אש

nepthys

New member
תנסה למרוח אותן בבנזין

ולהדליק גפרור. אל תהיה תמים, החיים הם לא סרט.

nepthys

New member
היו לי ייסורי מצפון..:)

אז הנה הסבר יותר מפורט - "מהי אש? אש זו תזוזה מוגברת מאוד של חלקיקים. נניח יש לך יכולת טלקינטית מאוד מוגברת, את תוכלי לשרוף לעצמך את היד (להזיז את החלקיקים שלה), או שלחמם את האוויר. לאף אחד אין יכולות טלקינטיות כאלו, וחוצמזה שזה לא יצא כדור, אלא סתם יד חרוכה..:)" מהסבר למישהי אחרת.

Justin Angel

New member
אולי כדי

שקודם תלמד מדיטציה בסיסית? אולי טיפה עבודה בסיסית במקשוף לפני שאתה הולך להוציא כדורי אש מהידיים וברקים מהתחת. (טוב, אז אני גנבתי את השורה הזאת...) אני מציע לך לקרוא קודם את הספר "מקשוף - הבסיס" לפני שאתה מתכנן לשרוף אנשים במבט.

חבל רק שבמדיטציה של המקשוף

לוקחים אוויר מהפה ומוצאים מהאף.....
אנשים עוד עלולים לקחת את זה ברצינות ולהיחנק מאיזה זבוב.... חוץ מזה, שאף אחד לא טרח לעשות הגהה לספר, וזה חבל מאוד מאוד. ויש לי עוד בעיות עם הספר הזה, אבל אני אעצור כאן.

Justin Angel

New member
אממ...

באופן אישי מוצא את מדיטציית הנשימה הזאת מאוד מעוררת (זאת כמובן בהתחשב שאני עושה אותה כל בוקר שעה\שעה-וחצי). ולנשום דרך הפה הרעיון הוא לא לפתוח את הפה כמה שיותר ולהגיד "אהההההה!" ,אלא לנשום דרך "מעבר האוויר התחתון" (אני זוכר שיש שם יותר מדויק) ואז להוציא את האוויר דרך האוויר העליון. כמובן שאני בטוח שאת יודעת יותר טוב עם היכולת המדהימה שלך להגיד פחות מכלום בפסקה שלמה,אבל זה מה שיש בנמצא.

מאגיסט 2

New member
טוב../images/Emo66.gif

טוב אני לא האידיוט היחיד בפורום אחד שאל פעם איך הוא יכול להוציא את העיניים ושתצא מהם אש אז מה אתם אומרים עכשיו ואיך אני משתמש באנרגיות לטלקינזיס ובאיזה אנרגיה אני משתמש לזה |ב
נדנה|

Justin Angel

New member
מצויין

אני רואה שהמסר בזה שסקלנו את המפגר ששאל את זה לא עבר כל כך טוב. המסר הוא, אל תשאל שאלות איך לעשות משהו שראית בסרט. תראה, אתה לא נראה לי כמו מישהו שעשה והבין את התרגול הבסיסי. ולכן באותה גישה ונימה , אתה מפנה אותך בחזרה ל"מקשוף - הבסיס".

את האמת?...

אני אישית לא מאמין שאתה יכול להוציא כדורי אש מהידיים אם אתה מתכוון במובן של להחזיק אותם בידיים לזרוק אותם לכל עבר. אבל אתה כן יכול לחמם את הידיים לטמפרטורות מאוד גבוהות, הרבה תרגול! אני לדוגמא עובד על חימום הגוף ,ואני מצליח להעלות רק טמפרטורה או שתיים,סך הכל המון אימונים וניסיונות! בהצלחה!

Justin Angel

New member
יפה מאוד

ואם מקשוף היה עניין של אמונה אישית אז מה שאתה חושב שבאמת היה משנה. מה שאנשים מתקשים לתפוס מסתבר זה שמה שיש יש ,ומה שאין אין. זה לא פתוח לוויכוח. מילא אם תתחילו להתווכח עם היקום אז תוכלו לשנות את זה, אבל שום דבר פחות מזה לא יועיל. אכן כן ניתן לגרום לאש להתגשם ,וגם בצורת כדור אש. ניתן לעשות את זה לכל האלמנטים הבסיסים וגם לחלק מאוד גדול מהאנרגיות. לא. אני לא הולך להסביר איך עושים את זה. אם מתרגלים מספיק את ארבעת המרכיבים של מקשוף מוצאים את זה לבד וככה זה עדיף. למי שלא זוכר, ארבעת המרכיבים: - דימיון - מדיטציה - עבודה עם אנרגיות - כוח רצון

למעלה