אשר יגורתי בא

מירל36

New member
../images/Emo24.gif

הלוואי והייתי יודעת מה להגיד כדי לעזור.קחי לך כמה ימים כדי לעכל את מה ששמעתם ,תאספי כמה שיותר אינפורמציה על הנושא ובטוחה שלאחר מכן הדברים יראו יותר פשוטים. העיקר שלבעיה יש שם ומכאן הכל יכול עוד להיסתדר. מאחלת לכם מכל הלב..בהצלחה!!!!!!

מעיןבר

New member
../images/Emo201.gif

יקירתי, אני מקווה שהבקר הביא עם האור גם קצת עידוד. תשפכי את הלב ותוציאי את כל התסכול, הכאב והפחד. בשביל זה אנחנו כאן.

מעיןבר

New member
ורוצה לשאול שאלה

מי מהילדודים עבר את הניתוח לפני שבועיים? מה אומרים הרופאים לגבי השפעת הניתוח על כל העניין התקשורתי?

מיכאל הוא זה שעבר את הניתוח

הרופאים אומרים שהבעיה בשמיעה בטח לא עזרה, אבל כנראה שלא זה הגורם. מדובר בבעיית תקשורת ראשונית, כלומר כזו שמהווה גורם בפני עצמו (primum mobile) ולא תוצר של סיבה אחרת. כך שלצערי אני לא תולה הרבה תקוות בכך שעכשיו השמיעה שלו השתפרה. עתליה

הלב שלי החסיר פעימה עכשיו

ממה שאני מכירה אותך המתנה הכי גדולה שמיכאל יכל לקבל היא אמא כמוך. עם כל הכאב אני יודעת שתקומי בבוקר עם משימות להתמודדות . טוב שהתחלת לאבחן כבר עכשיו כי בגיל כזה אפשר להשיג המון שיפור. אוהבת אותך והשאר בע"פ

nackan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ellieg

New member
לא הצלחתי לשלוח ../images/Emo24.gif אתמול

אז אשלח עכשיו
. אחרי שתקבלי את כל החיבוקים וכל התמיכה מאיתנו אני משוכנעת שתמצאי את הכוחות לטיפול.

אפרסקה

New member
עתליה יקרה ../images/Emo24.gif

לא אכביר במילים כי מרגישה שהן מיותרות. מכירה מקרוב ילד PDD מקסים שהאבחון והטיפול עושים לו רק טוב. מהיכרותי הוירטואלית אתך, מיכאל זכה באמא שתוכל לעזור לו לצמוח וזה הכי חשוב (וכמובן לא לשכוח את אופיר)

יופיופ6

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

מקווה שאת אחרי ההלם הראשוני. שאת קמה על הרגליים, כמו תמיד, וחושבת הלאה, בצורה חיובית על תוכנית פעולה. על איך לקדם את מיכאל. ומצטרפת לסיגל, תקראי את החתימה שלך. כל כך מתאים וכל כך נכון. מחזיקה לכם אצבעות.

גילית44

New member
שולחת חיבוק ../images/Emo201.gif ורוצה להצטרף לעידודים

גם אני מכירה אישית ילד עם אבחון PDD, מקסים-מקסים שהשתלב בכיתה רגילה. אין לי מידע שיכול לעזור אבל יכולה רק לאחל שיהיה טוב. הנה עוד אחד:

טלי2

New member
לא יודעת מה לכתוב בכותרת

מצד אחד זה באמת רגע קשה ואני בטוחה שלכל אמא במצבך הוא קשה,יש בו סוג של אובדן, כמו כל דבר בחיים שבו אנחנו נתקלים במצב שבו צריך לשנות את הפנטזיות או את הציפיות ולהתאים אותן למציאות. מצד שני כמו שכבר כתבו לך מעכשיו אפשר לדעת בדיוק איך ועל מה לעבוד, ומכיוון שזה באמת גיל צעיר, אני מניחה שיש אפשרות גדולה להתקדם. אני קוראת שביקשת לא לעודד אז למרות שיש לי סיפור מעודד אני אשמור אותו לזמן אחר. מחזקת אותך בדרך שלפנייך.

מ י כ

New member
../images/Emo201.gif

היום של האבחון הוא באמת קשה במיוחד,אבל באמת כמו שחןכתבה הוא אותו ילד שהיה לך קודם,ואת הקושי שלו את זו שראתה וביקשה את האבחון-ועכשיו יהיה לך יחד עם "הטייטל" גם כיוון לטיפול. אין כמו תחושות בטן של אימא,ואין לי ספק שאת תמצאי את הכוחות לעזור ולקדם את הבן שלך כמה שניתן. מקווה שהלילה עשה את שלו והבוקר דברים מתחילים לשקוע.. והחתימה שלך-היא בדיוק מה שאני מקווה בשבילך!

../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

לא אנסה לעודד, אני מניחה שאלו הן חדשות שמאוד קשה להתמודד איתן, כשהן נאמרות או נכתבות יותר נכון, שחור על גבי לבן. למרות שהבטן שלך ידעה עוד קודם. אוף.

משה32

New member
../images/Emo201.gif

צריך המון כוח אבל אני בטוח שתצליחו בזה משה

עתליה מתוקה שולחת לך חיבוק גדול

קשה לעכל וקשה לקבל את זה, אבל טוב שהוא הובחן בגיל צעיר, את עוד תראי כיצד הוא יפתיע אותך כל יום מחדש. נשיקות מתוקה וחיבוק ענקי.

neta2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא יודעת מה לומר ולא רצית עידוד. אז רק חיבוקים חמים.

דנימר

New member
מותק שלי

יוצאת מהקונכיה כדי לחבק אותך. לא מכירה מספיק את התחום כדי ליעץ לך באופן קונקרטי, אבל נראה לי שכדאי ללמוד מנסיונם של אנשי המקצוע ובעלי הנסיון בתחום. אתם הורים נפלאים, וללא כל ספק תשקיעו את כל מה שיש לכם בטיפול לילד המתוק הזה, ואני בטוחה שהאבחון המוקדם בטח יעזור. שולחת גם חיבוק לסיום.

למעלה