אתה לי ארץ

No name for now

New member
אתה לי ארץ

שלום לכולם ושנה טובה, כבר שבוע וחצי תכננתי לשאול ולברר ולא מצאתי זמן
לפני שבוע וחצי ביקרתי עם בן זוגי לריקודים בהרקדה של ויקטור גבאי בנווה מונוסון ראשית כל מדובר בהרקדה ממש ממש טובה, והופתעתי מכך שהיו יחסית מעט אנשים (לרמת ההרקדה הייתי מצפה ליותר), אני ממליצה בחום על ההרקדה, הרפרטואר פשוט מצויין בריקודי הזוגות למדנו את הריקוד אתה לי ארץ של מלי ומשה (אלה שחיברו את אישה על החוף), אני חייבת לומר שהריקוד פשוט מקסים ושנינו מאוד התלהבנו (אני בכלל מאוד אוהבת את השיר והזמרת, כך שהייתי ברקיע השביעי) כמובן שמיד התחלנו לברר אז אני יודעת שרוני סימן-טוב ושמעון עשור גם לימדו ועוד חברה סיפרה שהיא למדה (שכחתי לשאול אצל מי), פגשתי עוד מרקיד ביום שני וביררתי איתו והוא אמר שהוא דווקא לא אהב את הריקוד אבל בן זוגי ואני החלטנו שהריקוד יגיע להרקדה הקבועה שלנו כלומר האוניברסיטה בהרקדה באוניברסיטה ביום חמישי האחרון אחרי כמה ניג'וסים לגדי (טוב הוא באמת לא הכיר את הריקוד), גדי היה נחמד ושם את הריקוד בסוף ההרקדה (אחרון) ורקדנו עם עוד זוג (אבל ראיתי אנשים בצד שרים
) אני פונה בקריאה נרגשת למרקידים ובמיוחד למרקידים באוניברסיטה (כי שם אני רוקדת
), הביאו את הריקוד להרקדות הוא מקסים ובאמת שבין כל הריקודים החדשים והמסובכים להחריד, נחמד לגלות ריקוד יפה ופשוט לשיר נהדר לדעתי אם יתנו לריקוד צ'אנס הוא יחזיק עוד הרבה זמן

משהא

New member
סיגל שלום קצת מידע אל הריקוד

"יריית הפתיחה" של הריקוד "אתה לי ארץ" הייתה ביום שישי ב - 02.09.06 מיד עם בואם של מלי ומשה לארץ ממיאמי בשבת זוגות בשער העמקים אצל זאב ניסים. בהמשך נלמד הריקוד מה שידוע לי בגן נחום שמעון עשור, גולדה שמעון מרדכי, רעננה, יום טוב אוחיון, גלי הדר ומקיף ח' איתן טביב, אליאנס אבי פרץ, רעננה טוביה טישלר, והיה גם בהשתלמות של ויקטור גבאי. יש מקומות נוספים שאיני זוכר. גם לדעתי מקסים גם הריקוד וגם השיר בפרט כשהוא מבוצע נכון. ריקודים שמחים אורי גבעוני

nomi1000

New member
אני זוכרת שרקדתי את הרקוד

אתה לי ארץ אצל אבי אמסלם לפני 20 שנה, והוא היה רקוד מעגל. משום מה באתר רוקדים הוא מופיע רק כריקוד זוגות, של מלי ושל שמוליק גובארי, ואין כלל איזכור של הרקוד במעגל. מישהו יודע משהו על זה?

metuta1990

New member
סליחה שאני מקלקלת מאת המסיבה..

כמו שציינת אורי, הזוג הזה דאג להופיע כמעט בכל מקום אפשרי בו היה מחשב ואיזה מרקיד בנמצא והכי חשוב רוקדים... הריקוד נחמד מינוס, ממש לא יותר, הוא כמעט ולא מתרומם מעל לקרקע, הכל בצעדי הליכה ומין תסבוכת בכיוונים שום חידוש או התרוממת רוח או במילים אחרות וואו....נדה הזוג הזה פשוט יחצן את הריקוד מרגע שהם הגיעו הם לא בחלו בשום הרקדה או מרקיד שהיה מוכן לקבל אותם. זו בדיוק הבעיה שאפילו פה בפורום ישנו שרשור ענקי על כך... עד מתי תהייה מכת הריקודים הללו ??? הזוג הזה עשה את הריקוד במעגל אישה על החוף והצליח לו, אז מה - זה אומר שאנחנו נצטרך לסבול אותם שוב ושוב... עם עוד ריקודים עד שיהיה להם שוב בינגו.. והאם לא חסרים יוצרים מקומיים שאנו צריכים את החיצוניים - עם כל הציונות ואהבה.

