אתגר,

sovlanit

New member
את יודעת מה,חלילית?

זה לא במקרה. נראה לי שזה סוג של שינוי שיעל צריכה לבצע... העיקר שנהיה בריאים ומאושרים ת מ י ד. כל טוב.

מה אני הגיד לך התקלת אותי כבר

מאתמול אני חושבת מה האיתי משנה ? בעיתון קראתי שם ישנים על בעיה תוך כדי שינה הינפתרת יותר טוב אז כניראה שהם צדקו כי אני האיתי משנה את אח שבעלי שהוא גם המעביד שלו האיתי משנה את הקמצנות שלו שאין לה גבול פעם ראית בן אדם שהשקל שלו שווה יותר מהשקל שלך אז זה הוא . בוקר טוב אדית

התחרתתי מותר ?

האית מעיפה מין העולם הזה כל אדם שיש בליבו רעל ועל ידי מילים מורעלות מנסה להרעיל את כל הסובבים אותו עוד עושה את זה עם חיוך על השפתים כאילו הוא רק צוחק ותוקע לך סכין בלב את האנשים האלה אני רוצה לשנות או לפחות שיעלמו . אדית

sovlanit

New member
מותר להתחרט.הרי

השאלה מה את היית בוחרת לשנות. ובחירה היא נתון שמשתנה עם הזמן/הגיל והחיים... ובדיוק היום חשבתי על הסמל שמשתמע מהמילה "פרעה" . האות הראשןנה והאות האחרונה יוצרות את המילה "פה".ובפנים יש "רע" אם הפה טוב -יש חבר. אם הפה רע יש רק פרעה... וככה הפלגתי בדימיוני,רק שזה ארוך ועלול לשעמם... אז תשתמשו בדימיונכם.

שש שבע

New member
yyy הייתי משנה כל כך הרבה דברים

מתאהבת באנשים אחרים, אבל יותר, הייתי מגדלת את בני הגדול אחרת, עם יותר סבלנות, נולד תוסס והיה תוסס, שובב עם הרבה מאוד שכל, ואני הייתי אמא צעירה שעדין לא מיצתה את עצמה. הייתי אוזרת אומץ ועוזבת דברים, אנשים ומקומות, מוקדם יותר, ומנסה דברים אחרים.

sovlanit

New member
../images/Emo140.gif,שש שבע,תודה.

אין מה להתחרט. החכמה באה עם הנסיון והגיל. העיקר שכולם בריאים ומאושרים....

rrina

New member
תשובה (באיחור)

הייתי לומדת לסלוח לעצמי ולהבין שאמנם אני לא מושלמת אך אני גם לא אמורה להיות כזו.

Night Light

New member
המממ

שני דברים חסרים לי, שקשורים זה בזה: 1. הערכה עצמית (אמון בעצמי, ביכולת שלי, באינסטינקטים שלי). את רוב השגיאות בחיים שלי עשיתי על בסיס אי אמון בעצמי. 2. גוף רזה יותר באיזה 25-30 ק"ג.

למעלה