אתה...

אתה...

אתה חושב שאמרתי, אתה חושב שהרסתי... אבל באמת שלא! אתה בין האנשים שאני הכי בוטחת בהם (ואתה יודע שלי לא קל לבטוח) בין האנשים החשובים לי ביותר בין האנשים שעזרו לי כל כך ותמכו בי... אני פשוט לא מאמינה שאתה ככה חושב, פשוט לא... אחרי שעזרתי לך כל כך, אחרי שהלכתי וסידרתי בינך ובין אנשים שאפילו לא היו מוכנים לשמוע את השם שלך לידם... אני לא מאמינה שאחרי זה אתה עוד חושב ככה... פשוט לא מובן, אני פשוט מסרבת להאמין... אתה אומר שאתה לא רוצה לשמוע ממני... אפילו שתפסתי אותך בדרך לשיעור וניסיתי להסביר והתחלתי לבכות... אתה התעלמת, אתה אמרת לי לעזוב אותך בשקט... ואחר כך באת לכולם ואמרת שקשה לך, קשה לך לראות אותי בוכה, קשה לך אם זה שאנחנו ככה... אבל ללכת בפרצוף אתה יכול! באמת שלא מבינה אותך... באמת שאתה חסר... באמת שלא עשיתי כלום... באמת עדיין אוהבת... מצטערת שאיבדתי ידיד!

שיריה

New member
לולית אחת...

אל תהיי עצובה, לא בטוח שאיבדת ידיד, זה נשמע לי יותר כמו... בעיות זמניות בקליטה. תנסי לחכות שהקליטה תחזור, ואז לחייג שוב. מקווה שהחברות הזאת תשרוד את המשבר הזה ושתעשה חזקה יותר ורגישה יותר לצרכי האחר...

תודה...

תודה על האופטימיות ועל הניסיון לעודד אבל הוא פשוט לא מוכן לשמוע... הוא תקוע בשלו... הוא כל כך חושב שבגדתי בו וכל כך לא מאמין שאינני יודעת כבר מה לעשות

למעלה