אתם בליגה אחרת!

אתם בליגה אחרת!

לצערי הרב לבייב נכנס חזק לעניינים,והוא מדבר על שמות כמו בניון ויעקובו!!תאמינו לי,יש לכם מזל שנפלתם על לבייב! עדיין ולמרות הכל אני חושב שבשנה הבאה האליפות עדיין תישאר ירוקה! אבל חברים אדומים,זה טוב לכדורגל!מי יודע,אולי יבוא יום ויהיה 2-3 נציגות באלופות... ורק שתדעו שפחד מהכסף הגדול לא נמצא בלקסיקון של אוהדי מכבי חיפה...

petertosh

New member
אני בדעה שלך

גם שגיידמאק קנה את ביתר והצהיר על כוונותיו לטווח ארוך עוד לפני קנייתו של לבייב,שמחתי בשביל הכדורגל הישראלי,כנ"ל יאמר בנתניה שלבייב קנה אותנו,אי אפשר לתאר תהרגשה,מה יצא מזה,ימים יגידו. מקווה שתגיעו לצ'מפיונס שנה הבאה ואז שחר יפטם לכם גם תתקציב. לסיכום:צהוב עולה באש.

משה32

New member
אם זאת הודעה שכותב אוהד הפועל

מצבנו רע או שאתה סובל מפיצול

river campeon

New member
מצבנו רע בגלל הצביעות

מצד אחד אנחנו נגד הגזענות של אוהדי ביתר ב70 שפות ומצד שני אנחנו הקהל הכי רשע בארץ שזה חיובי לדעתי. כדורגל הוא לא קונצרט וכולנו חיות באיזשהו מקום אז בא לא נשחק אותה באיצטדיון חובבי שייקספיר את מולייר. צביעות זו הבעיה שלנו, ע"ע רוה"מ שעד לפני שנה היה האיש המאוס ביותר אצלנו ולאחר ההתנתקות הוא מלך.

petertosh

New member
מה אתה אומר

יש הבדל של שמים וארץ לצעוק מה שאתה רוצה במגרש לבין לחטוף אבנים,לחכות המון זמן שהמשטרה תפנה אוהדים צמאי דם,יש הבדל בין צעקות ובמקרה הזה לא משנה מה צועקים לבין ילד בן 14 שהולך למשחק כדורגל עם אמא שלו ואחותו שמנסים לחטוף לה את הצעיף האדום בכח וקוראים לאמא "אשכנזיה ערביה זונה" לידו(עוד מקרה מיני רבים שהיה אתמול). השירי שואה והסרטן הם גועל נפש בפני עצמו,שהאוהדים יבינו בסופו של דבר שהם חייבים לרדת מהעיניין המסריח הזה לטובת הקבוצה,אבל מה לזה ולגזענות? איפה אתה רואה אוהדי הפועל קוראים קולות גנאי כנגד קבוצת אנשים בגלל השיוך הלאומי\אתני שלהם? דרך אגב,אם זה כל כך רלוטני ל"דוגמא" שהבאת,אני תומך אריק שרון מזה זמן רב(באין אלטרנטיבה קיומית אחרת),ואוהב את הפועל עוד מימי ההסתדרות ה"שמאלנית",ומי שלקח אותי למשחק הראשון בבלומפילד הוא חבר שלי טוב מרמת גן שהוא ומשפחתו מזוהים ופעילים פוליטיים בימין.אז זה שהחלטת שהאיש היה המאוס ביותר עלינו-מי זה "עלינו",דבר פוליטית בשם אעצמך ולא בשם קהל אוהדי הפועל.ואם לאחר ההתנתקות(המבורכת) אנשים מעריכים אותו יותר ולא שונאים על עיוור,אז מה לזה ולצביעות למען השם?? תעשה לנו טובה,כולנו אדומים,כולנו אוהבים את הקבוצה ואת הסמל,בכל השאר יכולות להיות לנו דיעות חלוקות והגיוני שזה כך,אל תכניס לנו מילים לפה. חוצמזה,ברוך הבא,ואתה יותר ממוזמן להשאר.

river campeon

New member
תודה על ההזמנה

תסתכל על הקהל שסביבך בעין אובייקטיבית ותחליט. ההתנשאות על אוהדי ביתר כמוה כגזענות. אנחנו לא אלטרנטיבה, אנחנו אוהדים ככל אוהדי הקבוצות בארץ, לא יותר נעלים משום בחינה והגיע הזמן שנפנים את זה. think about it

למעלה