אתה

אתה

שבאת והפכת את עולמי באחת. שיקרת! אתה זוכר בהתחלה איך הכל היה כל כך אחר אתה היית אחר לי ואני הייתי אחרת לך, ישבנו שעות ודיברנו על כלום ועל הכל. הקשר איתך סחף אותי והקול שלי סחף אותך. שנינו הרגשנו כמו בני 16 אפילו שעברו מאז שני עשורים ואפילו יותר. זוכר את הקול המתוק שלי? זה שהיום אתה עונה לו קורקטי "אני עסוק"? אהבתי אותך. אתה ידעת זאת היטב. למרות שהתנגדתי לרגשות שלי. למרות שהכחשתי אותם אפילו ביני לביני התעקשת לפקוח את עיני (שבהן טבעת...זוכר את זה?) ולהראות לי שאפשר גם אחרת. אפשר אחרת מה? אפשר אחרת להוליך אותי שולל? לתת לי להרגיש כמו יעד לכיבוש וברגע שאתה שם לזרוק את הכל? כשאני חושבת על אותם השקרים, מגיעה המחשבה הבלתי נמנעת שמגיע לי. זה כמו ששיקרתי לאיש היחיד שאהב אותי אי פעם, לבעלי, על מנת לזכות ברגע חטוף איתך. וכשאני שואלת את עצמי...זה היה שווה? אני יכולה לענות בעיניים פקוחות ששום רגע לא היה שווה. לא הסקס המטריף לא האהבה הזו שסחפה אותי כלום! שום דבר לא שווה את האיש שלו נישאתי. לו היה בי האומץ הייתי מתוודה בפניו אבל אין לי. הוא יהלך עצוב מאוד לא אהיה מסוגלת להסתכל בעיניו העצובות, בהילוכו העצוב, בקומתו השפופה מעצב. אבל אתה יודע, לא רק בצבא יש הפקת לקחים, גם בתובנות שלי יש לקחים. אתה שלה ולעולם תשאר שלה. לא משנה כמה רע לך איתה. אני שלו ולעולם אשאר שלו וטוב לי איתו. תתבשל ברע שלך. אני הולכת לטוב שלי. לאיש שלא הגיע לו שאעשה לו דבר כל כך מכוער. היה שלום איש. אמשיך להזות אותך עוד זמן רב, כי אני, בניגוד אליך, באמת אוהבת. לא היית יעד לכיבוש היית איש אמיתי. וברגע שהתגלה השקר הגדול הפכת ללא אמיתי. מאחלת לך שתגיע למקום של שקט ולא איכפת לי כלל שזה לא יקרה איתי. רק איש לא שקט מסוגל לשקר שקרים כל כך עלובים על מנת לכבוש ליבה של מישהי. רק טיפשה כמוני מסוגלת להאמין לשקרים ולהכבש.

איזה מילים כואבות

תשתדלי להיות חזקה שומעים את הכאב שלך כמו שכתבת חיזרי לבעלך אולי באמת שם יהיה לך טוב יותר אומנם יקח זמן אבל זמן הוא התרופה הכי טובה . בהצלחה

ו´או.

הרבה זמן לא קראתי מכתב כ"כ חזק. מזכיר לי פעם משהו שכתבתי כאן על "כולם משקרים לכולם". בתור מאמין אבסולוטי בבני-אדם אני מזדהה איתך. מייקי.

ואולי הניתוח שלה למצב לא נכון

אולי היא מפרשת את המצב בכאבה . כואב לה והיא מאשימה אותו . אולי גם לו כואב . מה שבטוח שהיא אוהבת וכואב לה והייתה לה אהבה , אבל מכאן ועד להכפיש אותו , זה מוצא נוח שאולי מכהה את הכאב אבל הרי היא לא עוסקת בצדק אלא בכאב . אחד שכואב

שמע...

זו הודעה שלישית שאני קורא בשבועות האחרונים שעוסקת בנושא הזה של אשליות מנופצות וכאבי לב בשל פיכחון מאוחר מדי... הסיטואציה של גבר שמשתמש בכל הטקטיקות המופלאות של הכתיבה,השיחות טלפון המובנות ושאר חירטוטים עד לכיבוש הסופי של היעד, ואח"כ נטישתו בדרך לכיבוש החדש מוכרת. מה שרציתי לאמר...שזה היה,זה קורה וזה יהיה.... כולנו (כמעט) כאלה....

מייקי - התשובה בפנים

אתה מציג גישה שאומרת שכולם זהים אז מה אין גברים אוהבים ? עצם הגישה שלך הטוטאלית מראה שאין בה היגיון . יש גברים אוהבים ויש אהבה וחיזורים כנים . אם אהבה מסתיימת זה אומר שלא הייתה אהבה ואם יש כאלה שכל מה שהם מחפשים זה זיון אז כולם כמוהם , יש גם נשים כאלה אז מה ? כולן כאלה . מייקי בקיצור אתה משמיץ את הגברים כולם לא בצדק - אולי אתה חיי כך ומשליך מכך על כולם - צא מזה !!!

לא..לא..לא....

ההשתלחויות הפופוליסיטיות האלו לא מזיזות לי את קצה הזין...תקשיב רגע... אני מאוד אוהב. משוגע על להתאהב,נהנה מהכייף שלה ואפילו מכאביה. תמיד הייתי נגד הכללות,ותמיד אם חוטאים הכללה יש יוצאים מן הכלל. אני שאתה,יפה נפש נפלא שכמותך,עדין ורוחני,מתמסר סנטימנטלי ויקר, פשוט שונה ומי שתבורך בך תוכל להתגאות ובודאי לא תכתוב כאן מכתבים שכאלו. הספקתי להכיר כאן חברות שכמעט כולן עברו את החירטוט הזה,ולא מעט גברים (מאוד אינטיליגנטים ושנונים אגב) שבמקצועיות רבה משקיעים הרבה מאמץ בצייד בלתי נלאה אחר מעט אהבה.... משלימים קצת את מה שחסר להם, ממצים אותו, וטוענים את רובה הציד מחדש....

