No name for now
New member
אתה לי ארץ
שלום לכולם ושנה טובה, כבר שבוע וחצי תכננתי לשאול ולברר ולא מצאתי זמן
לפני שבוע וחצי ביקרתי עם בן זוגי לריקודים בהרקדה של ויקטור גבאי בנווה מונוסון ראשית כל מדובר בהרקדה ממש ממש טובה, והופתעתי מכך שהיו יחסית מעט אנשים (לרמת ההרקדה הייתי מצפה ליותר), אני ממליצה בחום על ההרקדה, הרפרטואר פשוט מצויין בריקודי הזוגות למדנו את הריקוד אתה לי ארץ של מלי ומשה (אלה שחיברו את אישה על החוף), אני חייבת לומר שהריקוד פשוט מקסים ושנינו מאוד התלהבנו (אני בכלל מאוד אוהבת את השיר והזמרת, כך שהייתי ברקיע השביעי) כמובן שמיד התחלנו לברר אז אני יודעת שרוני סימן-טוב ושמעון עשור גם לימדו ועוד חברה סיפרה שהיא למדה (שכחתי לשאול אצל מי), פגשתי עוד מרקיד ביום שני וביררתי איתו והוא אמר שהוא דווקא לא אהב את הריקוד אבל בן זוגי ואני החלטנו שהריקוד יגיע להרקדה הקבועה שלנו כלומר האוניברסיטה בהרקדה באוניברסיטה ביום חמישי האחרון אחרי כמה ניג'וסים לגדי (טוב הוא באמת לא הכיר את הריקוד), גדי היה נחמד ושם את הריקוד בסוף ההרקדה (אחרון) ורקדנו עם עוד זוג (אבל ראיתי אנשים בצד שרים
) אני פונה בקריאה נרגשת למרקידים ובמיוחד למרקידים באוניברסיטה (כי שם אני רוקדת
), הביאו את הריקוד להרקדות הוא מקסים ובאמת שבין כל הריקודים החדשים והמסובכים להחריד, נחמד לגלות ריקוד יפה ופשוט לשיר נהדר לדעתי אם יתנו לריקוד צ'אנס הוא יחזיק עוד הרבה זמן
שלום לכולם ושנה טובה, כבר שבוע וחצי תכננתי לשאול ולברר ולא מצאתי זמן