משהא

New member
כל דעה חשובה ואינך מקלקלת לאיש כי

הרוקדים ברוב ענק ומספר מרקידים שיבחו את הריקוד כמקסים "אתה לי ארץ" ומצביעים ברגלים בהרקדות ובפורום. זה שאחד הנכדים שלי לא אוהב כבד קצוץ לא עושה אותו רע ולא הפריע לעשרים אורחים ללקק את האצבעות. מעבר לכך שהריקוד של מלי ומשה במעגל "אישה על החוף" זכה במשאל - 2005 אצל גדי ביטון במקום ראשון, אנו רוקדים דרך קבע בזוגות את "הפרי שלך" ובמעגל ריקוד נחמד "עוד יום" והחודש התווסף גם במעגל "ימי התום" ששרה ריטה כולם מוצלחים שהתקבלו יפה ע"י הרוקדים לצד הריקוד המקסים במעגל "סונטה" שנכנס החודש. הכתיבה המזלזלת - "הזוג הזה" לא ראויה וחבל שהוספת זאת. אולי כאן המקום לסליחה? יכולת להסתפק ולהבאיר שאין זה לטעמך, זה לגיטימי. לכל אחד מאיתנו יש ריקודים שמוצאים יותר או פחות חן בעינינו. בעניין שיש מספיק יוצרים בארץ ראוי שתפנימי שכל ההרקדות בעולם ובעיקר בארצות בהם ישראלים ויהודים רבים (גם גויים וגם ביפן) ניזונים מאותה הפרה ושותים את אותו החלב. מרקידים מכאן נוסעים לחו"ל ומחו" באים לכאן. אין ויזה ואין גבולות. נושא מכת הריקודים אינו קשור בשום צורה לרמת הייצירה. גדי ביטון שאנו כה מתקיפים הוא יוצר מוכשר וחלק לא קטן מריקודיו מאד יפים, כנ"ל ישראל שיקר אבי פרץ ואחרים. הויכוח הוא על הכמות ולא על האיכות ובזה את צודקת. ריקודים שמחים אורי גבעוני

מטוטה - לא יפה

הכתיבה כולה משדרת עויינות כלפי הזוג מלי ומשה. והם לא עשו רע לאף אחד, הם טרחו ללמד אותנו ריקודים יפים שלהם ואנו צריכים להודות להם על כך. מלי ומשה הם זוג מוכשר ביותר והריקודים שלהם בהחלט לטעמי: אני מרקיד את הריקודים שלהם: הפרי שלך, עוד יום, אישה על החוף, ימי התום, אתה לי ארץ. הריקודים שלהם בנויים מאוד מיוחד ואני מאוד אוהב אותם. העובדה שבחרו לחיות בחו"ל ולא בארץ לא מעלה ולא מורידה כהוא זה מיכולתם המקצועית ומאהבתם לריקודי העם ולמדינת ישראל. משהא כתב לך יפה מאוד ואני מסכים עם דבריו בכל לב.

No name for now

New member
האמת שעל אישה על החוף

אני לא משתגעת והוא נמאס עליי מהר מאוד בסך הכל ציינתי מי יוצרי הריקוד

משהא

New member
סיגל אני מקוה שהזמן והבגרות- תביני

סיגל, שוב את בבוטות קובעת מה היא האמת ושהאמת זה רק מה שאת חושבת. מפאת גילך הצעיר ואולי חוסר נסיון אני עונה לך בכל האיפוק ולא רוצה לטעון לשחצנות ועליונות. אולי את לא אוהבת חצילים אז תכתבי את האמת !! על חצילים ולא יהיה מי שיטעם מהם ? אלפי רוקדים שאינם כמוך כנראה חושבים אחרת וגם רוקדים באהבה את "אישה אל החוף" ולכולם יש את השקר שלהם ?? ראוי שתחשבי שנית איך להביע דעות, וכל דעה חשובה לנו !! אבל "דרך ארץ קדמה לתורה" ותחשבי על זה. ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא

New member
Name כתבה האמת על אישה על החוף !!