הרוח

אני מאושרת בשבילך שאהבת באמת. קראתי את המכתב ששילחת ברוח והתרגשתי. אלא שדברים לא עבדו כך אצלי. אני לא חושבת שאתה רשאי לומר לי שהבנתי שלא כהלכה. לצערי, הבנתי היטב. איני מדברת מכעס אלא מתוך עצב ושלמות עם המצב. אוהבת אותו וזה יעבור לי. נכון, יש גברים נדירים שאוהבים ולצערי לא נתקלתי במקרה שלי באחד. למרות שדיבר אהבה דבריו היו מן הפה אל החוץ בעוד אני האמנתי. לא, זה לא היה השקר שלו, השקרים שלו היו חמורים עשרות מונים ולא אפרטם משום שאמירתם בפורום זה יסגירו אותי ואותו. מאחלת לך אהבות לרוב, כשלעצמי אשקע שוב באנונימיות קסומה בחיק בעלי שאוהב אותי.

קסומה

New member
נוגע ללב

איספי את השברים, התעשתי. אף אחד לא שווה את הכאב ובטח שלא את בעלך... למדת משהו בחיים וכנראה שהיית צריכה לעבור את השעור הזה כדי להגיע לתובנות שהיו מונחות בכף ידך כל השנים.... אז קיבלת את הריגוש שלו ייחלת, אך גם לריגוש יש סוף. בהצלחה

אין לך מה לכעוס על מייקי, בקטע הזה

הוא צודק!!!!!!! אישה נשואה שמחפשת מהצד ונוטה להאמין לסיפורי אהבה ברגע שהיא יודעת שהיא נשואה(ומי יודע אולי גם הוא נשויי) צריעכה להבין שזה זיון נקודה!!! ולא להשלות את עצמה באהבה בחייאת ראבק תרדו למציאות, לפעמים גבר שמחפש זיון מנה לכבוש במילים יפות מה אתם מצפים שיבוא ויגיד לה מותק רוצה להזדיין אז הוא בא ואמר לה מילות אהבה (והיא כנראה כמו ילדה קטנה בלעה את מילות אהבתו למרות שזה נשמע מאוד מוזר) ואז הם עשו ביחד את מה ששניהם רצו...סקס אהבה זיון או איך שתרצו תקראו לזה.... אוחחחחח חם מדי לפילוסופיה ...

יש לך בעיה בהבנת הנקרא

לא אמרתי דברים כאלו! לא אמרתי שהיא או הוא מחפשים זיון. הכל זה שחור או לבן?? אין דברים באמצע???

מיכל31

New member
אתה יודע מה מייקי

אני ילדה קטנה בת 31 - אתה יכול להסביר לי מהו האמצע? אני באמת ובתמים רוצה לדעת.

את לא חושבת שבגיל 31 אפשר עדיין

לאהוב? ואם שני אנשים שאינם מסופקים מחיי הנישואין שלהם נפגשים ולשניהם כל כך טוב ביחד אין אפשרות שהם פשוט יתאהבו? אוים אפשרות שמתוך האהבה הזו דברים יובילו גם לאהבה פיזית? (גם לאהבה פיזית ולא כמו שכתבה דרדסית זיון). אני משוכנעת שאת ילדה גדולה ולא תתפתי לזאבים רעים אבל את יודעת, לפתיה כמוני זה קרה. לא באתי ללמד או לפתוח דיון אבל אני כן חושבת שיש אמצע. יש אהבה וריגושים ודברים שמזמן שכחת מה עושים איתם ואיך מתנהגים אליהם. לי לצערי זה לא קרה אבל מה בדבר הרוח החביב? זה שיאהב לנצח את ההיא ששלח לה מכתב מעל דפי הפורום?

מיכל31

New member
את מדברת על הא ואני על דא

בטח שאני מאמינה באהבה, אני מאמינה באהבה הגדולה שאני רוחשת לבעל שלי, האדם שהתחתנתי איתו ולמרות שהשגרה קצת הורגת, אני עדיין אוהבת, אז בשביל ריגוש שממילא יעבור תוך זמן קצר אני אבגוד בו, זו שטות. ואם היה לי רע איתו אני מאמינה שהייתי מחפשת אהבה אחרת ובכלל לא נשארת איתו, כי אני כן מאמינה באהבה בוודאי שכן.

מייקי בזיון מהצד אין באמצע..

זה רק שחור לבן, בוא נגיד שיתחיל רומן והוא יאהב אותה והיא אותו ויהיה שם עשן גדול ו........ עדין לו יש בית עם אישה ולה יש בית עם בעל אז ישנם שני אפשרויות או שהם מתגרשים או שזה זיון, אבל 99 אחוז מהמקרים שההיא שם למעלה כתבה זה זיונים פרופר ולא מעבר לזה. (לדעתי כמובן)

נשית~37

New member
ועל זה נאמר...

אלכסון הוא אסון חחחחחחחח אין כמו האמצע. יו - איזה דיון כבד באמצע היום....מה זאת אהבה? האם ישנה? איפה היא? כולה קצת ריגושים...אפשר לחשוב חחחחחח

למעלה