אז את מי אתה אוהד?
R river campeon New member 16/1/06 #15 כילד אהדתי את הפועל היום כמו שאת רואה אני אוהד ריבר פלייט עם זיקה להפועל סתם בגלל הצבע
R river campeon New member 16/1/06 #17 אם לא הבנת בוקה ג`וניורס היריבה הגדולה משחקת בצהוב כחול ואני די שונא אותם וריבר הם די אדומים ואני מת עליהם אז זה בא לי לא רע עם הפועל למרות שאני די מתעב את קהל האוהדים ברובו
אם לא הבנת בוקה ג`וניורס היריבה הגדולה משחקת בצהוב כחול ואני די שונא אותם וריבר הם די אדומים ואני מת עליהם אז זה בא לי לא רע עם הפועל למרות שאני די מתעב את קהל האוהדים ברובו
ס סינתיה לנון New member 16/1/06 #19 את *רוב* קהל האוהדים? פגשת אותם? אחד אחד? את כל האלפים? פגשת אותי? לא הבנתי את "מתעב את קהל האוהדים ברובו".
את *רוב* קהל האוהדים? פגשת אותם? אחד אחד? את כל האלפים? פגשת אותי? לא הבנתי את "מתעב את קהל האוהדים ברובו".
R river campeon New member 16/1/06 #23 אני מכיר מספיק אוהדי הפועל ואת אלה שאני מכיר אני לא ממש סובל. הם ניחנו בצביעות נדירה ביחסם לאוהדי קבוצות אחרות. מה זו ההתנשאות על אוהדי ביתר אם לו גזענות עדתית?
אני מכיר מספיק אוהדי הפועל ואת אלה שאני מכיר אני לא ממש סובל. הם ניחנו בצביעות נדירה ביחסם לאוהדי קבוצות אחרות. מה זו ההתנשאות על אוהדי ביתר אם לו גזענות עדתית?
R river campeon New member 17/1/06 #30 אוקיי. יכול להיות שזה העניין לדרבי הבא אני מגיע. נדבר אחריו. להתראות