אתגר קשה!

ברוזונת

New member
אתגר קשה!

ארוחת יומולדת (כנראה אחחרונה בהחלט) 3 שאין להם בעיה בכלום.. 1 שלא אוכלת יותר מדי 1 בעייתי שלא אוכל דגים, פירות ים, בקר - רק פילה, אורז עם "קישוטים" לא בא בחשבון.. וגם חזיר.. 1 שלא אוכלת יותר מדי בשר, ולא נוגעת בפירות ים.. בינתיים כאופציה נרשמה דיקסי.. תהל קצת בעייתית וגם פסטיס לאחר שהורידו את הפילה מהתפריט.. יאללה רעיונות..

אדורההההההההההה

שימי לב לתפריט. 3 שאין בעיה - פתרנו. 1 שלא אוכלת יותר מדי - מצויין. 1 בעייתי שלא אוכל דגים ופירות ים אלא רק פילה ? יש טרטר פילה בקר בראשונות ובעיקריות - פילה בקר בפורט וכמהין. 1 שלא אוכלת יותר מדי בשר ולא פירות ים - ניוקי אלוהי בקרמל ופורצ'יני. ומי צריך אורז עם קישוטים כשיש בורגול, תפוחי אדמה מדהימים ופירה שום? דיקסי?? נו במת...

ברוזונת

New member
דיקסי לא הייתי מעל ל-3 שנים...

אבל מה לעשות שהחלק הבוגר במשפחה אוהב אותה.. אבל לאחר שNG פרפרו לי את הפילה בקר להגישו לי אותו MW ולא MR כמו שביקשתי.. הם לא יראו אותי שם בקרוב..

prizman

New member
אז זהו שאצלי להפך

בNG הייתי פעם אחת שלא הייתה מושלמת אך כנראה יקבלו ממני צ'אנס נוסף בכ"ז. בדיקסי הייתי מספר פעמים, האחרונה גם לפני שלוש שנים (משם אני זוכר אותך?) ולכן אני הרבה יותר מנומק למה לא לחזור לשם.

meravbr

New member
קופי בר, תני צאנס נוסף ../images/Emo13.gif

לזאת שלא אוכלת יותר מדי יש סלטים, לזה שאוכל רק פילה יש פילה, לזאת שלא אוכלת בשר ופירות ים יש ריזוטו פרימוורה נהדר. ולכל השאר - את כל השאר...

anatc

New member
גם אני בעד הקופי בר - תראי שכולם

יהיו מרוצים ומדושנים אני זוכרת שהתאכזבת פעם, גם אני הייתי נותנת הזדמנות נוספת אנחנו תמיד יוצאים משם ככה:

ברוזונת

New member
טוב ההחלטה נפלה!

אז ככה - חשבתי על תמרה.. אבל לא יודעת משו שם לא מושך אותי או ממגנט.. אודיאון - אין סיכוי.. לא חוגגת במקום עבודה לשעבר דיטה - לא מהחביבות עליי.. נחמד ללשבת עם החברה.. מסה - פלצני מדי לחלק מהסועדים.. בייחוד זה שלא אוהב את האורז עם הקישוטים קופי בר - ב-4 הפעמים שהייתי שם מעולם לא היה לי WOW.. נראה לי מיציתי את המקום.. מקום נחמד עם אוכל טוב (לא תמיד) אבל זהו.. וההחלטה נפלה על: אדורה.. ננסה ונבדוק התפריט עשה לי את זה ולא רק לי.. ועדול כ
במקרה הזה זה לא להחליף חברים.. אלא להחליף משפחה.. תקועה איתם..

למעלה