אתם חבורה של פאתטים

פויה

ותפסיק עם הסיפורים המדמים שלך, אתה רוצה ליחיות במציאות מדומה שיבושם לך, אני לא וגם ככה הדוגמא שנתת היא נגדך רק שאין לך מושג ואני אסביר לחרבן זה מכובד ? בוא נתחיל במי באמת קובע, המודע שלך או התת מודע שלך? למה גם חיות מחביאות את החרא שלהן , כדי לא להשאיר סימנים כגון ריח וכו' לטורפים שלהם כך שבטבע שלך יש את הרצון להחביא את החרא שלך, פשוט המודע שלך רק ממציא תירוץ שתוכל ליחיות איתו, שתוכל להבין אותו, שתוכל לדבר עליו, למשל כמו לקרוא לזה "לא מכובד", כי מהחרא שלך חייה אחרת (ואנחנו מבין החיות האלו) יכולה לדעת עליך ים פרטים אמיתיים שלא תצליח להחביא מאחורי ג'נס דיזל או פרארי וזה ככה גם באוכל, זה החיתיות שלך שלא רוצה להסתובב עם הציד שלה אבל לא תראה חיה שמחביאה את הסקס שלה כמו בני אדם, למה? מה יכול לגרום לבנאדם להחביא משהו שהוא לא אמור להחביא באותה מידה שהוא לא אמור להחצין עכשיו תגיד לי אתה פנומנוש למה ומאיזה סיבה מישהו מחביא משהו ? אני אתן לך רמז עם החרא החיות מחביאות אותו מהפחד שיטרפו אותם עם האוכל החיות מעדיפות לא להסתובב ליד עוד חיות ומה עם הסקס ? למה להחביא אותו ? איזה פחד פנימי אומר לך שזה "מסוכן" לזיין את הנקבה שלך ליד מישהו אחר ? איזה זרמים התת מודע שלך שולח למודע בשביל שיתרץ כזה אקט בדברים כמו צנע וכבוד ?

אתה מתחמק וטועה

אני לא רוצה זין בתחת בלי שום קשר לצילומים למשל אם תביא בחורה עם לשון ארוכה אז לא אכפת לי שהיא תתדחוף לי אותה לתחת בעדינות וכל ישראל תיצפה בזה במקום המהדורה המרכזית של החדשות אבל בטח יש לך עוד איזה סיפור דביל להגיד על זה שישווה אותי לקומקום עם מים חמים ואותך לחד קרן שרק רוצה עולם אתי ומוסרי

פנומן 72

New member
לא לא, יא אוטיסט

אני לא רוצה להעמיד אותך בסיטואציה שאתה נתפס בה כעליון, אלא כנחות. המממ... בוא נגיד שאתה קשור ובחורה מחרבנת לך על הפנים או עושה לך מקלחת זהובה, את זה שישדרו במהדורה המרכזית ולראות אותך מחייך כמו דביל.

אבל אני לא אוהב את זה

צריך ליהיות דברים שאני אוהב, כי אין לי בעיה עם לעשות אותם בפומבי את הדברים שאני לא אוהב יש לי בעיה לעשות גם בפומבי וגם לא בפומבי למשל אם אתה רוצה להגיע לעמק השווה אז תשאל אותי אם אני אסכים להצתלם כשבחורה עומדת מעלי ותופסת אותי בשיער עם הלשון שלי בכוס שלה והיא מזיינת לי את האף ומשתמשת בי כמכונת אורגזמות אנושית, אז אני אגיד לך ש.... אין לי בעיה עם זה בכל ! ! !

אני מסכים איתך

אם גברי הארץ היו שובתים, היינו רואים הרבה יותר יוזמה מצד הנשים.

seymore butts

New member
על פי תורת המשחקים, שביתה כזו לא הייתה מחזיקה

מעמד אפילו דקה. תמיד היו נמצאים החכמולוגים שהיו מנצלים את המצב ושוברים אותה בשביל להשיג מטרות בטווח הקצר.

הזכרת לי נשכחות...

אבל אולי יכול להיות שיווי משקל נאש

Matsman

New member
שמע, הנתונים הפיזיים מראים אחרת

ע"פ המישור הביולוגי- אנחנו יותר חרמנים. ע"פ ההתנהגות החברתית- גם כשבחורות נמצאות בחברת החברות שלהן באיזה פגישה דיסקרטית בבית של מישהי כשאף גבר לא שומע, הן לא ידברו כמו שאתה ואני נדבר עם החבר'ה. מצד שני, מהצד שלך אפשר לומר שנשים תמיד מנסות למשוך תשומת לב ולשדר סקס הרבה יותר מגברים. פעם חשבתי כמוך, בין היתר בגלל הסיבה הזאת. היום אני נוטה לחשוב שאנחנו פשוט יותר חרמנים.

