אתה שלא קיים\yanaw אותך אוהבת, בך חושקת, עליך חולמת, איתך נלחמת ורוצה בך, את נשיקתך רוצה אך חבל לי, חבל כי אתה לא קיים בכלל! ממני: בפעם הראשונה: yanaw מצפה לתגובות!!!
ואם אגיע מהמחר אלייך ואומר את רגשותיי כלפייך התקחיני ? התרציני? או שמה לאביר אחר הינך מחכה כזה עם סוס לבן עם רתמה כי את סוסי אוהב עם כל הנשמה והוא יקח אותי אל האהבה... בוקר נפלא לכן עלמות החן...
זה מה שיקרה ... ואם הוא יגיע מחר, שלא אקח אותו? שלא ארצה אותו? מחכה למישהו.. לא נסיך ולא אביר, לא צפרדע ולא זמיר, רק מישהו שאותו אוהב... ועל שנינו יזהר כוכב. תודה על שתרמת מתפילתך... ערב טוב- ילדה.
היי, יפה את מתארת את כמיהתך וערגתך לאהוב ש...אינו קיים. בקשת תגובות ולכן כשכיביתי המחשב ניסיתי לחשוב : מה נותר לי מהשיר?! ומה שנותר בי היה תסכול כלשהו על אישה ש מחד גיסא חושקת במישהו שהיא אינה מאמינה בקיומו!!! ומאידך גיסא היא מתארת בתיאור מאוד שטחי ובנאלי את תשוקותיה ומאוויה. אולי ציפיתי למשהו יותר עמוק ומיוחד?! איני יודעת. יכולתי להרגיש את משאלת ליבך אך מתוך התחברות אל נפש האדם הצמאה לאהבה ולא ממש מהשיר. מקווה שתקבלי הערותי באופן חיובי שלך, פרח-בר