אש.

Bassman

New member
אש.

*ארבל נזכר במשהו שהוא רוצה לחלוק איתכם* שליטה באש זה לא משהו קל. אש היא יסוד חי-ואפילו יסוד די דומיננטי. אחרי שמבינים איך האש "חושבת" יותר קל "לשחק" איתה. איזה תועלת יש ב"שליטה" (זה יותר שיתוף) באש? דרמה, דרך להגיע לריכוז, הפחדה, חיזוק עצמי. שאתה עובד עם האש, האש עובדת איתך ואפשר להרגיש את זה מבפנים. עכשיו איך עושים את זה? מתחילים בקטן. תדליקו נר, תמדטו ופשוט תבהו בלהבה. תסתכלו על איך הלהבה זזה. זה לא רדנומלי לחלוטין כמו שאתם חושבים, אפשר למצוא Pattern מסוים, קצב מסוים. עכשיו תתרכזו. תנסו "לשכנע" את האש לזוז בקצב אחר. אולי יותר לאט, אולי יותר מהר. אל תכפו את זה על האש, יותר "תבקשו" את זה. לא צריך לדבר וללחוש, אין פקודות. אחרי שתקלטו את הקצב של האש, בלי שאתם מרגישים גם אתם התחלתם לזוז קצת בקצב הזה. מוזר לא? אבל קורה. תתאמנו על לשנות את הקצב של האש. שאתם מרגישים מוכנים תנסו להגדיל ולהקטין את האש, ולבסוף-לכבות אותה. מזל טוב, יש לכם שליטה בסיסית באש. הגדלת האש זה דבר נורא שימושי שיש לך מצית אבל אין בה גז... מכאן אפשר להתקדם. אתם תתחילו לזוז לאט לאט כמו אש גם שאתם לא בוהים בה. אנשים רואים את זה. המילים שלכם יהיו ח מות יותר אבל כמו האש, ,ישרפו לפעמים. אתם תרגישו את זה מבפנים. אש. בהצלחה. ארבל.

זאב אש

New member
תגובה

אהבתי את מה שרשמת אם אפשר רק להוסיף משהו ולהגיב על דבר ההערה ראשונה לא כול כך היתי קורא לזה שיתוף אלה שכנוע או בקשה כי אתה בעצם עף פעם לא "שולט" על האש היא עדיין שולטת על עצמה (ומי שאומר שהוא "שולט" באש אני שולח אותו לנסות לשלוט על שרפה נחמדה ביער ולא על איזה נר בבית ואז הוא יראה עד כמה הוא שולט בה) וההוספה היא שבעצם לאש כמו לכול יסוד אחר יש את האישיות שלה ואת ההתנהגות שלה וזה משתנה מיסוד ליסוד הכי כיף אם ממש משעמם לכם ויש לכם זמן זה לנסות לשכנע אבן לזוז זה די נחמד תנו לזה ניסיון:) אם אתם מספיק משכנעים היא תזוז בסופו של דבר בברכת האור זאב אש

Bassman

New member
../images/Emo13.gif אני מדבר על כח שונה.

בהזזת אבן אתה מדבר על כוח טלקניסטי. כשאני מדבר על "שיתוף" עם האש, אני מדבר על להפוך לאחד עם האש (כן אני יודע שזה נשמע כאילו שז ה יצא מסרט קונגפו גרוע). לזוז עם האש. לראות מה האש עושה. שריפה? שריפה זה אש בשיא כוחה, אבל עדיין- אם אתה "אחד" עם האש, אתה זז כמו אש ואתה חושב כמו אש-יש לך סיכוי די טוב לצאת מזה
אני לא אברך לאור כי אני אישית מעדיף חושך אבל אני אברך לטוב רק לטוב ארבל.

ToryMaster

New member
המממ

אני חושבת שאני מבינה למה אתה מתכוון. ברגע שאתה הופך לאחד עם האש, מתמזג איתה, יש לך איזו שהיא יכולת להשפיע עליה.

למעלה