אתם ברמה שלי

• פותח הנושא sarah
  • פורסם בתאריך

sarah

New member
אתם ברמה שלי

אחד באפריל!!! טוב, זה המקום היחיד בעולם שבו אני יכולה לאמן את האגו שלי אז תסלחו לי כי אתם יודעים שזה נובע מחוסר ביטחון עצמי, שזה נכון, למען האמת. אני יודעת שאחד באפריל וזה, אבל זה מה שעושה את זה יותר כייף, כי זה יכול להיות מתיחה כי זה כ"כ כייף, ובכן, אני פותחת עכשיו את שבוע הקינאה בצביאל (לונה לון) ושרה (אני) כי אנחנו נוסעים ביחד לאנגליה בדיוק עוד שבוע. אז התחלתי עכשיו את ההודעה כי מי יודע אולי עד שבוע הבא הקצב של הפורום לא ימחק את זה וככה גם נהנה מהתגובות
והמקינאה, וכאלה. כן. אז אנחנו נוסעים! לאוקספורד! ל10 ימים עם עוד 4 חברים לשיכבה
למעין "כנס ילדים בין לאומי" דפוק אבל מדהים שבו נפגוש ילדים ממליון ארצות, נהיה באכסניה של אונ' אוקספורד ששם צילמו את חלק מהארי פוטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההה מוות
ולכל אחד יש חדר נפרד כך שאנו מאוד מאוד רוצים, ומתכננים, אך מודעים (מודעות, בעצם, צביאל ואני) למציאות, לאנוס בריטים/יות שווים/וות ושאר אנשים מקצוות העולם כי אנחנו רוצים. כמובן. ז"א וגם יהיה כייף חיים ויש שם בר מעוות
שילדים שנסעו שנה שעברה אמרו, ואמרו שהיה כייף למוות ויהיו 2 מסיבות מפוארות מעוותת (חיקוי של מסיבות קוקטייל בלי קוקטייל) עם אנשים חשובים או משהו וואו ואז נהיה בסופשבוע בלונדון אבל הבעיה היא שאני כ"כ מרגישה מכוערת ודפוקה יבעיקר שמנה ככה שאני אפחד בהתחלה שם שכולם יברחו ממני או משהו כזה ובריטים בכלל לא יתנו לי לאנוס אותם, יתר על כן יהנו מזה, אבל אני יודעת שאני אצא מזה כי אני לא כזאת גרוע. וצביאל חתיך. תזכור, אתה חתיך, כן כן כןכ כןכןכןכןכ שבת שלום

thebaby

New member
שרה. אני אתן לך טיפ קטנטן.../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

רוב הגברים הם חיות. יש לך ציצים. זה מספיק. כמעט כל גבר מסוגל להסתפק בזה. ואת אפילו לא מכוערת. ואז את בעצם מושלמת לרוב הגברים... ותחשבי על זה שאת עוד כוסית בלי קשר... אז אממ... שלא נדבר בכלל. פשוט ההתחלה הייתה מוטעמת לבטחון העצמי שלך שתביני שגם שאת חושבת ככה על עצמך עדין אין לך מה לדאוג. אבל בעצם, בגלל הבטחון העצמי שלך, זה לא משנה מה אומר... את תדאגי בכל מקרה
. נסיעה טובה, הנאה מרובה והרבה סיפוק מיני לרוב.

שניש

New member
אתהטיפשאתה.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אתה כושל בהבנת מורכבות המין הנשי.

שניש

New member
אשמח אם תשתף אותי../images/Emo3.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

sarah

New member
../images/Emo6.gif

תודה, על הכנות והכל זה גורם לי להרגיש בטוחה ממ רגע, יש משהו בהודעה שלך שלא הבנתי אני אקרא שוב (בעצם פעם שלישית) ואנסה להבין אה הבנתי
זה בסדר, אני אמ, הביטחון העצמי שלי זז הרבה אני אסתדר. תודה "סיפוק מיני לרוב" המ, חח, יהההה, אבל אני לא רוצה סיפוק מיני
אני רוצה לאנוס אנשים שווים אה,זה בעצם ההבדל בין בנים לבנות שכתבת בתחילת ההודעה, שבגלל שלבנות יש ציצים הם שוות בלי קשר, אמ, לא יודעת, אולי בעצם אנילא חושבת ככה, אר, פאק לא יודעת, ובנים...הם פחות אה...לא יודעת. אוקי. כן. אבל תודה על זה והכל
זה באמת מרגיע אותי יותר, או משהו, למרות שאני לא מאמינה לך,בכל זאת
אבל אני יודעת שאתה צודק צודק צודק צודק תודה אה
שרה

אז מה זה

מה זה הדבר הזה שיוזב לידי כל יום שני וחמישי (כי בשאר הימים אני יושב ליד גלעד
)
המנמ מנמ מנ מנ מ כן אז שרה. הא, יש לי הרגזה מטורפת שכל פעם שאני מרגיש אותה אני טועם ביצת עין (זה מין טעם כזה) שאני אלך לפסיכולוגית והיא תשב שם ותגיד לי: "אני לא יכולה לעזור לך"
הו שנינו ילדים בלי ה-ע-ו-ן בט"ע. (בטחון עצמי, צ.ס) נ.ב.ב.ב.ב.ב.ב. : : : : : : בכוונה השארתי כמבה הותיות לא נכונות כדי ש... כי סתם זה ניראה יפה.

sarah

New member
אה ה א

הממ זונה אתה באמת אף פעם לא יושב לידי כי אתה זונה שרמוטה של גלעד נהההההה שב לידו גם במטוס fucker אני יושבת לי עידו

למעלה