זיקן

New member
מנהל
נידמה לך

כבר אמרתי שאני לקוי שמיעה אבל בכל זאת שומע עם מכשיר שמיעה ובנוסף גם קורא שפתיים כן גם אלה שלמטה.. וממה שקראתי בשפתיים (למעלה) כשהם בטוחות שאף גבר לא מאזין אין לך מושג אייזה "פנינים" יוצאים להם מהפה ואייזה ניבולי פה מסריחים שאנחנו נחשבים ליפי נפש לעומתם עם כל הניבולים שאני "שומע" פה אנחנו סתם "נקבות" חסודות לעומתם..

TheOneFromWork

New member
בתור לקוי שמיעה...

מה דעתך על השירות שארז מהאח הגדול עושה ללקויי השמיעה? או שאני סתם מכליל [כמו לשאול מרוקאי על מעיין חודבה]

זיקן

New member
מנהל
מה?? יש בפח הגדול לקויי שמיעה?

לא ידעתי ולא שמעתי אני לא מיסתכל, אבל "שמעתי" שהיתה שם אחת מעיין חודדה שצעקה כל כך חזק שהעיפו אותה..

איך אתה יודע?

מתי לאחרונה היית בחורה? אני לא חושבת שאתם יותר חרמנים מאיתנו, לפחות לא אם משווים את הגילאים הרלוונטיים. כן, נכון, לנו לוקח יותר זמן לגלות את האפשרויות הטמונת בסקס- כי אצלנו האורגזמה מסובכת יותר מ"2 תנועות ואני בעולם שכולו טוב" ולוקח לנו גם זמן ללמוד להנות, וגם זמן להבין מה אנחנו משיגות מזה (רמז: אושר. פשוט כך), אז זה לא רלוונטי להשוות את הנער החרמן בן ה 12שלראשונה גילה שהוא יכול להגיע לשלמות רגשית באמצעות 2 תנועות כנגד המזרון לנערה באותו גיל שבד"כ כבולה תרבותית בעבותות של צנעה ושל כבוד. גם לא נכון להשוות את החרמן בן ה 20 (אתה) לבתולה בת ה- 20 שרק מגלה מהי אורגזמה, אם יש לה מזל, או שאם אין לה מזל- שנאלצת להסתפק ב"כמעטים" עם חבר חרמן שגומר עוד לפני שהוא נכנס בכלל. אולי כדאי להשוות את החרמן בן ה- 27, שכבר יש לו סבלנות לרדת לאישה שלו במשך חצי שעה, לחרמנית בת ה- 33 שמגלה פתאום שגם אם היא עושה סקס 3 פעמים ביום וגומרת אותו מספר של פעמים- הדגדגן שלה לא נמס, והנרתיק שלה לא מתעייף, רק עור הפנים שלה נעשה נעים יותר, ובראש יש יותר פנאי למחשבות... זה בתור התחלה. אח"כ בקשר לחברות, וכו', תאמין לי שאני והחברות לי מדברות גם על סקס, ואני לא לגמרי בטוחה מי מדבר יותר על סקס- אני עם החברות שלי, או חבר שלי עם החברים שלו. לא בטוחה לא כי כולנו עסוקים רק בזה כל היום- אלא כי אנחנו די נורמטיביים בעניין הזה. וכשהייתי צעירה יותר (נגיד, בגילך...) זה היה *ה*נושא לדבר עליו, והחלפנו מלא חוויות, ואפילו התנסנו התנסויות, כשהתעורר בנו היצר, בגלל הדיבורים (או אפילו, ואני יודעת שאני קצת חריגה בעניין הזה, בגלל איזה סרט או שניים שאיכשהו התגנבו לעינינו...). לבסוף- כן, אנחנו נאמדות לפי המיניות שלנו. זה מאד עצוב. אבל אתם מסתובבים עם הזין המתנודד שלכם, ומחפשים איפה לתקוע אותו, וברור שאם אני אעשה פרצוף חרמן ומיני אני אקבל ממך יחס יותר טוב, וזה את לומדת עוד לפני שאת יודעת מה את משדרת. ילדה בת ח' עולה על האוטובוס, היא מאד מאד בוסרית, אין לה שום כוונות מיניות בכלל, היא אפילו לא יודעת מה זה סקס באופן מוחלט. נער בכיתה י"ב ניגש אליה, מסתכל לה בשדיים מבעד לחולצה, השדיים שהקדימו את זמנם, ואומר לה: "את מאד שופעת, את יודעת?" היא לא מבינה מה זה, אבל המבטים שלו לא נעימים לה, והיא יורדת מהאוטובוס ומקיאה בצד ולומדת את השיעור. טוב? ככה.

