אשמתי או אשמתו?

אשמתי או אשמתו?

לא היינו חברים רק הוא חיזר אחריי וזהו כלום מאז אבל לפני חודש דיברתי איתו באיסיקיו הוא לא ידע שזאת אני רציתי לנסות אותו להוכיח לעצמי שתמיד הוא נישאר בחור מוזר אז דיברנו והוא רצה להיפגש שאני אתקשר אליו לא הסכמתתי והוא אמר שהוא נוסע לחו"ל אחרי חודש שהוא חזר "מחו"ל" אני לא מאמינה לו ד"א שהיה שם אז הוא שלח לי הודעה ומכיוון ששינתי את הניק שלי באי סי קיו הוא לא ידע מי אני וזה פעל לטובתי כי יכולתי לומר לו את האמת לטובתי שהוא לא זכר לקחו איזה כמה דקות הבאתי לו רמזים ושאלתי אותו "אתה לא קולט?" הוא ענה "אני לא יקלוט אם לא תגידי את שמך ובאיזה בית ספר למדנו" אז אמרתי לו והוא ביקש ממני תמונה,זה לא נישלח לי אז אמרתי לו שאני מחפשת את התמונה ואשלח לו הוא שאל אותי אם אני אותה אחת שביקשה את הנייד שלו מאבא שלו אמרתי לו כן והוא שאל עם זה קשור לבחורה שהוא רצה שאסיג את הנייד שלה אמרתי לו שזאת אני {יש לו זיכרון טוב רק הוא משחק אותה כזה טמבל} אז הוא התעצבן עליי כי הוא אמר לי שהוא מתחתן {פתאום אחרי חודש מתחתן? כבר הוא מאורס? לפני זה לא היתה לו חברה מוזר בחיי} אז אמרתי לו "שקרן כמה שקרים אתה עוד יכול לומר לי מה לא יהיה לזה סוף" אני מצטערת על המילה שאני אכתוב עכשיו אבל זה נאמר במילים שלו כניראה חשפתי אותו והוא קילל הוא אמר "שקרן זדיני" וכעס בטח כי מי אוהב שאומרים לו את את האמת בפנים שמיוחד לשקרנים זה מעצבן אז שאלתי אותו "אם מי אתה "מתחתן"?" הוא ענה לי "זה לא עניניך" כבר רואים שהוא שקרן אולטימטיבי אמרתי לו "אני לא אוהבת שקרים לכן אמרתי לך מי אני עם הייתי הייתי ממשיכה עם זה ולא היה אכפת לי" "עובדה שאכפת לי לומר את האמת" אמרתי לו: "אתה שקרן כי אמרת לי לפי חודש שאין לך חברה אילו לא היית מדבר איתי מה קרה פתאום אחרי חודש כבר חתונה?" הוא הגיב ככה שים לב לתגובה שלו ככה: "מה את רצינית אני לא חייב לך הסברים תשחררי אותי וזידרמי לאן שבא לך רק לא לכיוון שלי ברור בייייייי" המשך השיחה "למה יש לי הרגשה כזאת שניסית לנפנף אותי ויצא ככה שהצבת לי תנאים?" "אתה מתחמק מהכל בחיי" הוא ענה לי: "מה יש לך אני חייב לך משהו?" אני עניתי לו: תעשה לי טובה ולטומי חשבתיח שאתה בחור טוב אולי אתה כן ואולי לא מה שכן יש לך פטיל קצר ואתה נידלק בקלות ואתה כועס עליי לא יודעת למה" "אתה בעיה שלך ככה לא הבעיה שלי" ד"א שחכתי לומר לך אפשר לחשוב מה עשיתי לך אם מה שאתה אומר תשחררי אותי האמת זה מצחיק כולה מדברת איתך אתה לא חייב להתנפתח ולהתתנפל ככה" אמרתי לו "זאת בעיה של לא שלך" הוא ענה לי "מה שתדגידי" אמרתי לו "אז אתה מכחיש?" הוא ענה "שמא?" אמרתי לו "שאתה מתעצבן כל פעם שאני מדבר איתך מוזר לא?" ועוד משהו אמר "אין לך מה לדאוג לא את ולא=100 כמוך יעצבנו אותי אני חייב לעוף ואני באמת מתחתן" הוא לא ניראה קצת מוזר? אז לסיכום החלתי לו כל טוב ושהיו לו חיים יפים הפעם לא בכיתי אבל אחרי זה דיברתי על זה המון כי ניפעתי בפעם השניה מי לא יצא בסדר אני ששיקרתי בנודע לזהות שלי? או הוא? מה אתם חושבים על זה מהמבט שלכם? עוד משהו למה הוא כעס עליי? ביגלל שחשפתי את האני האממיתי שלו שהוא בעצם שקרן כפייתי? כי הרי הוא התחמק מהשאלות שלי מה דעתך למה האופי של הבנאדם השתנה שהוא "גילה" בעזרתי שזאת אני? מה הקטע שלו? למה הוא מתחמק ממני? תודה רבה לכם

