אתם חבורה של פאתטים

פנומן 72

New member
אתם חבורה של פאתטים

כל הפורום הזה עוסק בסקס. הפכתם את הפורום לפורום סקס 2. מי שייכנס לפה במקרה יחשוב שזה כל מה שיש לגברים לדבר עליו וזה סותר את העובדה שגברים יותר מעניינים. אז איפה יתר הנושאים שאנחנו אוהבים. תתעוררו, רבאק.

זיקן

New member
מנהל
צודק אתה../images/Emo150.gif

אני גם חבר בפורום סקס אז יש לי מקום שם לעניני סקס ופה באמת צריך לדבר על עניני גברים תפנה את תשומת ליבם של אלה שיש לך השפעה עליהם וגם אני יעשה כך הולך?

seymore butts

New member
יש לך טעות. אין כבר פורום סקס 1

הוא הפך לעיי חורבות. תיכנס לשם ותראה מה הולך. חבורת קצ'קעס בגיל של בערך כיתה ו' מעבירות קטעים והורסות כל שרשור. הכותבים האיכותיים שהיו שם ברחו מזמן.

והכי מצחיק זה שמנהלת הפורום קוראת לזה "קהילה"

באמת אחלה קהילה. אני זוכר שזה היה ככה עוד בקיץ.

seymore butts

New member
מנהלת הפורום?

היא עוד מבקרת שם בכלל ? לפי ההפקרות שחוגגת שם הייתי בטוח שלא.

seymore butts

New member
הבאת כאן דוגמה נהדרת

איך עוד שרשור שם מפסיק מהר מאוד להיות ענייני ונהיה שוב מעין צ'אט רווי הבלים, והמנהלת נאלמת דום. העיקר שהיא לא מסכימה שאנשים יפרסמו שם פוסטים שכתבו בבלוג שלהם שקשורים לנושא הפורום.

כאמור, זה מה שקורה כשאין מנהל

למנהלת שם יש פריבילגיה (לא להיות בפורום ולהמשיך להיות מנהלת), אם זה היה מישהו אחר - הנהלת הפורומים היו דואגים להביא מנהל חדש.

Matsman

New member
ככה זה

עכשיו שאיזה פמיניסטית תלך ותטען שנשים חרמניות לא פחות מגברים. אין מה לעשות, זה העולם. אנחנו יותר חרמנים, כמו שאנחנו יותר בהכל. גבר זאת חיה יותר מפותחת מאישה.

seymore butts

New member
הנשים חרמניות לא פחות מאיתנו

אבל מכיוון שאנחנו מחצינים את זה יותר מהן זה מאפשר להן להתכרבל בנוחות בעמדת הלא חרמניות הקשות להשגה....

פנומן 72

New member
לא מדויק

לנשים יש יצר מיני מאוד חזק - זה נכון. אבל הן יודעות שבשוק יש יותר מדי גברים כמו מצמן וסוקרטס שמחפשים לדחוף את הזין לחור ולגמור, בלי לחשוב על סיפוק היצר המיני של הצד השני. אז המשחק הוא לא בגלל שהן רוצות לשחק אלא בגלל שהן מעדיפות לעשות את החיפוש בצורה יותר מושכלת, ואני מדבר על בחורות מכובדות ולא על כאלה שישמחו ללכת איתך לשירותים ב-TLV כי הן מפוצצות מסמים ויכולת השיפוט שלהן זהה לזה של עכבר רעב שרואה גבינה צהובה על פלטה מעץ...

seymore butts

New member
זה לא סותר את מה שאמרתי

יש כאן משחק של ביקוש והיצע - אם לא חסרים גברים שכמו שתיארת מחפשים לדחוף את הזין לחור ולגמור, הנשים יכולות להרשות לעצמן להיות בררניות. מעניין מה היה קורה אילו כל גברי העולם היו פותחים ב"שביתת חיזורים"...

