אתגר מטורף של דר"ג

אתגר מטורף של דר"ג

סחיים שלי לא נהנתי כל כך בטיול!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה שיא הצחוקים!!! והכיף!!! אבל גם סבלתי כי אני אלרגית למלה דברים ובין היתר ליתושים ולדחוה יתושים ובחניון הארנסון היו פפפווולללל יתושים ולא קטנים ענקים!!!! וכל עקיצה נהייתה לי למשהן עעעענננננקקקקקקקק!!!!! וגם ביגלל זה וביגלל שהיו לי יבלות לא יצאתי למסלול האחרון!!!! אני עוד יצא לזה שאני יהיה מדריכה ואני יעשה תמסלול האחרון!!!!!!

ועכשיו הטיול עצמו! יום 1

טוב יצאנו מהשבט ב- 11 בלילה הגענו מפגש עם כל השבטים וחלקו אותו לאחוות בהתחלה הייתי בטוחה הולכת להיות לי חרא אחווה יבשים כאלה והכל אבל תעיתי ובגדול!!!! הייתה לי תאחווה הכי טובה בעולם וגם מדריכה מעולה!!!!! כולם שרוטים לאלה והצחוקים שהכלו חבל על הזמן!!!!!! המסלול הראשון היה בסדר לא קשה הגענו לחניון ואיזה שעתיים לא עשניו כלום אבל סתם ישבנו ודיברו והכרנו אנשים חדשים והיה דיי סבבה אחד התעיות הם שאמרתי שאני דיסלקטית ואיי לא עזבו אותי כל הטיול!!! טוב היום השני סבלתי מיבלות בטרוףףףףף המסלול לא היה ממש קשה אבל ממש כאבו לי הרגליים מהיבלות!הגענו לקראת סוף המסלול ואמרו לי ישביאו לי אוטו שיקח ותי לחניון חקתי שעותתתת בסוף הלכתי ברגל עם אחת האחוות ניוטנו במסלול תעינו בלגאנים צחוקים שרנו בדרך מומינים היה כיף

דההה

New member
גם אני הייתי בטיול!

באיזה גדוד היית?(שם או מי היה הראשג"ד שלך) ד"א גם אני חזרתי עקוצה בטירוף!

ערב 2 ויום 3

בהודעה הקודמת זה יום 2 טוה הגתי לחיון והיו שם פול יתוןשים ואני אלרגילת ליתושים אז כל עקיצה אצלי הפכה למשהו ענק וסבלתי בערב היה לנו ערב גדודי והיה ממש כיף (הבנים נגד הבנות וברור שהבנות נצחו!!!!חחח תאמת אין לי מוסג מי נצח אבל אני החלתי שנאחנו ניצחנו!) ושיחקנו בסוף אונס ואיי איזה מכות הלכו שם!!!! טוב סימנו והלכתנו לישון! ביום השלישי לא יצאתי למסלול(יבלות יתושים לא ממש הייתי בטוחה אם לצאת או לא וגם החובשת לא מש הסכימה לי לצאת כי זה היה מסלול קשה) טוב אז עוד כמה ילדים נישארו ופתחנו אחוות החולים!!! חח היה מה זה צחוקים ביעקר כי רצו לג'בנק אותי! חראות! טוב אז סתם היינו בסטלבאת כל היום עד שכולםםםם הגיעו ואז היה לנו מפקד סיום מרגש (חח או שלא.) וחלקו לנו סמלים לחקאי של אתגר ואז ניפרדנו מכולם וזה היה עצוב!:( עלינו לאוטובוסים היינו עם ירקון ואיי מה הלך שם רבנו במורלים! ואז פגשנו בשבט ירקון את כוכב וים אל ים והביתה! חח ולא יכולתי ללכת מהאוטובוס לשבשט אז המדריל שלי עשה לי שק קמח אני לא מבינה איך לא נישבר לו הגב! ואז יאאלה לאוטובוס והביתה!!!!! הגענו בערך ב 4 בבוקר וישנתי עד איזה 7

למעלה