אתם בוודאי

MysteryAngel

New member
אתם בוודאי

זוכרים שסיפרתי לכם על האובדן שלי בתאונת אופנוע ועל החבר שנפצע קשה. החבר...באופן מדהים.. מחלים במהירות יוצאת דופן. לאחר 4 פעמים שהיה במוות קליני והיום הוא עושה את כל הדרוש לבד. פרט להליכה ועמידה. אני חייבת את תודתי לכל מי שתמך ועזר לי, לשלוח לו אנרגיות של ריפוי ואהבה (בעיקר לך דפנה-משאומברה). החבר הזה היה אחד מהאנשים היותר ציניים וסקפטיים שהכרתי. שהתעורר מהתרדמת...הוא הסתכל לי בעיניים ואמר לי: "אני מאמין לך". סיפר לי חוויה נהדרת שחווה בזמן ש"ישן". הוא ביקש ממני עזרה והכוונה, אבל אני עדיין לא מורה, אני יכולה ללמד אותו ואני לא יודעת בדיוק מאיפה להתחיל ואיזה חומר כדאי לי לתת לו לקרוא. נתתי לו בעבר את הספר של דונאלד ניל וולש "הנשמה הקטנה והשמש", אבל זה לא מספיק...תודה מראש יקירים....

מוכנה לעזור

יש לי חוויות אישיות בנושא המוות. אם הוא רוצה לדבר על זה. וספרים מאוד מומלצים הם מסע הנשמות וגורלן של נשמות. של דר. ניוטון.

MysteryAngel

New member
תודה יקירתי

Rinor

New member
החלמה מהירה

אנחנו שמחים לשמוע שמצבו השתפר...ואני אישית רוצה לאחל לו החלמה מהירה ורק חיוכים על פניו. אני יודע שאולי זה לא בדיוק המקום, אבל אם אפשר, אשמח לשמוע ממך את אשר הוא תיאר לך בהיותו במוות קליני שכן אני סטודנט לקרימינולוגיה שנה שלישית ואחרונה ויש לי קורס בפילוסופיה שבדיוק אנו דנים בכל העדויות של אנשים על השארות הנשמה ומתארים זאת, רציתי אם אפשר לשמוע אצ החוויה שאוכל לדון בה עם המרצה שלי בפרטיות. תודה וסליחה אם הבקשה לא במקום... החלמה מהירה... אהבה ואור ניר...

MysteryAngel

New member
בשלב זה עוד קשה לו

אני לא חושבת שזה הזמן. כמובן שאני לא יכולה לענות במקומו אם הוא מוכן לשתף.

יש המון ספרים טובים, אם כבר

התחלת עם דונאלד ניל וולש תמשיכי עם ספריו שיחות עם אלוהים. ספרי קריון כמובן. הספרים של אורין, הספרים של סת, ועוד ועוד ועוד... אבל נראה לי שלשנתיים הקרובות זה מספיק. מעבר לזה, מפנה אותך לאתר הבית שמתרגם המון חומרים עדכניים בנושא רוחניות ואנרגיה חדשה. תיכנסי לתקשורים המתורגמים לפי הסדרות ותתחילי לקרוא עבורך ועבורו. הרפתקאה נעימה.

למעלה