אתאיסטים מגוחכים

loquado

New member
אתאיסטים מגוחכים

קראתי כאן כמה מהתגובות של האתאיסתים.......ושוב זה גרם לי לצחוק . אני לא עומד להכנס לוויכוח העקר אם יש או אין אלוהים כי מבחינתי אין וויכוח ואני (מנסה להיות בהתאם לבריאה) לא עומד לשרוף פה מילים לריק. אתיאיסטים -אתם מכירים את הדתיים היהודיים שמתווכחים איתכם בלהט רב על קיומו של הבורא ? שונאים אותם נכון ?...הם מתלהמים ואי אפשר לשכנע אותם כי הם מתנהגים כשטופי מוח . ובכן אתיאיסטים מצחיקים שלי -הרשו לסובב את המראה אליכם... תראו אתם מתנהגים באותו להט ,צדקנים ואטומים ואי אפשר להראות להם כלום כי הם מתנהגים כמו שטופי מוח.... יש לי רק שאלה קטנה ומטופשת אליכם : לפורום קוראים שיחות עם אלוהים -אז מה בדיוק אתם עושים פה ? אני לא צריך תשובה גם אף אחד מאנשי הפורום שכוונתם היא להיטיב לא...אולי -אם הייתם אמיצים אולי הייתם מתחילים להשיב לעצמכם אבל בהכירי את המתלהמים באשר הם ...ספק אם זה יקרה .

eYaL

New member
לא ביקשת תשובה..אבל בכל זאת..

לפני שקראת את התגובות כאן בפורום.. האם קראת בכלל את הספרים שעליהם מבוסס הפורום? זה היה יכול לפרש לך את הדיעות של הכותבים כאן בצורה אחרת...

loquado

New member
לא חייבים

ישנן הרבה ידיעות בחיים שאין צורך לקרוא עליהם. לעניות דעתי דווקא על הידיעות החשובות בחייך לא קראת באף מקום. אינני פוסל את הספר ואינני מכיר אותו ,אך ישנם כמה ספרים שיצאו לאור שהייתי ממליץ לקרוא לאחר וזה חשוב,- לאחר שאדם הגדיר לעצמו את מטרתו. ברגע שאמנה אותם תוכל\ו מיד "להגדיר" אותי תחת מסגרת רוחנית זו או אחרת... וכדי שהרושם של דברי יחרט עמוק יותר לא אעשה זאת. על אלוהים אין טעם לדבר אם אין שאלה "שממש חיה בך"...שאלה שיכולה להניע אותך לעשות דברים. אנחנו חיים בתקופה שמדברים על הכל והרבה ...פחות יודעים לעשות. אדם בימינו יכול להבטיח הבטחות מבלי לקיימם ללא שום נקיפות מצפון-וזה רק אחד הסימפטומים . אם אתה מונע ברגש אמיתי וכנה לגבי משמעות החיים ,הבורא ,ושאלת הזהות או ייעודך בחיים דיבורי סרק רק "ישרפו" את הדלק הנחוץ כל כך. *אולי בקרוב אפרסם כאן דברי המשך....

אה...

אני לא חילונית מתלהמת.. זכותי להשתתף בדיונים על קיומו של אלוהים. ואני לא מתלהמת. זה שיש דתיים מתלהמים זה לא אומר שכללללל הדתיים כאלה... זה אותו דבר לגבי חילונים. ואני אשמיע את דעתי בפורום אם ארצה. כמו שאני מכבדת את דעתך, את צריכה לכבד את דעתי... מה רע בזה שאני לא מאמינה באל כלשהו? זאת זכותי ואני ממש לא אסתיר את זה , אם זה לא נראה לך את לא חייבת להקשיב לדעתי.

fionn

New member
צחוק זה בריא!

אחרי שתגמור לצחוק, אם לא תכאב לך מדי הבטן, אולי תסביר לי מה קשורים שכנועים לאלוהים? אלוהים מתרבה בראשי מאמינים? זה העניין?

למעלה