שעל הריקוד הספציפי הזה אני לא משתגעת, יש עוד ריקודים שאני לא אוהבת זה לא אומר שאסור לרקוד אותם או שאני אחרים את ההרקדות בהן הם נרקדים אסור להביע דיעה על ריקוד? או שאולי מותר רק אם היא חיובית מישהו כתב פה ש"אתה לי ארץ" ריקוד מזעזע, שזה יותר "בוטה" (UHUstick אני לא תוקפת חס וחלילה) ממה שכתבתי, וזה עדיין לגיטימי לחלוטין לדעתי
וזכותך המלאה להגיד שהריקוד נמאס לך קצת, זכותך להגיד שלדעתך הוא מזעזע, זכותך אפילו להגיד ש"את לא סובלת אותו", ואם את ממש..אבל ממש לא אוהבת אותו, את יכולה לזרוק כל משפט מחץ שעולה לך בראש. הכוונה כאן היא לכל ריקוד שלא אוהבים ולאו דווקא על הריקוד המדובר. משהא ידידי - מה קרה לך ולמה אתה מתנפל עליה? יכולת להגיד לה: "עלמתי הצעירה, אני מכבד את דעתך אבל אני לא מסכים איתך". כל כך פשוט וכל כך נכון וצודק.
האמת יש ריקודים שדעותיי עליהם הרבה יותר גרועות ואפילו מנומקות (זה סתם נמאס עליי) אני לא מצפה לאהוב את כל הריקודים וזה בסדר, למרות שלפעמים אני מקטרת על ריקודים ספציפיים
היה לי מפקד שאמר פעם עדיף שיהיו לי 100% מרוצים ב-70% מאשר 70% מרוצים ב-100% (ואם בריזה מן הים עוד קוראת פה היא בטח מחייכת), ולמרות שזה עצבן אותנו הוא צדק
בכל התחומים בחייך ובמיוחד אני מאמין שתצליחי השנה בזוגיות נפלאה, אני סומך על תבונתך ועל אופייך המיוחד והיחיד במינו. דרך אגב לא הצלחתי לזהות אותך באוניברסיטה השבוע. או ששכחתי?
הייתי השבוע בהרקדה באוניברסיטה הגעתי בעשר וחצי (בלגן בעבודה) ונשארתי עד סוף ההרקדה (לא הייתי בהרקדת הנוסטלגיה), כנראה שפספסנו זה את זה השבוע לא אגיע אז אני מאחלת לך כבר עכשיו גמר חתימה טובה