Matsman

New member
לא הבנתי מה את רוצה לומר בפיסקה האחרונה

את בסוף מצדיקה אותי אז על מה הויכוח ?

לא, אני מצדיקה את זה שאנחנו משדרות...

יותר מיניות, אני לא חושבת שזה נכון לומר ככלל שגברים יותר חרמנים מנשים. זה עניין של גילאים, כאמור

Matsman

New member
מה זה אומר באמת

למה נשים משדרות יותר מיניות ? לכאורה זה יכול להראות שאתן יותר חרמניות, אבל מצד שני זה יכול להראות שאתן עושות את זה בשביל למשוך את תשומת הלב שלנו, כי אנחנו יותר חרמנים. לדעתי כל התשובות נכונות. אין קשר לגילאים. אם גברים ונשים חרמנים באותה מידה אז רמת החרמנות אמורה להיות זהה בכל גיל. לגבי מה שנייסית לרמוז על הטרדה מינית- אני לא יודע בדיוק למה התכוונת. אם את הולכת עם מחשוף ואת שופעת ומישהו מוצא לנכון להחמיא לך על זה- זה חיובי, איפה הבעיה פה ?

רגע, מצטייר שקראת רק את הפיסקה האחרונה...

בהודעה הזו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2160&MessageId=136716588 חבל, כי שם הדגמתי בדיוק את הפער בחרמנות בגילאים השונים, וגם את הסיבות אליו... נשים, הרבה פעמים, משדרות מיניות כי הן יודעות שככה הן יכולות להשיג דברים. זו דרך כל כך בטוחה ועובדת להשיג בעולם הזה דברים- שזה יהיה ממש טמטום לא להשתמש בה... כמו כסף, כשאתה רעב... כמו נכה בתור לבנק. הוא יושב בכיסא הגלגלים שלו וממתין. כיסא הגלגלים שלו הוא הכלא שלו, זה ברור, הוא סובל מאד מהנכות שלו- פעולות שפעם או שלאחרים הן פשוטות וקלות- הופכות למסובכות ובלתי אפשריות עבורו. אבל כרגע הוא בבנק, מחכה בתור, ובסה"כ, בסיטואציה הנוכחית הוא שווה ערך לכל אחד מהאנשים סביבו. שום דבר לא עושה אותו חשוב יותר או פחות מהם. למרות זאת, רחמיהם של האנשים מסביב נכמרים בלי קשר למי הבן אדם שמולם- יתכן שהוא מיליונר, בכלל, שהוא מאושר יותר, דווקא בגלל הנכות שלו, מרוב האנשים סביבו. אבל האנשים מרחמים עליו, ונותנים לו לעבור אותם בתור. הם מכניסים אותו ראשון לפקיד. אם היית הוא, היית מתנגד? זו צביעות כזו, נותנים לך, לא תיקח?! בארץ שלנו בטח ובטח. בארץ אחרת לא היו נותנים לך- כי לא היו מרגישים כאלו רגשות אשמה בגללו. אבל במצב הדברים הנוכחי, שביטוח לאומי דופק אותו, וכל הנהגים בכביש בני זונות, וזה שתפס לו את החניה בבוקר מניאק, וההוא שדרס אותו כושלאמאשלו, עוד מסתובב חופשי- במצב הזה- תיקח וחצי תיקח. מספיק שיש לך טיפונת זעם על העולם, גם אם הוא מתחבא טוב טוב מתחת לשכבות עבות של אושר- אתה תיקח. ואם אין לך זעם, אתה תשקר לעצמך ותאמר לעצמך שאנשים טובים... בשורה התחתונה, אדם לומד להשתמש ב"נכות" שלו בצורה שתועיל גם לו. אדם לומד להשתמש ב"נכות" של הסביבה בצורה שתעבוד לטובתו, במיוחד אם הרבה פעמים היא עובדת לרעתו. אישה לומדת להשתמש בנשיות שלה בצורה שתעבוד לטובתה. אישה לומדת להשתמש בחרמנות שלכם בצורה שתעבוד גם בשבילה. במיוחד שהרבה פעמים החרמנות הזו גורמת לה לחוסר נוחות קשה. זו היתה הדוגמא עם ה"שופעת". זה כואב, אבל מהר מאד את לומדת להשתמש בזה. זה בלתי נשלט. את עושה עינים לנהג המונית, לשוטר התנועה, למוכר בשוק, וסתם לאיש בתור שבא לך לעקוף- וזה עובד. זהו.

Matsman

New member
לא קונה את זה

כנראה אתן פשוט באמת חרמניות בדיוק כמונו.

למעלה