אתם חייבים לראות את זה !!!

ש מים

New member
מעולה!!

תיזמון מצויין, עוצמה נהדרת (בעצם, קשה שלא להגיע כאן לעוצמות-מחץ) ובעיקר - הרבה מזל!
(נכתב ע"י אחד, שבהיותו טירון לח ודביק, חטף אחת כזו בצלעות, שבר 2 והושבת לחצי שנה מהמזרון
).

לגבי המזל...

נכון שיש במכה שנכנסת כל כך יפה גם מזל, אבל אם תשים לב, הוא בנה את התיזמון למכה באופן מסודר. הוא ניסה פעם אחת לבעוט אבל ויתר כשראה שהיריב רחוק מדי, ואז הוא דאג שהיריב יהיה במרחק מתאים בכך שהוא דחף אותו מס' פעמים ממצב של טווח קרוב, וכשהוא קלט שהיריב במיקום הנכון, הוא בעט.

lironmarko

New member
רן בעיטה כזו בטווח כזה זה פוקס ממש!

אבל איזה יופי היא נכנסה ....לקו לא ידע מאיפה זה בא לו ..

ברור שיש כאן גם מזל

אבל זה לא אומר שהוא לא תכנן את זה. ברור שלמרות התכנון הוא יכול היה גם לפספס, אבל כנראה שהוא היה מספיק מאומן כדי להכניס את הבעיטה. זה לא איזה sucker punch שנכנס בפוקס. זו בעיטה עם הקרסול שעולה גבוה ונכנסת ללסת. בטה קוון דו היא יותר פופולרית, ושם ניתן לראות שמתחרים מכניסים בעיטות כאלה חופשי.

lironmarko

New member
לא הבנת

רואים שהוא הכניס את הבעיטות האלה מקטע של אולי אני אפגע ... בתאילנדי בד"כ מזהים את הבעיטות האלה מרחוק כי יש את כל הזמן של הסיבוב ובגלל זה לא רצוי לתת אותן כי בצעד 1 עם רגל שמאל לקו יכל להיות מאחוריו.. בקיצור בעיטה מדהימה לא ראיתי הרבה בזירה של ה MT כאלו. ממש מדליק.

ש מים

New member
לירון, בדיוק לזה התכוונתי ../images/Emo98.gif

בעיטה כזו קשה מאוד לבצע על חבר'ה מנוסים, כי - כמו שאמרת - "מזהים אותן מרחוק". למרות זאת יש חבר'ה מהירים לאללה (אייל כהן למשל. עמית יכול להעיד..
) שהם אלופים בבעיטה הזו. לכן, הדרך הנכונה לעבוד איתם זה שמירת טווח (ו-"כניסות ויציאות").

זה לא גם וגם?

אני כמעט בטוח שהשם ura mawashi geri ו- ushiro mawashi geri מתייחסים לבעיטה הנ"ל. אבל אולי אני טועה...

Tonjin

New member
גם אורה וגם אושירו פירושם ביפנית

הוא "אחורי" או "לאחור" כך שלא מן הנמנע שמשתמשים במקומות שונים (ואפילו באותו המקום רק בפעמים שונות) בשני השמות..

ההבדל בין בעיטת מגל אחורי למגל

לאחור בסיבוב מלא . ההבדל נעוץ באופן ביצוע הבעיטה . "בעיטת מגל אחורי" , בעיטה המבוצעת עם הרגל הקדמי בד"כ . הבועט מבצע בעיטה תוך קיפול השוק , הפגיעה מבוצעת עם העקב או כל כף הרגל ( אורה מוואשי) . "בעיטת מגל לאחור בסיבוב מלא "(סיבוב 360 מעלות) הפגיעה תתבצע כמו בפעם הקודמת עם העקב או כל כף הרגל (אושירו מוואשי גרי ) . בשתי הבעיטות יש תנועה לאחור ואולי מכאן "הטעות" במינוח . (חושב שאני לא טועה אבל מי יודע אולי בכל זאת טועה)

למעלה