אתם חייבים לענותתP:

hadarh111

New member
אתם חייבים לענותתP:

טוב אז אז לא לסגור לי את השירשור:( מה החלק האהוב עליכם במין השני.. זה ממש מסקרן אותי.. ענינו בצימצום בשאלון עכשיו להרחיב אנשיםםם מה הכיי מושך אותכם.. אפשר גם כמה דבריםP: נגיד אצלי זה: 1)קודם כל חיוךך זה ממיס אותי.. חבל שלי שי חיוך מכוער:/ 2) עיניים.. בעיקר ירוקות:) 3)שער.. כמה שיותר ארוך יותר טוב! אבל רק אם זה מתאים לו.. אם לא כבר עדייף קצוץ יותר נעים להעביר את היד בקצוץ 4)מישהי פה הזכירה לי כפות ידיים.. אני מתה על כפות ידיים גדולות וגבריות כאלה שנותנות לך תחושה שהם יכולות להקיף ולהגן עליך.. אממ כע יש בזה משהו סקסי:) עכשיו תורכםםםםםםםם

tttttttttt1

New member
וואוווווווווווווווווווווווווווווווו

טוב אז ככה - אצלי בדרך כלל אלה בנות יותר נמועות ממני, צבע שיער חום-שחור, האמת שלא כזה מטריד אותי יופיע, אבל משום מה בדרך כלל אני נמשך לבחורות יפות -אבל זה טבעי..אני לא עומד ובוחר את הכי יפה...וגם בדרך כלל אני נמשך לבנות בגלל דברים אחריםן - ורק אחר כך מסתכל על היופי שלהן.... מבט, כמו ממנה, ממיס אותי. < ."אז תני עוד מבט אחדדדדדדדדדדדדד" > הכי חשוב - שתהיה מישהי שבאמת אוהבת אותי...ואני אוהב אותה...השאר כבר יסתדר לבד....

tttttttttt1

New member
אויי אני כותב כו מוגבל--

אבל תסלחו לי - אני אחרי 3 שעות של מתכונת בספרות...אחרי 3 שעות של המוןןןןןןןןןןןןןןןןן כתיבה.. טוב אז ככה - אצלי בדרך כלל אלה בנות יותר נמוכות** ממני, צבע שיער חום-שחור, האמת שלא כזה מטריד אותי יופי**, אבל משום מה בדרך כלל אני נמשך לבחורות יפות -אבל זה טבעי..אני לא עומד ובוחר את הכי יפה [אבל זה סתם חברים שראו את האהבות הקודמות שלי אמרו - זה לא משהו שאני אמרתי....אני סתם מציין.....] ...וגם בדרך כלל אני נמשך לבנות בגלל דברים אחרים - ורק אחר כך מסתכל על היופי שלהן.... מבט, כמו ממנה, ממיס אותי. < ."אז תני עוד מבט אחדדדדדדדדדדדדד" > הכי חשוב - שתהיה מישהי שבאמת אוהבת אותי...ואני אוהב אותה...השאר כבר יסתדר לבד....

hadarh111

New member
אממ צודק

היה לי קשר רציני עם מישהו שלא היה לו אפילו לא דבר אחד מהרשימה שאני אוהבת ובכל זאת אהבתי אותו מאוד:)

hadarh111

New member
אממ צודק:)

הכי חשוב האהבה אבל לאהוב דברים מסוימים לא ימנע ממך להיות עם מישהו בלעדיהם.. :)

tttttttttt1

New member
כן זה נכון...

אלו סתם דברים אופיינים שעד עכשיו היו לכל בחורה שהכרתי...אבל זה לא משהו מחייב...חשוב לי אופי בעיקרון - גם יופי, אני לא אשקר...אבל אני לא אצא עם כוסית על עם חרא של אופי.....

may0rw

New member
ממ

אין לי משהו מסוים שאני אוהבת שאם אין לו אני לא אמשך אליו. פשוט יש אנשים שאני אוטומטית נמשכת אליהם. ולא משהו ספציפי.. אצל כל אחד זה שונה. אבל דברים קטנים כאלה שעושים לי את זה- זה שיער
,מבט.. וגוף חטוב =)

nemo the great

New member
וואוו אני עונה!! חחחח ../images/Emo19.gif

את יודעת.. קראי לי משוגע אבל.. נכון אמרת פה שאת "נמשכת" למכוניות חונות חחחח זה נותן לך תחושה של ביטחון..
.. ככה אני חושב.. כאילו.. ככל שיותר צפוף יותר כיףף.. יותר מחמם.. אממ אני מבין אותך בפנטזיה של היד הגדולה.. שהייתי בן 3 אני זוכר את עצמי תמיד מתחכך ביידים של אבא שלי ז"ל.. וגם לי יש חיוך מכוער~!! אבל כל מי שמכיר אותי טוב יודע שאני כשאני מחייך וצוחק זה מכל הלב!!! לא שם על אף אחד!!.. אני ייצחק בצחוק הכי מטורף העיקר שיהיה לי לבריאות חחח טוב עכשיו אני.. חחח אני אוהב כמו שכבר אמרתי בנות לבנות שמסמיקות בקלות בד"כ ממוצא אשכנזי.. אני חולה שיש להן את הריח גוף הזה!! יאיייי אני לא כלכך אוהב תלתלים אבל למי שזה מתאים לה.. זה יפה.. חחח אני אוהב בד"כ שיער בהיר ועיניים בהירות אני לא אוהב בנות שמתלבשות כאילו הם ייצאו הרגע מהים.. אני חולה על בנות עם סווטשרים!!
לא יודע מה יש לי חחח נוו יש את השרוול הזה לבנות שהאגודל יוצא מהשרוול חחח או שרק קצת אצבעות מציצות שהשרוולים ארוכים! חחחחח יש כפפות כאלה.. ציירתי פעם אחת מיי מחזיקה מישהוא שבוכה כאילו היא מצמידה אותו מתחת לסנטר שלה... משו רגשני כזה והיה לה כפפה כזאת ולו היה שיער שגלש לה אל הפרצוף.. אבל.. "חברים" אליק קרעו לי אותו
.. ועוד דבר אני לא אוהב ג'ינסים צמודייייים לבנות כי זה לא יפה גם לבנים... אבל אני אוהב את המכנסיים המשתרכים האלה חח או שפשוט חצאית ג'ינס זה גם יפה.. אני לא אוהב מגפיים ענקיות!!.. איכס.. אני אוהב משו צנוע כזה שהן לובשות.. לא חגיגיות ייתר בנעליים זה כולה נעליים.. משו של אול סטאר שקישקשו עליו!!
....

