אתה

misty5

New member
אתה

אתה,שנכנסת בסערה לחיי. אתה,שנגעת בנשמתי. אתה, שהסרת חומות ליבי. אתה שחייכת וליבי נמס. אתה שהבטת וברכי תשו.רוצה לבא בין זרועותיך, לחוש הבל פיך, לטבוע בתוך עיניך, לחבק אותך אלי אהובי, לרקוד איתך את מחול האהבה.כמהה אני למגע ידך,ליבי פועם בחוזקה,חושבת עליך עכשיו.

שמים1

New member
אל מפתן ליבך ../images/Emo79.gif

הולכת בשביל שפרשת אל מפתן ליבך פורש תחושותיך כצליל פעמונים, נעטפת בתשוקות נסתרות במילים הנפרשות מליבך. מפלחת מבטים זעירים הקורנים אל מבטיך הפולחים נשמתי, ובהיותך חושק , אלבלב אליך כניצן אל קרן שמש עוטפת, אפתח עלי כותרתי אל זיו תשוקתך. ברוכה הבאה misty5 לפורום שירה אירוטית ואהבה

טאKילה

New member
אתה הנר הבוער...../images/Emo79.gif

אתה הנר הבוער מצית בי אש תשוקה שלח ידך לטף אותי אזחל אל חוף גופך. , אתה ים כחול תאוותי בסבך מערבולת חושים הורני נתיבך, אפסק פישוק ואעמיק בעונג גלי אהבתך. misty5 ברוכה הבאה לשירה אירוטית ואהבה

אתה

אתה שהטבעת בתוכי מחול של אהבה המתקת שפתותי בניחוחות של פריחה. אתה שהפעמת ליבי התפרצת אל חדריו בשיכרון חושים בסערה. אתה האחד.

odo13z

New member
את............./images/Emo66.gif

את שפקחת את עיני לראות אהבת אמת לראשונה בחיי כעת אני מבין לאהוב...זה לכאוב אין מכך שום מנוס לאהוב...לכאוב...לאהוב מעגל מסתחרר אין לו סוף בחדרי הבודד אוטם את הלב שירים ברדיו עצב מתוק שהקייץ החם הזה כבר יעבור.

למעלה