אתם אשמים!!!!!

אבי בן 1231

Well-known member
כך אמר רב ידוע, שלא הספקתי לקלוט את שמו.
כן ................... אנחנו אשמים ואפילו אני אישית אשם שהם חיים בצפיפות!!!!
ואגלה סוד שאותו אני שומר כבר כ 40 שנה במשך כל השנים האלה עברתי בבתי חרדים בבני ברק, מאה שערים ואפילו בשכונות ויז'ניץ ובעלתי את נשות החסידים העוסקים בעבודות הקודש ואינם מסוגלים לאחר יום מפרך בחיידר לספק את תאבונן המיני של נשותיהן.
כן ............... אני אחד הגורמים לצפיפות בה חיים ה|חרדי|ים.

תקווה25

Well-known member
ואגלה סוד שאותו אני שומר כבר כ 40 שנה במשך כל השנים האלה עברתי בבתי חרדים בבני ברק, מאה שערים ואפילו בשכונות ויז'ניץ ובעלתי את נשות החסידים העוסקים בעבודות הקודש ואינם מסוגלים לאחר יום מפרך בחיידר לספק את תאבונן המיני של נשותיהן.
חחחחחח יפה שאתה משתף.

אור גינאל

Well-known member
מתנצל שהשפה העברית שלי אינה גבוהה כשלך - למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר -*ובעלתי את נשות החסידים*?
לא בטוח שתפסת עליהם בעלות.
אולי אתה מתכוון אותי שדפקת את הבעלים מאחורי הגב שלהם כשהם לא ראו, כמו גנב בלילה?
או שניצלת את המצוקה של הנשים לטובת סיפוק ההנאה שלך ?
בבקשה, תהיה קצת יותר ברור-עברית זו שפה קשה.

אבי בן 1231

Well-known member
הבנתי שהעברית שלך היא ברמה נמוכה, אין צורך להתבייש בשביל זה יש חברים שמזדיינים בסבלנות ומסבירים חינם אין כסף!!
גם הכתיבה שלך לא ברורה במיוחד, מה כוונתך "אולי אתה מתכוון אותי שדפקת את הבעלים וכו'"??
ו
עליהן ולא עליהם, נשים הן בד"כ נקבות לכן יש לכתוב עליהן ולא עליהם!!!
בכל מקרה לא, לא באתי בלילה ולא דפקתי את הבעלים, אין לי נטיות הומוסקסואליות.
באתי לאור היום וזיינתי את נשות החסידים.
מצטער שכתבתי בשפה בוטה, אך אולי כך תבין.
סליחה!!!! אתה מבין מה הכוונה "שפה בוטה"??
הסבר נוסף כרוך בתשלום!!!

אבי בן 1231

Well-known member
בעברית הנמוכה שלי לדפוק מישהו זה לרמות אותו, לגרום לו רעה.
אני לא כתבתי לדפוק ולא כתבתי דפקתי כתבתי בעלתי!!
מילא בעיות בהבנה אך גם בעיות ראייה.
שים לב גם בקישור שנתת יש מספר מובנים שונים למילה לדפוק.
"

פועל מוביל ורב שימושים, שהאלימות נעוצה כבר במשמעותו המקורית, הוא 'דפק'. במילון הסלנג המקיף מופיעים שישה שימושים כאלה. דופקים מישהו, כלומר, מרמים אותו וגורמים לו רעה, ובאסוציאציה אתנית: דופקים את השחורים; דפיקה היא פועל מוביל בסלנג המיני הסקסיסטי. 'לדפוק' הוא גם שם נרדף ל'להרוג', ולמחבל פצוע דופקים כדור בראש. באופן פרדוכסלי 'דפק' משמש גם במשמעות חיובית: מה שנעשה בדרך מוצלחת, בארגון מופתי, ובקיצור, דופק כמו שצריך. מי שמשתכר 'דופק את הראש', הסטלן 'דופק ראש', מי שמאחר 'דופק ברז', הפקח 'דופק דוח', העריק 'דופק נפקדות' והמפקד 'דופק תלונה'. ובל נשכח משפט בלתי נשכח מן הקולנוע הישראלי: "אני סמי בן טובים דפקתי הקופה".​

ותוספת שלי, "זה דופק כמו שעון שוויצרי"!!! משמע מדויק!!!
אתה מנצל יותר מדי את האינטליגנציה הגבוהה שלי ואת רוחב לבי!!! חחחחחחחחחחחחחחחח

אור גינאל

Well-known member
אני לא כתבתי לדפוק ולא כתבתי דפקתי כתבתי בעלתי!!
מילא בעיות בהבנה אך גם בעיות ראייה.
שים לב גם בקישור שנתת יש מספר מובנים שונים למילה לדפוק.
"

פועל מוביל ורב שימושים, שהאלימות נעוצה כבר במשמעותו המקורית, הוא 'דפק'. במילון הסלנג המקיף מופיעים שישה שימושים כאלה. דופקים מישהו, כלומר, מרמים אותו וגורמים לו רעה, ובאסוציאציה אתנית: דופקים את השחורים; דפיקה היא פועל מוביל בסלנג המיני הסקסיסטי. 'לדפוק' הוא גם שם נרדף ל'להרוג', ולמחבל פצוע דופקים כדור בראש. באופן פרדוכסלי 'דפק' משמש גם במשמעות חיובית: מה שנעשה בדרך מוצלחת, בארגון מופתי, ובקיצור, דופק כמו שצריך. מי שמשתכר 'דופק את הראש', הסטלן 'דופק ראש', מי שמאחר 'דופק ברז', הפקח 'דופק דוח', העריק 'דופק נפקדות' והמפקד 'דופק תלונה'. ובל נשכח משפט בלתי נשכח מן הקולנוע הישראלי: "אני סמי בן טובים דפקתי הקופה".​

ותוספת שלי, "זה דופק כמו שעון שוויצרי"!!! משמע מדויק!!!
אתה מנצל יותר מדי את האינטליגנציה הגבוהה שלי ואת רוחב לבי!!! חחחחחחחחחחחחחחחח
בקיצור, אתה אומר שמילאת את כל ההגדרות של המונח לדפוק ?
סתם , אל תקח אותי כלכך ברצינות, אני סתם משתעשע.

למעלה