אשר יגורתי בא

נוטשי

New member
../images/Emo201.gifעתליה יקרה שלי

לבקשתך שולחת מילון
ליבי איתך ואל תשכחי אנחנו פה בשבילך.

לבנה123

New member
בלת"ק - זה הרגע הכי קשה.

אין לי כרגע זמן לכתוב, ואם תרצי אוכל אולי בהמשך. אחד הרגעים הכי קשים הוא הגילוי או הספק לגבי האבחנה. אבל זה נורא חשוב לאבחן, ואפשר מאוד לקדם ולשפר. אני לא כותבת את זה כדי לעודד (טוב נו, אולי קצת) אלא כדי ליידע. אינפורמציה פה היא חשובה. PDD זה ספקטרום רחב מאוד של קשיים ובעיות. זה עוד לא אומר מספיק, ולאו דווקא אומר דברים נוראיים. בכלל לא. יש לי אחיין עם PDD, וגיס עם PDD. היית אולי חושבת שיש בהם משהו מוזר בסיטואציות מסוימות, ובאחרות בכלל לא. אני מאוד מאוד ממליצה לך להגיח לקומונה של חן123. אני כבר לא שם (מפאת חוסר זמן) אבל ממה שאני זוכרת זה היה מקור אינפורמציה ותמיכה נוסף מצוין. ו

חן123

New member
חייבת להוסיף

מטחא וכתבת, שלצערי, הקמונה שלי כבר די הרבה זמן לא מקבלת חבים חדשים. אבל, מתוך כורח, לקומונה נולדו 2 קומונות מוצלחות מאוד, הורים לילדי PDD בגן, והורים לילדים עם עיכוב התפתחותי למי שמעוניין שישלח לי מסר ואני יותר מאשמח לשלוח קישור לקומונה הרלוונטית

תותי 40

New member
שולחת לך חיבוק גדול גדול ../images/Emo24.gif

מחזקת אותך ובטוחה שהשמש
אוטוטו תזרח לך בחזרה נשיקות

אוי, יקירתי../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

רק עכשיו קראתי, ומתחשק לי לרוץ אליך הביתה ולחבק חזק חזק. לא יודעת מה לומר. אני מניחה שהחרדה שלופתת כרגע את גרונך וכל סימני השאלה לגבי העתיד לא מותירים מקום לשום דבר נוסף. רק תדעי שאני כאן בשבילך מתי ואיך שרק תצטרכי

judith4

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אוף, אני יודעת שאת יותר מהרבה אנשים אחרים (ונכון, זה עדיין לא "מגיע" לך בשום צורה ואופן) תדעי להתמודד כי את אישה מדהימה. לא אכביר במילים, רק מקווה שתעלו מהר על דרך טיפולית נכונה שתקדם את מיכאל מהר ככל שאפשר.

כתבו לך כבר הכל בעצם.... אז אני גם שולחת את

ה
שלי. אני יודעת שהזמן יעשה את שלו ואת תתחזקי ותראי כמה את יכולה להכיל אותו ולהלחם בכל מה שיהיה עוד בדרך. ביקשת לא לעודד ואני מכבדת בקשתך... הנה עוד
ממני!

ה ו ר י ת

New member
../images/Emo201.gif

חושבת עליכם בכל שעה ובכל רגע, אוהבתותך המון אני כאן לכל מה שתצטרכו

חברה יקרה

לא מנסה לנחם, רק נותנת עוד כתף להניח ראש,
ועוטפת אותך חזק חזק. בטח שמותר לבכות ולהתפרק, אבל אני יודעת מאיזה חומר את עשויה, מי את ואיך תאספי את כל הכוחות ותעזרי למיכאל המקסים. אנחנו כאן, לעודד לתמוך ולאהוב

Honey Annie

New member
קבוצת תמיכה להורים

אני מכירה מישהו בכפ"ס עם ילד באותו מצב ועזרה להם מאוד עמותה של הורים לילדים מאובחני PDD . אני אנסה לברר לך פרטים יותר מלאים. ילד הוא ילד הוא ילד - אני מקווה שאת מסתכלת עליו באותן עיניים כמו לפני האבחון. חיבוק גדול והמון תקווה.

3קטנה

New member
../images/Emo24.gif

מותק שלי, רק חיבוק גדול. לא מבינה בזה כלל, ובכל זאת יודעת שלמיכאל יש את כל המזל שבעולם על כך שהוא הבן שלך, ושזה כבר נותן לו יתרון אדיר בדרך שלפניכם.

גאיה100

New member
../images/Emo201.gif

לא מנסה לעודד. מאמינה שקשה מאד לקבל אבחנה למשהו שכבר הדהד אי שם בפנים. שולחת שק של כוחות להתמודדויות החדשות ומקווה איתך לטוב, רק טוב.

למעלה