לא התבלבלתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

זכותה לא לאהוב את הריקוד

ציטוט מדבריה: "אני לא משתגעת והוא נמאס עליי מהר מאוד". אני חושבת שזו זכותה, ולא מגיעה לה ההתקפה שלך.

משהא

New member
רויטל יקירתי לאחר לא הייתי עונה ולך

אני מעריך הרבה יותר אותך ואת כישורייך ולכן אני חוזר......כתבתי מספר פעמים בימים האחרונים על זכותו של כל אדם לאהוב או לא כל ריקוד וגם לי יש בחירה. התרעמתי על "האמת" !!!!! אמת זה לא דעה אמת זו קביעה שמישהו קבע מה נכון וכל השאר שקר. ועל זה ורק על זה כתבתי. ואת חוזרת על אותה שגיאה פעם שניה. בעדינות רבה גם הערתי שבמקום זאת יכלה לכתוב שזה לא מוצא חן בעיניה. ובפרט שמדובר על ריקוד שזכה במקום ראשון !!!!!!!!!! לא חמורים הצביעו אלא רוקדים. אז קצת כבוד מותר לבקש. אני מרגיש מאד לא טוב עם המון ריקודים חדשים שאינם מוצאים חן בעיני. האם העיז לכתוב "האמת אלו ריקודים מגעילים" ?? ויש שאומרים כך ואני מעיר להם שלאחרים אולי הם כן מוצאים חן. נוסף על כל אילו כרגיל הייתי מאד עדין בכתיבתי. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אבל No Name לא כתבה זאת

היא לא משתגעת אליו, ועליה הוא נמאס מהר, היא לא כתבה שהוא לא יפה, לא טוב, מגעיל... אנא, קרא שוב את תגובתה. נראה לי שסתם הדברים פה יצאו מפרופורציה.

נראה לי שהיתה פה אי הבנה

"האמת היא ש..." היא צורת התבטאות מאוד נפוצה, ולא תמיד באה להציג במפורש את האמת לגבי נושא מסויים. במקרה של NO NAME היא בסה"כ ציינה את (האמת לגבי) דעתה על הריקוד, ולא כפי שפירשת את זה: "האמת על הריקוד..."

No name for now

New member
עכשיו הבנתי על מה התרעמת

"האמת אני לא משתגעת על הריקוד..." זו צורת ביטוי מאוד נפוצה, שמשמעה אם נתרגם לאנגלית: To be honest, I'm not so crazy about this dance... כשאני מדברת איתך גלויות אני אומרת לך שעל הריקוד הספציפי הזה <המשך ידוע> אני ממש חושבת שהגזמת

את לא יודעת ש...עברית קשה שפה?../images/Emo8.gif

מעתה, אני מציעה לך, להוסיף תרגום באנגלית לכל הודעה שלך בפורום.
(לא בטוח שזה יעזור...אבל שווה לנסות).

No name for now

New member
איזה לחץ ../images/Emo178.gif

אני אשקול זאת בשיא הרצינות יקירתי, ראיתי אותך יוצאת מההרקדה 2 דקות אחרי שהגעתי (באמצע ריקודי זוגות), חבל שלא הספקנו לפטפט

יקירתי ../images/Emo140.gif באמת חבל...

שלא יצא לנו להיפגש... בפעם הבאה, תבואי שעה-שעתיים מוקדם יותר...תיכנסי לאוניברסיטה בהילוך איטי
...כדי שאספיק לרדת ממרומי הטריבונה ולהגיע אליך... פעם, כבר כתבתי בפורום, שיש לי תחושה, שאנו רוקדים באוניברסיטה בשתי משמרות
(וכך יוצא, שלא פעם אני פוגשת חברים בשער היציאה...אני יוצאת והם באים
).

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגתם אותי....

אתם רוצים להגיד שעל זה היה הויכוח הגדול????.........

למעלה