם כמה להיטים... או אייקון שמופיע עם גוון סטפאני בסיבוב הופעות שלה. למרות שהיה נחמד אם בריטני ומדונה היו מופיעות כאן ביחד.. אז זו הייתה הצלחה בטוחה.

Shiri from the block

Active member
לא מסכימה חלקית../images/Emo113.gif אם בריטני תבוא-כל בנאדם בארץ יבוא להופעה שלה... זאת בריטני. היא ה-שואו. זה לא בעיה של אם אנשים יבואו.. זה בעיה אולי כמו שאמרת בהפקה והעניין של הכסף..

0rin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Shiri from the block

Active member
היא לא תבוא לעולם.../images/Emo113.gif אין מצב. בשנת 99-2000 היא הייתה ממש להיט פה והיא (וגם כל השאר) לא טרחו לבוא לפה.. אולי עכשיו בגלל שאשכרה מצליחים להביא לפה ממש זמרים וזה יש סיכוי קטן אבל ממש ממש ממש קלוש. אני לא מאמינה שהיא תגיע..

lidor love lee

New member
כולם פה רוצים את זה אין מישו שלא

תאמינו לי... הלוואי והיא תבוא לארץ....למרות שלא נראה לי שבתקופה הקרובה היא תבוא...

YugiBoy

New member
לחץ חברתי!חוצמיזה היא לבשה מגן-דוד.

אז אולי, מכל המדינות בעולם, תעבור לה בראש המדינה שלנו, בסיבוב ההופעות הבא, רק אם הוא יהיה אחרי האירוביזיון, אחרי להקת טיפקס, לא נראה לי שיהיה סיכוי שהיא תבוא..... אבל אם אוונסנס, נלי פורטדו, אבריל לאבין אמורים לבוא, ועוד אחרי פיפטי סנט, הבלאק אייד פיז, ועוד ועוד, למה לא בעצם? צריך להביע רצון.... השאלה איך.

למעלה