אתגר,

sovlanit

New member
אתגר,

לכולם, נשאלתי שאלה ורק אחרי מחשבה מרובה מצאתי לה תשובה. לו היתה ניתנת לכם ההזדמנות לשנות דבר אחד או כמה דברים בחייכם מה הייתם בוחרים לשנות? התשובה שלי: הייתי בוחרת לעולם לא לכעוס. לא לכעוס על עצמי ולא לכעוס על הזולת. ומה אתם? כל טוב

הייתי עושה הכל כדי

לא לדעת שיש אדם כמו חמתי. אפילו אם לעולם לא הייתי מתחתנת.

גליתrt

New member
מתייצבת.

הייתי רוצה להיות יותר סבלנית וקשובה.

TJSBZ

New member
לומדת להבדיל

בין אחריות לאשמה גם אצלי ולא רק אצל אחרים. מוותרת לעצמי קצת, כדי לא לוותר לעצמי הרבה. מצילה יותר כלבים וחתולים. ובדיעבד, לא קונה את הדירה הזו.

sovlanit

New member
TJSBZ,לגבי

הדירה: לכל מכונית ולכל דירה יש קונה... בהצלחה במכירה ושיתגשם חלום חייך לדירה חדשה.

TJSBZ

New member
תודה, יקרה

הבעיה היא שהדירה הזו לא תכסה את המשכנתא שלה במכירה...

התשובה שלי - קודם כל יש הרבה

תכונות שלי שהייתי רוצה לשנות. אבל בעיקר הייתי רוצה לא לקחת ללב כל דבר .להיות אדישה יותר.

אוסה

New member
איזו שאלה מורכבת

תשמעי יקירתי , השאלה מורכבת מאוד הרי כמה פעמים בחיים אמרת לעצמך וואלה הייתי צריכה לעשות ככה וככה ?! גם כשטוב לך תמיד את חושבת לעצמך יכולתי לעשות זאת אחרת. בכל אופן מכיוון שאת שואלת על דבר אחד אז מה שאני הייתי רוצה לשנות ............ שניה אני אחשוב על זה עכשיו בזמן מריטת הגבות
טוב מצאתי משהו אני לא ישתף אותכן בזה אבל אני אומרת לעצמי שאני הייתי משנה אותו את מה שאני חושבת עליו ......זה משהו שהייתי רוצה לשנות אותו , משהו שהייתי רוצה שלה היה בכלל. טוב נו יאלה איזו חנטרישית אני אה?

חלילית1

New member
../images/Emo3.gifלא כל כך פשוט...

וזו בדיוק הבעיה.. אני כל כך פרפקציוניסטית בכל מה שנוגע אלי, לילדיי, לבית, לסביבה, למשפחה המורחבת ופשוט להכל, ולכן הייתי רוצה לשנות הרבה דברים (בי) , אבל אם הייתי משנה בעצמי רק את התכונה הזו - היה הכל הרבה יותר קל ופשוט... רק לתת לדברים קצת יותר לעבור לידי, ממול, והרבה פחות דרכי - החיים היו נראים אז הרבה יותר פשוטים וזורמים... לו רק ניתן...

sovlanit

New member
חלילית אחת,

תודה על דברייך. כפרפקציוניסטית-לשעבר[=בדימוס]=ניתן לשנות... איך? שכנוע עצמי.[למשל:הספר כוחו של התת מודע]... בהצלחה

חלילית1

New member
יעל, אני חושבת שנויה בהחלט צודקת

כשאת הולכת לחדרך לצפות בטלויזיה, את לא נותנת הרגשה שאת לא יודעת על מה לשוחח, אלא פשוט מעבירה לאורחייך מסר שאינך מעוניינת בקרבתם והיית שמחה אילו היו הולכים מביתך ולא חשוב לאן. הקשר יבנה לאט לאט, ואם לא תשבי ותשוחחי איתם על דא והא, לעולם לא תגלי נושאי שיחה משותפים. יחד עם זאת - אני מסכימה איתך שבהרבה מקרים אין נושאים משותפים (כמו אצלי) ואז צריך לדבר על דברים שלא מעניינים, כדי שלא יפתחו עליך כל מיני תאוריות של סנוביזם, אנטיפתיה ועוד ועוד... יישר כח ובהצלחה...

למעלה