וואוו אני עונה!! חחחח ../images/Emo19.gif
את יודעת.. קראי לי משוגע אבל.. נכון אמרת פה שאת "נמשכת" למכוניות חונות חחחח זה נותן לך תחושה של ביטחון..
.. ככה אני חושב.. כאילו.. ככל שיותר צפוף יותר כיףף.. יותר מחמם.. אממ אני מבין אותך בפנטזיה של היד הגדולה.. שהייתי בן 3 אני זוכר את עצמי תמיד מתחכך ביידים של אבא שלי ז"ל.. וגם לי יש חיוך מכוער~!! אבל כל מי שמכיר אותי טוב יודע שאני כשאני מחייך וצוחק זה מכל הלב!!! לא שם על אף אחד!!.. אני ייצחק בצחוק הכי מטורף העיקר שיהיה לי לבריאות חחח טוב עכשיו אני.. חחח אני אוהב כמו שכבר אמרתי בנות לבנות שמסמיקות בקלות בד"כ ממוצא אשכנזי.. אני חולה שיש להן את הריח גוף הזה!! יאיייי אני לא כלכך אוהב תלתלים אבל למי שזה מתאים לה.. זה יפה.. חחח אני אוהב בד"כ שיער בהיר ועיניים בהירות אני לא אוהב בנות שמתלבשות כאילו הם ייצאו הרגע מהים.. אני חולה על בנות עם סווטשרים!!
לא יודע מה יש לי חחח נוו יש את השרוול הזה לבנות שהאגודל יוצא מהשרוול חחח או שרק קצת אצבעות מציצות שהשרוולים ארוכים! חחחחח יש כפפות כאלה.. ציירתי פעם אחת מיי מחזיקה מישהוא שבוכה כאילו היא מצמידה אותו מתחת לסנטר שלה... משו רגשני כזה והיה לה כפפה כזאת ולו היה שיער שגלש לה אל הפרצוף.. אבל.. "חברים" אליק קרעו לי אותו
.. ועוד דבר אני לא אוהב ג'ינסים צמודייייים לבנות כי זה לא יפה גם לבנים... אבל אני אוהב את המכנסיים המשתרכים האלה חח או שפשוט חצאית ג'ינס זה גם יפה.. אני לא אוהב מגפיים ענקיות!!.. איכס.. אני אוהב משו צנוע כזה שהן לובשות.. לא חגיגיות ייתר בנעליים זה כולה נעליים.. משו של אול סטאר שקישקשו עליו!!
....