ואפ בחיפוש קוקטיילים עסקינן, לפני מס' שנים, לפני הגיוס, חברותי ואני נסענו לאילת. חברה אחת שתתה קוקטייל שכבות במונקיז, עם 3-4 צבעים, אם אנחנו לא טועות זה היה קוקטייל חמוץ. מישהו יודע מה היו המרכיבים?
אתמול פתחתי את האוטום קרים (אייריש קרים ב 29 שקל) בעקרון טעים נורא טוב להצפות כגון בי - חמישים ושניים אומנם בהצפה של פרנג'ליקו ואייריש קרים זה לא כל כך הצליח למרות שעם בייליס זה מצליח יופי!
אז ככה ממקור לא רישמי, הנה הוורסיה הראשונה, בכל מקרה מחר בשעות הצהריים יהיה לי מקור חזק יותר...... כדור גלידה וניל ( אפשר פצפוצים) מנה רום מנה בטידה אופציה לקצת אמרטו.... הכל לשים בבלנדר כמובן.... נ.ב - קוקטייל של כוסיות.... מקווה שזה בערך מה שהתכוונת - בכל מקרה מחר בצהריים אני אאמת את זה
אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד? אולי אם אני ירשום פה הרבה אז זה יעבוד??