אתה בי

אתה בי

בתוך בועה של אהבה שם אתה קיים כמו שוהה בתוכי מפעם ממזמן תמונות אהבתינו גואות בתוכי הבזקים של עונג בתוך גופי והחיבור ביננו ירוק וכחול נוטף תשוקה אדומה וטיפות של כתום עטופה בך ורוטטת צפונה בליבך מחוייכת איש אהוב שלי

odo13z

New member
את בי............/images/Emo66.gif

שתיקה . . . . אחרי שהכמיהה כיווצה עצמה לכדי כדור פלדה רותח במרכז הטבור ונורתה אלייך בקול זעקה נואש..... אחרי שהדימעה נבלעה בתוך גלגל העין פנינה שקופה בתוך קופסת הדמעות ההולכת ומלאה כמעט.... אחרי הקפה..... החיוך והחיבוק.... והנשקה.... אחרי ה....להת. ונדבר.ואני אוהב..... שתיקה. געגוע. היום יפה כל כך. וציפורים.פרפרים. שמש זהב. מחר..... לא מניחים לעורבים לבשר רע. לא מרשים לעקרבים להכיש עקב. לא נותנים לרוע......לחדור לנו ....לעולמנו. לכו לכם. צאו !!!!! עיסקו בשלכם......למען השם. לא נוותר. ואני אותך .... אוהב.

deerman

New member
ואני בך

בתוכך בגופך וליבנו פועמים בקצב אחד פעימה אחת. מזמנים רחוקים עוד פעמנו ולעולמי עד עוד נפעם. ועוד נכונו לנו ימים ארוכים של יחד ושנים לא מעט ללא מורא ופחד. ואנחנו כגוף אחד נשמה אחת אהבה ללא קינאה ונדר..ללא התרה.

קוראת אותך

מילים שנכתבו על מקלדת אבל יצאו ישר מן הלב מליבך החמים שמבשל את אהבתך אליי כמו בתנור מתנור גופך המדהים שמחמם אותי בלילות הקרים ושאליו עורגת גם כל הימים... ואני פותחת ומכילה נפערת ומכניסה את כל הטוב הזה אל הוויתי שיהיה חלק מנשמתי התאבה

שמים1

New member
אנחנו ../images/Emo79.gif

כמו שתי טיפות של מים אני ואתה.. עוטף את כולי כגשמי ברכה משקה נפשי לרוויה איתך עירומה גם כאשר מתלבשת עיני נוצצות אליך בשלל צבעי הקשת.

למעלה