אשמתי או אשמתו?

כי אולי הוא היה אהבתי הראשונה

ואותו אני זוכרת יותר מכל מה אני יעשה שלא בחרתי במי להתאהב ולא הכרתי עד שהכרתי

לא זה לא ניראה ליי הגיוני

אבל זאת לא אשמתי גם אני ניסיתי לא הצליח לי הוא בהתחלה רצה ועכשיו רוצה לכסח אותי על זה ששיקרתי לו

זאת לא סיבה גם להוציא את התיסכולים

שלו עליי מה שעשה וגרם לי כאילו להיות אשמה אפשר לחשוב מה עשיתי לו שהתנהג בצורה כזו

הוא השלה אותי

וגרם לי להאמין לו שהוא באמת אוהב {אם בכלל} ורצה שאאמין לו בעצם שהוא אוהב אותי וכך שישיג את מה שישיג בעצם רצה להשיג אותי ולא הצליח לו אז שהוא דיבר איתי הוא הוציא את כל האשמה והתיסכולים שלו עליי וכבכוונה תחילה פגע

voguemaster

New member
מהדברים שכתבת

לא ממש נראה כאילו הוא ניסה לעבוד עלייך ולגרום לך לחשוב שהוא אוהב אותך. הוא חיזר אחריך, לא יצאתם (למה לא ברור לי) ונגמר. אני ממש לא מבין את ההתעסקות המיותרת הזאת.

לא ממש הצלחתי להבין אבל ...

וואלה, הוא חיזר אחריך. לא יצאתם. עבר-נגמר. שחררי. למה את בכלל חוזרת לקטע הזה איתו?

אני אתייחס לדברים אחרים בהודעתך...

מכל ההודעה שלך אני קלטתי רק דבר אחד - את העניין שאת מחפשת אשמה אצל צד כלשהוא. למה לחפש אשמה ? מה זה משנה מי אשם ומי לא ?!! תשכחי מהכל ופשוט.....תזרמי הלאה ! תעברי לאחד הבא בתור. העסק פה יצא מפרופורציות וכל דרך המזכירה תרבות ונימוס בין בני אדם,אז פשוט חותכים וממשיכים הלאה ! לא משנה מי אשם,לא משנה מי לא אשם. תרבות הישראלי המצוי "הוא אשם !" לא צריך לחפש אשמים,צריך להתמודד עם מה שיש ולהגיע לידי פיתרון שירצה את הצדדים. במקרה שלך,פשוט לחתוך ולהמשיך הלאה בדרך אחרת. לא להתעכב על הזוטות האלה. זה הכל.

ההתנהגות שלך מוזרה...../images/Emo88.gif

תפסיקי להיות אובססיבית כלפיו. הוא בסך הכל, מנסה להתחמק ממך...

free soul

New member
אם את לא רוצה לצאת איתו..

גם לא היה לך איכפת ממנו ומה קורה לו בחיים.. לא ככה?

מצטערת לומר לך אבל את כן !

את מבינה שהוא לא רוצה שום קשר איתך ? את ממשיכה לנסות ליצור איתו קשר את אובססיבית.

תגובה

אכן לשקר דבר לא רצוי, אבל יש אנשים שלא מבינים את הצורך להגיד את האמת. אם אינו רוצה קשר, לא תוכלי להיות אתו. זה שכעס עליך בכלל לא לענין, אם היית נחמדה ונעימה אליו. אם אמרת לו ששקר ובמקרה לא שקר, אפשר להבין למה כעס.

למעלה