אתם ברמה שלי
אחד באפריל!!! טוב, זה המקום היחיד בעולם שבו אני יכולה לאמן את האגו שלי אז תסלחו לי כי אתם יודעים שזה נובע מחוסר ביטחון עצמי, שזה נכון, למען האמת. אני יודעת שאחד באפריל וזה, אבל זה מה שעושה את זה יותר כייף, כי זה יכול להיות מתיחה כי זה כ"כ כייף, ובכן, אני פותחת עכשיו את שבוע הקינאה בצביאל (לונה לון) ושרה (אני) כי אנחנו נוסעים ביחד לאנגליה בדיוק עוד שבוע. אז התחלתי עכשיו את ההודעה כי מי יודע אולי עד שבוע הבא הקצב של הפורום לא ימחק את זה וככה גם נהנה מהתגובות
והמקינאה, וכאלה. כן. אז אנחנו נוסעים! לאוקספורד! ל10 ימים עם עוד 4 חברים לשיכבה
למעין "כנס ילדים בין לאומי" דפוק אבל מדהים שבו נפגוש ילדים ממליון ארצות, נהיה באכסניה של אונ' אוקספורד ששם צילמו את חלק מהארי פוטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההה מוות
ולכל אחד יש חדר נפרד כך שאנו מאוד מאוד רוצים, ומתכננים, אך מודעים (מודעות, בעצם, צביאל ואני) למציאות, לאנוס בריטים/יות שווים/וות ושאר אנשים מקצוות העולם כי אנחנו רוצים. כמובן. ז"א וגם יהיה כייף חיים ויש שם בר מעוות
שילדים שנסעו שנה שעברה אמרו, ואמרו שהיה כייף למוות ויהיו 2 מסיבות מפוארות מעוותת (חיקוי של מסיבות קוקטייל בלי קוקטייל) עם אנשים חשובים או משהו וואו ואז נהיה בסופשבוע בלונדון אבל הבעיה היא שאני כ"כ מרגישה מכוערת ודפוקה יבעיקר שמנה ככה שאני אפחד בהתחלה שם שכולם יברחו ממני או משהו כזה ובריטים בכלל לא יתנו לי לאנוס אותם, יתר על כן יהנו מזה, אבל אני יודעת שאני אצא מזה כי אני לא כזאת גרוע. וצביאל חתיך. תזכור, אתה חתיך, כן כן כןכ כןכןכןכןכ שבת שלום
אחד באפריל!!! טוב, זה המקום היחיד בעולם שבו אני יכולה לאמן את האגו שלי אז תסלחו לי כי אתם יודעים שזה נובע מחוסר ביטחון עצמי, שזה נכון, למען האמת. אני יודעת שאחד באפריל וזה, אבל זה מה שעושה את זה יותר כייף, כי זה יכול להיות מתיחה כי זה כ"כ כייף, ובכן, אני פותחת עכשיו את שבוע הקינאה בצביאל (לונה לון) ושרה (אני) כי אנחנו נוסעים ביחד לאנגליה בדיוק עוד שבוע. אז התחלתי עכשיו את ההודעה כי מי יודע אולי עד שבוע הבא הקצב של הפורום לא ימחק את זה וככה גם נהנה מהתגובות