בנות
אני באמת ובתמים לא חושב שזה הגיל, דווקא התרגיל...(-: עכשיו ברצינות, נכון אני לא יודע איך זה להיות נשוי + 3 כלב ומשכנתא (יש לי צמרמורת בכל רמח אברי שאני רק חושב על זה) ובכל זאת, אני מאמין שזה לא עניין של גיל אלא של אופי, כל סיפור ההתאהבות מתחלפת באהבה, ההתרגשות בחברות ואת מה שטוב מחליף מה שלא כל כך רע, לא עובד בשבילי, אני אמנם "רק" בן 29 (נורא כיף לי פתאום להגיד את המילה רק, מסממני משבר גיל ה-30) אבל בעיני זו כניעה, לכל דבר בחיים מתרגלים, ממש לכל דבר, לכסף, לאוכל, לבית, וכן גם לבת הזוג, מדהימים כולם ככל שיהיו, וכן, החיים מלאים פשרות, וכן, היום-יום שוחק, ובכל זאת אני נלחם בחרוף נפש ובעוז על הגיוון, על החדש, על לנסות פעם בכמה ימים לעשות משהו שעוד לא עשיתי או לפחות שלא עשיתי הרבה זמן. (בקריאה שניה של הפסקא הזו אני מקווה שמשטרת הפסיקים לא קוראת את הפורום הזה....) לדוגמא אני נורא אוהב לבשל, לעולם לא ממתכונים, רוב הפעמים כאשר שמן הזית כבר רותח על המחבת, מיני ירקות חתוכים ואיזה נתח בשר מדמם על הקרש אין לי עדיין מושג ירוק מה אני הולך בסוף לעשות ואני לא זוכר פעמיים שיצא בסוף אותו הדבר, אתן בטח חושבות עכשיו, בסדר, אבל המצרכים כבר מוכנים וההבדל יהיה בניואנסים, זה חצי מדוייק, לדוגמא לפני כמה ימים עשיתי ארוחה ולמנה עיקרית הגשתי עגל חלב ברוטב שמנת ויין לבן על מצע של אורז, לא מקורי במיוחד ואז פתאום חצי דקה לפני ההגשה הברקתי עם חצי כוס דרמבוי (!!! כן זה שמשתמשים בו ב- rusty nail) וקישטתי בבוטנים קלויים ששכבו בבית ממשחק כדורגל שהיה יום קודם...יצא מדהים. בקיצור, יש אנשים שצריכים את השיגרה ע"מ להרגיש בטחון ויציבות בחיים (we fear change...) ויש כאלה שנלחמים יום יום בשגרה, כל אחד ומה שעושה לו טוב, בחזרה למקור השיחה, אני עדיין הולך לקופי בר כי אני אוהב את המקום (וגם כי אני מפחד שיתנו את הכסא שלי למישהו אחר), אבל אני במסע תמידי למציאת אופקים קולינרים חדשים מרתקים ומעניינים יותר, מה שעושה את החזרה לקופי בר נקודת ייחוס ושיווי משקל, אבל לא מטרה.