עם כל הכבוד, לא התייחסת לשאלתי.
אינני נוהג לצפות במשדרי אקטואליה למיניהם, אבל בפעמים הבודדות שכן יצא לי, היחידים שראיתי אותם צועקים ומתלהמים, היו דווקא ה"נציגים" של המפלגות הגדולות (נשארה רק אחת גדולה). נכון, הסקרים תמיד מנבאים פחות מנדטים למרצ, אבל נכון גם שהסקרים תמיד מנבאים יותר מנדטים לעבודה!! אני מעריך שכ 4 מנדטים שכרגע תומכים בעבודה הם "רכים" לדעתי שינוי ומרצ יצליחו לנתק משם 2-3 מנדטים שיתחלקו בינהם, הליכוד ינתק כ 1/2 מנדט. אבל כל זה לא סותר את ההערכה כי מפלגת שינוי תקבל לפחות כפליים מהמנדטים שתקבל מרצ!!!! מה הסיבה? אני יודע אותה!!! אם אתם לא יודעים, כיצד תתקנו בעתיד? כיצד תעלו שוב? ראוי למחשבה, לא? עד כמה שידוע לי, מוכנה שינוי לשבת בממשלת שמאל, אבל לא שמאל קיצוני (המפלגות הפלשתיניות). אותם הדברי נכונים כלפי מוכנותה של שינוי לשבת בממשלת ימין. הסיבה בגללה אני לא בוחר ליכוד, היא שטרם שמעתי את עמדתו המוצהרת של שרון בעניין זה. כל עוד לא יצהיר כי פניו לממשלת אחדות חילונית לא אצביע ליכוד. לדעתי ישנן מיליון סיבות לליכוד מדוע לצרף את "טומי והחברים" על פני "עובדיה והחברים" בעיקר בגלל ההערכה שאם שינוי לא תהיה בקואליציה, שינוי תהיה זאת שתרכיב את הקואליציה הבאה!!! לא מעט ממנהיגי מפלגת הליכוד עדיין סובלים מ"כאבי ביצים" לנוכח ה"ברית עם החרדים"... די, מספיק.