אתם זוכרים ש..

וונקי

New member
אתם זוכרים ש..

שתמיד לי ולחבר שלי תמיד היו בעיות ואתמול הוא לא יתקשר עלי והתקשרתי אליו אתמול הוא אמר לי שהוא עייף מת. אז זה הכול היה בגלל שהוא חשב איך להפריד מיני בדרך הטובה ביותר הוא רגע היה אצלי ואני ידעתי לבד שזה נגמר מי בלי שהוא יגד פשוט הרגשתי את זה עמוק בפנים. הרגשתי שמשהו לא בסדר. כבר שבוע הרגשתי שמהו לא בסדר ושהוא לא אמר לי. היום שדיברנו הוא אמר לי שקשה לו עם כול הצופים לחץ של מבחנים בגריות הורים וכול זה ושהוא פשוט מעדיף לסיים את זה וזהו. אז אמרתי לו שזה מה שהוא מרגיש אני לא ימנע מינו. ועכשיו כנראה שוב פעם יקח לי המון המון זמן לבטוח באנשים כי כול מי שבוטחת בו בספו של דבר נעלם לי או נפרד מיני. ולא אכפת לי שהוא אמר לי שהוא עדין כאן בשבלי. הוא אולי כאן בשבלי אבל אני כבר לא היה כאן בשבלו לפחות לא לזמן הקרוב. בזמן הקרוב אני לא רוצה איתו שום קשר

PiterPenit

New member
../images/Emo4.gif

תמיד ישנם אחרים, ואני בטוחה שלא חסר לך כלום... , כפי שאיזה שיר של מסיקה אומר "יש עוד הרבה דגים בים", ואני בטוחה שתדעי למצוא את הדג שיתאים לך

נינושש

New member
אויישש

מצטערת בשבילך מתוקה... יהיה טוב.. כמו שנועה אמרה יש עוד הרבה דגים בים ואת תמצאי את האחד שלך..! כנראה שהוא לא היה מספיק טוב בשבילך... את תמצאי את האחד שלך...!

תות15

New member
../images/Emo140.gif

כמה שזה קשה.. אבל בטח לא נפרדתם בגלל הלחץ שלו.. וייקח לך זמן אולי.. אבל בסוף תמצאי מישו שאת באמת בוטחת בו.. אצלי לדוגמא.. החברה הקודמת נפרדה ממני (טוב היא לא היתה בדיוק בהגדרה של חברה.. היינו בקשר פחות או יותר) וזה יצא בערך גם כמו במקרה שלך.. כזה שבוע של "שקט לפני הסערה".. ועכשיו כשאני עם תום (חברה שלי) כבר כמעט 3 וחצי חודשים קרה לי שחשבתי שהיא תפרד ממני וחששתי..היו לי מין פראנויות כאלה.. אבל אני בוטח בה באמת.. ואני בטוח שגם את תמצאי מישו שתבטחי בו.. לדעתי עדיף לך לנתק ממנו קשר לא רק בזמן הקרוב.. אלא בכלל.. ככה גם תתגברי יותר טוב.. יהיה טוב
.. אל תתני לו לדכא אותך..

bariska

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifמאמי

על תקחי קשה..הוא הלך יבוא מישו אחר..

sh53

New member
../images/Emo24.gif

זה בהחלט מלחיץ בגרויות, מתכונות, מבחנים וכו', הוא בהחלט אוהב אותך, אבל הוא לא מתמודד עם הלחץ של הכל (בנוסף הלחץ של ההורים). אומרים שזמן הוא התרופה הכי נפלאה לנו - אז תני לד"ר זמן לעשות את העבודה שלו, זה בהחלט נורמלי שאחרי שנפגעים לא פעם או פעמיים קשה לבטוח באנשים, אך בסוף כשמכירים את האהבה שלנו - הבטחון באנשים חוזר אלינו, אז רק להיות סבלנית ויהיה בסדר

וונקי

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

אתם אחלה של חבר'ה ואני יודעת שהוא אוהב אותי אני דברתי איתו היום ומסיבה כול שהיא עכשיו שהוא כבר לא חבר שלי יותר קל לי לדבר איתו. וסה"כ הכול הוא הפך להיות חבר שלי בשביל שהיה לי מי עם לדבר. אבל שהינו חברים היה כול זמן לחץ אז בקושי דיברנו. אז בכלל אני חושבת שעדיף ככה אין לחץ אין שום דבר והוא יצלח במשימה שלו בדרך הפוכה עכשיו שהוא נפרד מיני אין לי בעיה לדבר איתו.

למעלה