אשתוק.

Atticus Finch

New member
אשתוק.

אני מוצא את עצמי משתתק מולך המום מהנוכחות שלך אני מרגיש אותו הדבר, אני שומע את המילים שאתה לא אומר הדים מסביב לעיניים שלך לא נותר לומר כלום השקט מגלה דברים מה שנועד לקרות, יקרה לפעמים, אילו המילים שאנחנו לא אומרים שנתקלות בדרכים הזמן יישבור את הקירות שבנינו בינינו אני לעולם לא אשתוק ההרגשה הזאת לוקחת אותי אל שמיים צבעוניים בצורה בה אני מתארת את כל הצבעים שבה לא נותר לומר כלום, בכל מקרה לפעמים, אילו המילים שאנחנו לא אומרים שנתקלות בדרכים הזמן יישבור את הקירות שבנינו בינינו אני לעולם לא אשתוק אני רוצה להכיר אותך מבחוץ אני רוצה להכיר אותך ללא ספק ואפילו שאין בנו אומץ זה יהיה יותר קל לומר שלום? אני רוצה ללמוד לקרוא את המחשבות שלך אני רוצה לומר את המילים, אבל הפה ננעל זה יהיה יותר קל לומר שלום? אני מוצא את עצמי משתתק מולך המום מהנוכחות שלך לפעמים, אילו המילים שאנחנו לא אומרים שנתקלות בדרכים הזמן יישבור את הקירות שבנינו לפעמים, אילו המילים שאנחנו לא אומרים שנתקלות בדרכים הזמן יישבור את הקירות שבנינו בינינו אני לעולם לא... אני לעולם לא... אשתוק... (Melissa O'Neil - Speechless)

ממממממממממממממממממ

יפה או מדהים זה מילה עדינה למה שזה... זה פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני כ"כ מאוהב בחבר שלי שאני משתגע כבר מהאהבה הזאת........מי שמכיר כבר תסיפור שלי יודע על מה אני מדבר....

למעלה