אשת חלומות

אשת חלומות

היכן את אשת חלומות בעזבך נמלא ליבי געגוע בלכתך אני עזוב ושיערי פרוע חיזרי לטעת סדר בחיי ואעניק לך מפרי מעלליי. כיסופיי לגופך מדירים שינה מעיניי רוצה לאחוז בך ולהתעלס ואני במלוא מערומיי חושק בך ואת אינך במעוני רוצה להעניק לך מחום גופי רוצה שנתחבקה עד החמה תכה בחלוני. התבואי..התשובי..ואני כאן מחכה...

כאן

אני פורעת את חייך בעשר אצבעות שיודעות לטעת בך תקוות מפיחות בך אהבות אבודות יוצקת סדר על אדמת חייך ואתה? מצמיח בי זלזלים של תקווה.

odo13z

New member
כאן......ועכשיו.../images/Emo66.gif

את..... זרעת בי זרעי אהבה לעת סתיו. הגשם הטוב....הצמיח אותה עם החיבוק שלך עם הנשיקות המבטים רגעי החסד... והחלל ... עמוק .שחור. בודד. אין נחמה. ואת....רק אומרת לי.... מילים של תוכחה.

עכשיו

גמעתי טיפות מטר מלא פה והריני זכה וטהורה רחצתי מן הסתיו שבברכתך אותי עטף השלתי עליו ניקיתי עפאיו הותירני ריקה מבריקה מוריקה ועתה יש בי כוח להכיל מחדש אותי אותך.

שמים1

New member
כבימי בראשית

אני כאן מבעד לענני חורף רכים צובעת את יומך בלבן בליטוף קליל כמו מגע נוצה והמייה חרישית של הרוח. רוצה לחוש אותך כבימי בראשית עת ראשי נח על ערגותיך ומי מעיין מפכים הרוו אהבתינו. אני כאן צילו של עץ הדעת מאיים על כיסופיי ועירומי נחשף לעינייך זך וטהור.

למעלה