nemo the great

New member
אוףףף ../images/Emo19.gif

אני לא יודע אם זה בסדר אם אני יעלה תמונה של מישי שבדיוק כל מה שתארתי יש לה רק חבל.................. לא חשוב.. אז מה זה בסדר להעלות תמונה שלה?

tttttttttt1

New member
כמה שהייתי רוצה לראות אותה

אני לא אשקר לך - אני לא חושב שזה חוקי להעלות תמונה של מישהי לפורום ציבורי ללא רשותה...גם אם היא לא יודעת וכל זה....אם היא תגלה זאת יכולה להיות עילה להתביעה.... אתה יודע - זכויות לפרטיות וכל זה... אל תסתבך עם דברים כאלה...אלה לא דברים נחמדים כל כך.... שנה טובה

nemo the great

New member
איזה רשע!!!... ../images/Emo19.gif

אממ היו כאן כבר כמה שהעלו תמונה שלהן עם עוד אנשים.. ו... טוב נו.. איזה רשע יודע מה סבבה שאני לא יעלה ואז אחר כך... שנה טובה
... חחח מזה אמור להיות עידוד? אם אתה באמת רוצה אז.. איסיקיו או מסן עדיין לא נתת לי

tttttttttt1

New member
אההה אם אתה מדבר על תמונה

קבוצתית שלך ושלה ועוד כמה אז נראה אפשר....אני רק משתף אותך במה שהמורה לאזרחות אמרה
.... לא נתתי לך איסיקיו/מסנגר? מוזר..טוב אז חבל על בזמן...צריך להזדרז... 200460847

hadarh111

New member
אני חושבת..

שאם זה סתם תמונה שמצאת מסתובבת באינטרנט ולא מישהי ספציפיט שאתה מכיר .. סתם תמונה של מישהי יפה לדעתך שעונה לקריטריונים אז כע תשים אם זה מישהי שאתה מכיר וזה אז אל..

nemo the great

New member
אז זהו שלא... ../images/Emo19.gif

שזה לא ספציפית
.. למרות שאני מכיר אותה שאין לה מושג מה זה 1642..
.. אני ישמור על זכותה... אהי והיא קצת במתח.. אם זאת הייתה מישי אחרת.... חופשיייי חחח

hadarh111

New member
נהה

אם אתה מכיר אותה ברור שלא... רק אם זו הייתה מישהי סתם:) איזה תמונה שמצאת מסתובבת פה באינטרנט

hadarh111

New member
פששש דרור

ממש תיאור מדויקק אני אשתדל לרשום..P: הי אני לבנה שמסמיקה עם שער מתולתל ועיניים בצבע חום בהיר(יש מחלוקת אם יש בהן ירוק גםP:) מי יודע;) חחחחח סתם צוחקת לי

nemo the great

New member
אל תזלזלי ../images/Emo46.gif ../images/Emo19.gif

מה לא תיאור טוב? חחחח
טוב נווו.. אני מבין אנשים...
אבל אני לא יכול להסביר את עצמי טוב
הבנת?
בטח שלא כי אני לא מסביר טוב לאנשים..
עם כל הפרחים האלה כבר יש לך זר...
.. {ועכשיו אני עושה להם רוח שיהיה להם נעים ביום חמים זה
}

hadarh111

New member
יאייי

פרחים בא לי פרחיםם למומולדת אני מכריחה אותך לעשות לי זר פרחים במחשבP:

nemo the great

New member
אויש כנסי!!! ../images/Emo19.gif

אמרתי לך שאני יודע איזה סוג את!!.. חחחחח אחותי כזאת... וגמני שהייתי קטן אבל זה נעלם לי
.. הייתי אוהב גם לשים לחתולה הקטנה שלי את כל הצעצועים שלי ככה שהיא מרגישה בטוחה.. והיא הייתה מתכרבלת וני איתה!!.. יייאייי חחחחחחחח אני באמת יודע מה את מרגישה.. אוו אוו אוווו.. שדרי אליי מתי היומולדת שלך?! אני יזכור בדיוק כמו שהבטחתי לשיר 09.1.07 אנד איטס רילי קלוס!!... ואני יביא לך 1000000 אופ פלאוורס.. למרות שאני לא כל כך אוהב
... יש להם ריחות וזה.. אבל קונים מתנה לא לפי מה שאתה אוהב אלא לפי מה שהוא אוהב!! {או היא} ..

hadarh111

New member
v?

מתי אמרת שאתה יודע? ואיזה סוג אני? מה נעלם לך?? חתול? בטוחה? מה אני מרגישה? אני לא הבנתי כלוםP: שלי ב25.2.90 ובעברי זה א' אדר:)

למעלה