פנומן 72

New member
שאלה יפה

כדי לנסות ולהבין מה עשוי לקרות, אפשר לראות זאת בישראל, ממש כאן אצלנו מתחת לאף, מדינה שהאוכלוסיה מחולקת ע"י 52% נשים ו-48% גברים. 4% מתוך אוכ' של 7 מיליון זה אומר 280 אלף נשים שלא תמצאנה גבר ראוי ותצטרכנה להסתפק בטובה שסוקרטס יעשה לה. בארץ אין מספיק גברים לכולם וזה דוחף נשים ליזום יותר ולא לחכות. כך ששביתת חיזורים כללית תיגרום לכולן לצאת ולדרוש את אביונה.

goldy

New member
יש יותר מידיי גברים../images/Emo67.gif

אם נשים בנות 30+ מרשות לעצמן לעצמן להיות בררניות, אם זה כמעט בלתי אפשרי להשיג מישהיא בת 20+ כשאתה בעצמך 20+, אם בני 20-24 כבר לא יכולים לעשות רושם על בנות 17 (וחצי), אז סימן שיש יותר מידיי גברים.

עד כמה שאני מבינה, הנתונים שלך לא מדויקים...

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/is.html אתה מוזמן לקרוא שם, ובטח בעוד כמה מקומות. יחס של 1.03 גברים לנשים, משמעו, למי שלא מבין, שעל כל אישה יש 1.03 גברים, או במילים אחרות- כמעט 51% גברים - 49% נשים. אז תקן את ההודעה שלך. וזה, אגב, נכון לגילאים הרלוונטיים. לא בכלל. שים לב שבגילאים שמעל 65 היחס מתהפך
(שזה מוכיח מה שטענתי, כי ברור שיש פחות גברים מנשים מעל גיל 65). ככה שזה בולשיט, מה שכתבת.

goldy

New member
נכון! נכון!

אם הגברים היו פותחים בשביתה אז המין האנושי היה נכחד: הנשים בררניות עד כדי כך שמבחינתן הן מוצאות את מר מושלם או מתות עריריות. כשמישהיא אומרת לך כן גם אתה תגיד לה כן, אבל כשאתה יוזם כן מייד מופעלת הוראת האל-כשל "אל תהיי מרוצה מזה שאת מרוצה".

איזה חשיבה מעוותת יש לך אלוקים ישמור

תגדיר לי מכובדת כי יצא לי להשפריץ על כמה בנות מכובדות לדעתי, אז מעניין אותי אם הן עומדות בקריטריונים שלך או שמכובדת= עושה סקס רק בבית במיטה עם אור כבוי סמיכה ורק עם בן זוג שיצאו מינימום חודשיים, ואסור לו לגמור לה בפה כי זה לא מכובד

פנומן 72

New member
אתה חושב מאוד רדוד

בוא נסתכל על זה אחרת. לחרבן זה מכובד ? לא כן, ולא לא. אין לזה שאלה של "כבוד". אבל 99.9% מהתרבות המערבית תסכים איתי שחירבון זה אקט שעושים בצינעה. לא בפרהסיה ובטח שלא לעין המצלמה ובהפצה בווידאומטים. יסכימו איתי כי המחרבן מאבד את כבודו אם כולם רואים אותו מחרבן והוא עוד מסכים לזה. ולכן, נשאלת השאלה האם סקס הוא בבחינת "אקט שעושים בצינעה" או כמו שעושים הפרים והפרות - באמצע השדה. תשמע, גם לאכול, אם תשב בשולחן ותאכל פלאפל יהיה הרבה יותר מכובד מאשר תלך ברחוב כשהטחינה מטפטפת לך על החולצה. יש קודים תרבותיים, ואחד מהקודים הוא שסקס הוא מעשה אינטימי שעושים בצינעה. עכשיו אתה משחק אותי עבדאי עם זין של מרגמה שייטען שאין לו בעיה שיצלמו אותו לסרט פורנו מזיין בחורה. ואני שואל, האם באותה מידה היית שמח אילו היו מצלמים אותך מקבל זין בתחת ? ... ותחשוב רחב לפני שאתה עונה.

למעלה