אתגר לכולם....

MEIMIS

New member
אתגר לכולם....

תמצאו לי את הקוקטייל ריקוד אפריקאי.... אני גם מחפש... פרס לזוכים.. :)

gh231

New member
חיפשתי. לא מצאתי.

אולי יש לזה שם אחר, או תרגום שונה מ/לאנגלית?

MEIMIS

New member
אמרו לי ריקוד אפריקאי....

ניסיתי בעצמי גם african dance

MEIMIS

New member
חיפשתי בכל האתרים על הרשת

ממש ממש חיפשתי כנראה זה איזה קוקטייל בית של איזה מקום?

gh231

New member
יכול להיות. אתה יודע חלק מהמרכיבים?

ואפ בחיפוש קוקטיילים עסקינן, לפני מס' שנים, לפני הגיוס, חברותי ואני נסענו לאילת. חברה אחת שתתה קוקטייל שכבות במונקיז, עם 3-4 צבעים, אם אנחנו לא טועות זה היה קוקטייל חמוץ. מישהו יודע מה היו המרכיבים?

MEIMIS

New member
אין חלק מהמרכיבים....

בקשר לקוקטיילים של המאנקיז פעם היה פה ברמן שדיבר שעבד שמה לא יודע כמה זמן אני מקווה שהוא קורא את ההודעות ויגיב לך....

סניפטר

New member
תשמע ידידי נכנסתי לכמה אתרים וכמה

מנועי חיפוש שונים ותנחש מה ללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מצאתי כלום ! מאיפה הגיע לך הרעיון על הקוקטייל הנ''ל ????

MEIMIS

New member
חבר שלי שתה את זה איפשהו אז הוא

שמה שעשיתי קורס ברמנים וכל ברמן שהוא שאל אף אחד מהם לא ידע..

נ"צלש למימיס (ולכל מי שרוצה)

אתמול פתחתי את האוטום קרים (אייריש קרים ב 29 שקל) בעקרון טעים נורא טוב להצפות כגון בי - חמישים ושניים אומנם בהצפה של פרנג'ליקו ואייריש קרים זה לא כל כך הצליח למרות שעם בייליס זה מצליח יופי!

אל דאגה ידידי../images/Emo47.gif

ובכן מיימיס יקירי אל דאגה - 24 שעות ואני מצדיק את קיומי..... כך זמן.....

מתכון לא רישמי בינתיים....../images/Emo47.gif

אז ככה ממקור לא רישמי, הנה הוורסיה הראשונה, בכל מקרה מחר בשעות הצהריים יהיה לי מקור חזק יותר...... כדור גלידה וניל ( אפשר פצפוצים) מנה רום מנה בטידה אופציה לקצת אמרטו.... הכל לשים בבלנדר כמובן.... נ.ב - קוקטייל של כוסיות.... מקווה שזה בערך מה שהתכוונת - בכל מקרה מחר בצהריים אני אאמת את זה

MEIMIS

New member
מאיפה הבאת את זה?? :)

למה קראו לזה ריקוד אפריקאי לך תבין :) סניפטי... אנחנו עדיין הולכים אליו לטקילה אל דאגה

MEIMIS

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמנסה להקפיץ

אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד??

למעלה