אני חושב שתהיה לך בעיה...
(אני מניח שאתה עושה תואר במדעי המחשב) יכולים להיות כמה מכשולים: 1. ייתכן שמרכז/ת ההוראה בקורס זה בודק דברים כאלה, כיוון שכבר מכירים את הטריק... (סבירות נמוכה, אך ייתכן). 2. ייתכן שהם קצת יותר מתוחכמים ומנעו את ההרשמה במחשב למי שכבר עשה את הקורסים המתמטיים (סבירות עוד יותר נמוכה, אבל ייתכן) - או באופן אחר - תוכל להירשם אך הנ"ז לא ייחשבו לך למניין הנקודות לתואר. 3. בעיה קצת יותר רצינית: אתה כבר אמור להיות מזמן עם תכנית לימודים מאושרת. מן הסתם אשנב לא היה בה. אם אתה רוצה שיחשיבו לך את הנ"ז של אשנב לתואר, אתה צריך שיאשרו לך את השינוי בתכנית. בד"כ זה לא בעיה (אם כי יכול לקחת חודשיים-שלושה) לעדכן את התכנית, למשל להחליף קורס מתקדם אחד באחר וכו'. אבל אין סיכוי שיאשרו לך להכניס עכשיו את אשנב לתכנית... שכח מזה! יגידו לך שאתה יכול לעשות אותו בשמחה, אבל זה לא ייכנס במניין לתואר, ולכן אני מניח שגם לא לממוצע המשוקלל של התואר (אם כי בזה אני לא לגמרי בטוח - אתה יכול לברר דרך מוקד הפניות או דרך המחלקה את הנקודה הזו, בזהירות המתבקשת). עם או בלי קשר, שים לב שאתה עומד בכל הדרישות לתואר, מבחינת חישובי קורסים מתקדמים, תחומים וכו' - בדיוק ע"פ הידיעון של השנה בה התחלת ללמוד באו"פ. חוץ מזה, אני יכול להפנות אותך לדרכים אחרות לגרום לממוצע לעלות, שאולי במקרה אתה לא מכיר (הכל נכנס למניין נ"ז לתואר ולממוצע): 1. מותר לך לעשות קורסים לא במדעי המחשב או מתמטיקה: גם במדעים אחרים וגם לא במדעים (מכסות שונות). בהנחה שזה לא דופק אותך עם מנייני נ"ז מתקדמות וכו', ניתן לקחת קורס אחד או שניים ברמת פתיחה ולהוציא ציון גבוה מאוד בלי שום בעיה (מה גם שיש קורסים מעניינים מאוד וקלים מאוד). 2. אם עוד לא עשית שני סמינרים/סדנאות, קח נושא שאתה אוהב או מתעניין בו ותעשה עליו סמינר. אם יש לך את זה, קל מאוד להוציא ציון גבוה בצורה כזו.