אתם יבשים אחים......

prince01

New member
אתם יבשים אחים......

זה שאין מירוצים או משהו כזה זה לא אומר שאתם צריכים לייבש ת´פורום וללכת לפורום של שער 5 או אחר..... זה הפורום המיוחד של כמה חבר´ה כאן, ואף אחד לא ישנה את זה... אז גם בלי מירוצים, תרשמו דברים מעניינים על הפועל, או דברים שלא מעניינים .. אפילו תעשו סקרים, סטטיסטיקות, ודברים יחודיים לאדומים! אז חברים וחברות תתחילו להשתתף יותר, ולעשות את הפורום הזה פעיל, כמו שער 5 !!!!!! כל יום!!!!

pentagon89

New member
אי אפשר להפוך את הפורום הזה

לפורום כמו בשער 5.. כי זה פורום של אתר אוהדים..יותר משוכלל..יותר אנשים..פה מדברים 10 אנשים וזהו..

יוווווו תודה שחיכיתם....... ../images/Emo24.gif

רק רציתי להגיד שכבר חזרתי... אז אם אתם רוצים, אפשר להמשיך עם המירוצים... ושוב פעם תודה תודה תודה...... ממש יפה מצידכם..... דרך אגב.... אתם באים מחר למשחק? אין בסוף מפגש?

על האש

New member
לימור...

אני מקווה שהמפגש יתקיים במשחק הבית הבא... (בתקווה)
.

prince01

New member
יש לי הצעה.....

אולי על האש ישים מונה כניסות לכל הודעה, תגובות, ומספר הודעות של משתמש..... אך זה כמובן בהסכמת מנהלי הפורום בתפוז! אם זה יקרה, זה יהיה פצצה!

pentagon89

New member
אחי בשביל מה?...

עזוב לא צריך את זה בפורום.. היום המשחק 19:15 בבלומפילד!! יש גם יום הולדת לגרשום אז תאחלו לו מזל טוב!! או שתכתבו לי ברכה בשבילו ואני אמסור לו

על האש

New member
אלירן...

אין לי אפשרות לשים מונה,כול מה שמתבצע בפורומים,ושינויים בתפוז,מתבצעים על ידיי אחראית על הפורומים ששמה נטע. אתה יכול להעלות את הבקשה,למונה בפורום משוב ולצפות לתשובה
.

למעלה