אתה

נעמי 1

New member
נשית... כשאני אקום...

משנת האלכסון שלי... אני אגיד לך אם היה כל כך נורא... בעצם... היום זה יהיה נורא... כי דופקים לי בראש
נעמי

sahr12

New member
תשתי משהו דרדי........חחחחחחח

עוד פעם חזרנו לנושא הזההההההההההההההה.....

שייכת

New member
כן... חם מידי לפילוסופיה

כמו גם למילים שבחרת לתאר בהם אהבה. את יודעת, דרדסית, לא כל אהבה נגמרת במיטה במלון זול. לא כל אהבה מוצאת את דרכה למיטה. יש גם אהבות אחרות. צריך שניים לטנגו. כותבת ההודעה בחרה לספר את סיפורה בדרך של "קורבן" ו"מקרבן". היא נכנסה לסיטואציה מפוקחת ויצאה ממנה מפוקחת יותר. בהנחה שמרבית שנות נישואיה עוד לפניה, אז אולי עוד מעז יצא מתוק... חוץ מזה, את יודעת, סוס שהולך עם רטיות על העיניים מפסיד 80% בדרך שבה הוא הולך.

sahr12

New member
כמה מילים על הסוס......חחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח....חשבת בטח תהיה כתבה ארוכה אה??

שייכת מתוקה...

תאמיני לי שאני הסוגדת לאהבה בטוח שקראת כאן לא אחת את שיריי אבל שאישה נשואה מחליטה לצאת מביתה לסטוץ היא צריכה להבין את ההשלכות ולא לצפות לניסים ונפלאות אלה אם כן ביתה הרוס והיא מחפשת אהבה אז זה כבר סיפור אחר לחלוטין ובטח לחפש גבר פנויי שיהיה שלה טוטלית!! אבל הבחורה הפגועה כאן בשירשור חוזרת לזרועות בעלה שהיא טוענת ששיקרה לו שקר שלא היה כל שווה אותו גבר שאיתו בגדה, אין לי צל של ספק לגבי זה שהיא התאהבה בו לפי אופן מכתבה, מה שניסיתי לומר זה שבדרך כלל אישה נשואה שנכנסת לסיפור סטוץ צריכה להבין לפעמים ולהיות מספיק חכמה שזה זיון אך ורק זיון. ואגב שייכת בדרך כלל סטוצים לא במלונות זולים עד כמה שידוע לי הם במקומות יוקרתים כך שמעתי מכמה אנשים
חוויה חד פעמית חלומית.

שייכת

New member
דרדסית...

מרבית האהבה היא פנטזיה, לכן לטעמי אין מקום להאשים את הכותבת. על אותו משקל של סטוצים, אני יכולה להגיד לך שמי שמכניס עוד פרטנרים למיטה שלו, גם אם זה מוסכם על שני בני הזוג עלול ליצור מצב בעייתי שנבע מזיון! (כמו שאת מתעקשת לקרוא לזה)... ופה, כבר לא משנה מה קדם למה: הזיון לאהבה או האהבה לזיון... אוףףףףףףף שונאת את המילה הזאת! יש הנוהגים לפסול כאן על הסף או לקטרג כל מי שאינו חושב כמותם ואינם בוחלת בשום מילה או תיאור. בחיים, כל אחד בוחר את הדרך שלו לטעום, לראות, לנסות... אלוהים נתן לנו חמישה חושים ויש כאלה שחיים טוב עם החושים האלה ונותנים להם דרור גם אחרי הנישואין. הבעת דיעה אינה חייבת להיות הכרזת מלחמה על לא מאומה...

בדיוק שייכת דיון...

לא נלחמת מביעה דעה זה הכל, ואגב להכניס למיטה עוד פרטנר למיטה לא לא נוצר ממצב בעייתי של זיון אלה מגיוון...עוד אקשן עוד ריגושים, והאמת כשיש איתנו צלע שלישית זה זיון פרופר, כי לעשות אהבה זה רק בשניים, אבל הצלע השלישית נוספת לא בגלל ממצב בעייתי של זיון, זה צורך מסויים ואם זה מוסכם על שנינו הלא זה משובח (בעיניי לפחות
) ושוב רק לשם דיון, בעייני כן יש מצב שנקרא זיון בלבד ויש מצב שנקרא אהבה בלבד, לפחות בעייני, לגבי מה קדם למה...חחח אינני יודעת עלינו לשאול את אדם וחווה האם הם אהבו או עשו פרו ורבו או פשוט סתם הזדינו

נעמי 1

New member
ואני אומרת...

שצריך להישאר עם רגליים על הקרקע. זה הכי חשוב ! נעמי

שייכת

New member
אין ויכוח, רוח...

אחד מלקק את פצעיו והשני מחפש את האגו האישי שלו לליטוף... וזוהי כל התורה על רגל אחת...

sahr12

New member
אז כך....האם בשביל זיון צריך לאהוב

או שאת גומרת בלי קשר לאהבה???חחחחחחחחחחחחח

נעמי 1

New member
עדילוש...

את... בשקט בשקט... בנום כל הכפר מתגנבת לך לכאן... זורקת שורה... ונעלמת... מה זה? תגידי... את חושבת שזה שלט רחוק... מכבים מדליקים מתי שבא? נעמי

עדילוש

New member
ככה הכי מדליק לא?../images/Emo3.gif

סתםםםםם, נורא מנסה לא להתמכר לפה אZ נכנסת רק לפעמים

למעלה