אתם זוכרים ש

וונקי

New member
אתם זוכרים ש

אמרתי לכם שיש לי ידיד שכנראה דלוק עלי. אז התברר שזה באמת נכון הוא באמת היה דלוק עלי וגם אני הייתי דלוקה אליו אבל לא עשתי אם זה שום דבר כי יש לי חבר אבל מי חבר שהיה לי נפרדתי מינו ויסביר במשך גם למה. אוקי אז ככה ביום שלישי שעבר היה לנו טיול לירושלים ואני ישבתי ליד ידיד שלי וחבר שלי ישב מאחורי ודיברנו ודיברנו כול ניסעה מי בלי להפסיק לדבר שחזרתי הביתה חשבתי רק על ידיד שלי ולא על חבר שלי. ביום רבעי הגעתי לבית ספר וראתי את ידיד שלי ואת חבר שלי ביחד(חבר שלי לשעבר וחבר שיש לי עכשיו חברים טובים) חבר שיש לי עכשיו =לידיד שהיה לי מקווה שזה ברור. הם היו ביחד וידיד שלי דבר עם חבר שלי והם יגעו למסקנה שאני צריכה לבחור עכשיו ככה לחבר שלי בזמן אחרון רק דבר אחד בראש ואני ממש לא רוצה לעשות את מה שיש לו בראש לפחות לא עכשיו. אז דברתי עם ידיד שלי כול יום רבעי וזה כבר היה אחרי שנפרדתי מי חבר ואז ביום חמשי אני ודולב חבר הנוכחי שלי הפכנו להיות חבריפ. בתקווה שעשתי את צעד הנכון למרות שאני עדין נורא אוהבת את חבר הקודם שלי. אבל מה שיש לי כלפי דולב הרבה יותר חזק. אני וחבר הקודם שלי עדין בקשר טוב לפהך הוא אמר לי שאם אני חושבת שעם דולב היה לי יותר טוב אז שאני ילך על זה.

נינושש

New member
אני שמחה בשבילךך

כאילו אם החבר הקודם שלך אפילו אמר שזאת הבחירה הנכונה כנראה שזה באמת כך.. ואם הרגש שלך אליו יותר חזק אז למה לא??! אז שיהיה לכם בהצלחההה בה ביי!

loving angel

New member
מממ...

לא הבנתי ממש....נפרדת מהחבר הנוכחי שלך??

non sence

New member
רק רציתי להגיד לך ש..

רציתי לאחל לך בהצלחה עם החבר החדש, אני רק מקווה שלא זרקת את החבר הקודם כדי להיות עם הנוכחי (כי לפעמים אנחנו מתבלבלים כשאנחנו עדיין בקשר מסויים וחושבים שמה שאין לנו או שאנחנו לא יכולים להשיג, כלומר מחוץ למערכת היחסים שלנו הוא יותר טוב,--> אבל לא בהכרח תשמעי: יכול להיות שבמקרה שלך זה נכון , אני רק מקווה שהמניעים שלך נכונים והם מתוך אהבה כנה ואמיתית ולא רק מתוך סקרנות... אני חוששת לשווא נכון? תגידי לי שאת
אוהבת את דולב!
לאב יו!

וונקי

New member
עונה לך

לא זרקתי את חדש בשביל להיות עם נוכחי וגם לא זרקתי אותו אלה נפרדתי מינו ויש הבדל. המניעים שלי אני מקווה היו נוכנים כי מה שהרגשתי כלפי דולב היה הרהב יותר חזק מי מה שהרגשתי כלפי אקס של. וכן אני אוהבת את דולב מי
ועם תתחברי אני יסביר לך הכול ואז היה לך הכול יותר ברור

EarthWind

New member
היי...

את עדיין אוהבת את החבר הקודם שלך אבל נפרדת למען זה שאת אוהבת יותר? אווקיי..מצד אחד זה נשמע הגיוני מצד שני זה קצת נשמע פזיז וכאילו לא חשבת על מה שאת עושה...אני מקווה שבאמת חשבת הרבה אבל שבאמת יהיה לך בהצלחה עכשיו ואני מקווה שעשית את ההחלטה הנכונה ושתהיו באהבה תקופה ארוכה כמה שאפשר באהבה, EarthWind

As היחידה

New member
תגובה ../images/Emo13.gif

אוקיי.. לא ממש ידעתי איך להגיב כי לא הבנתי עם את שמחה מהעניין שיש לך חבר חדש שאת אוהבת אותו וכאלה או שאת עצובה... ותאמת זה נראה לי ממש פזיז, אני חושבת ישכולת לקחת פסק זמן לראות מה באמת קורה איתך וכאלה... אבל מה שקרה קרה ומה שנשאר לי לאחל זה רק בהצלחה~!

וונקי

New member
עונה לך

קודם כול לקחתי הפסקה ועשתי חושבים טוב ככה שזה לא היה פזיז כי לא עשתי את צעד הזה מי בלי לחשוב אליו מי ראש לפני זה עשתי חושבים טוב טוב עד שהגעתי למסקנה. ואני לא עצובה אני מעושרת וטוב לי כי הכול יסדר בסוף

non sence

New member
אני מקווה אבל

שאף אחד לא לחץ עליך לעשות את זה או שלכלך על האקס שלך או משהו כי פעם בגלל שאני תמימה ומאמינה שאנשים הם אמיתיים וכנים אז איזה אחד שרק רצה להתחיל איתי/ להשכיב אותי בלבל אותי ועוד הייתי עם חבר שלי רק איזה חודש , אז ההוא בא והיה מאוד יפה ומשכנע ולקח אותי לטייל והכל והתחיל לדבר על כמה שהמאמי שלי רק רוצה ממני סקס ובכלל לא אוהב אותי כל כך והוא עוד היה בכיתה שלו אז האמנתי לו כשהוא אמר שהמאמי שלי מתרברב בכיתה על איך שאנחנו אוטוטו נכנסים יחד למיטה.. מה שכמובן התברר כלא נכון. וההוא יש לו בעיות , סתם חרמן ומגעיל ואיכס שרמוטה שרק ניסה להכניס אותי למיטה בלגרום לי להרגיש רע עם עצמי ובלחשוב שכולם משקרים לי . טוב קצת סטיתי מהנושא אבל בכל זאת.. תזהרי מרמאים! זה לא כיף בגללו נפרדתי מחבר שלי ליומיים כדי לעשות חושבים למזלי אחותי וחבר שלה קלטו שאני מעופפת עוד יותר מהרגיל ושאני מאוד מאוד עצובה כי לא ידעתי מה אני עושה אז הם דיברו איתי והסבירו לי על הבחור ההוא שניסה להשכיב אותי

As היחידה

New member
מעושרת? טוב זה הכי חשוב ../images/Emo13.gif

אז רק בהצלחה בהמשך...
נשארת ידידה עם החבר לשעבר?

וונקי

New member
כן יצא לי סבבה

בסה"כ יצא לא רע בכלל כי יש לי גם ידיד מאוד טוב שתמוך ועוזר וגם חבר חם ואוהב מה עוד צריך חוץ מי זה בחיים? זה היה עדיף מי זה שהם ירבו עלי והם רבו עלי יותר מי חודש וזה ישגע לי ת'שכל אז עשתי פסק זמן עשתי חושבים עד שבסוף הגעתי למסקנה שמה שאני מרגישה כלפי ידיד שלי הרבה יותר חזק. אז עדיף שאני יפרד מי חבר שלי לפני שהוא יתפוס אתנו ואז הוא יפגע יותר. ורק בשביל לראות שהכול סבבה אז אתמול אני דולב ואקס שלי ישבנו בדשא ולמדנו אזחרות ביחד ורק צוחקים היה מי זה.

sh53

New member
מצטרפת למה שאמרו לך כאן כולם../images/Emo141.gif

אם עשית את זה מתוך המון רגש ואהבה, אז בכיף ושיהיה לך המון בהצלחה. כל קשר צריך לעבוד עליו ואני מקווה ומאחלת לך כמובן, שאם יהיו לך בעיות עם החבר הנוכחי, תדעי לפתור אותן בכוחות עצמך, ואם לא - תמיד אפשר להעזר בפורום.

וונקי

New member
תודה שוש

הפוורם הזה תמיד עוזר תומך אני חולה על פורום הזה זה הפורום הכי טוב שיש

יש לי שאלונת ...

זוכרת שאמא שלך הענישה אותך ולא הרשתה לך לפגוש את החבר שלך רק בשביל לבדוק אם הקשר שלכם באמת חזק ורציני ? מה קרה לכל זה... ? איך פתאום נגמר לך ? (הייתי שאולת אותך את זה באי סי קיו אבל , אני כבר לא רואה שאת מתחברת יותר)

למעלה