וגם אמרתי לו

"אתה פוגע ואתה לא שם לב במי אתה פוגע" ניראה לי הוא היה עסוק בלכעוד על מה שאמרתי לו אבל היי לא צריך לקבל קריזה ביגלל זה הלא כן? בנים בנות מה דעתכם?

ענתי44

New member
" זה לא את\אתה זה אני!"

המשפט הנפוץ כשבחורים או בחורות רוצים לנפנף מישהו מחייהם. מכל המלל הארוך שקראתי, יותר מפעם אחת ברור שהוא איבד בך עיניין וניסה לרמוז לך את זה. חומד זה לא בהכרח משהו שעשית וזה לא בהכרח עושה אותו לפושע בין לאומי , אולי שקרן, אולי חסר רגישות או סתם טמבל. זה קורה הרבה שנדלקים ואז פתאום זה חולף. למה? יש הרבה סיבות: את לא מה שהוא חשב בהתחלה,ציפיות שונות מהקשר, פגש מישהי יותר מדליקה, הבחורה שהוא מאוהב בה סוף סוף נענתה לו, האקס המיתולוגית התקשרה ורוצה לחזור... קבוצת הכדורגל שלו ירדה מתחת לקו האדום.....מה זה משנה כל כך למה? טוב עשית שאיחלת לו בהצלחה בחיים. עכשיו תמשיכי בחייך. תראי במה שקרה שיעור לחיים.תפסיקי לייסר את עצמך. כמו שכולם פה מנסים לומר לך ותזרמי הלאה עם הנהר של החיים. אי שם בדרך מחכה לך הנסיך שלך. וברור שזה לא אותו בחור.

הוא איבד בי עניין כי אני רדפתי אחרי

הוא איבד בי עניין כי אני הייתי טובה אליו יותר מיד בזה שהתקשרתי אליו כי איך זה שבתיכון זה היה ההפך מוזר נכון? ברגע שאני התקשרתי אליו הכל התהפך והוא עוד כועס עליי שלא יצאתי איתו אז ולכן הוא מתחמק ומשקר ועוש לי את זה זה כי בעבר הוא היה מאוהב בי זה לא יכול להיות אולי כן אבל מה שמשנה כאן היחס שלו אוהב לא אוהב הוא לא היה אמור להתיחס אליי בזילזול וא ני בטוחה שכולם כאן מסכימים איתי

ענתי44

New member
../images/Emo24.gifנכון

הוא לא ידע לגמור את זה בצורה מכובדת. והתנהג אליך מגעיל. אין מה לעשות, לפעמים אהבה פוגעת וכואבת. אבל עדיף ייסוריי האהבה מחיים רקים. חומד, אל תעני את עצמך יותר מידי זה כמו שהלשון נוגעת בשן שעקרו לנו.... תמשיכי הלאה. ברגע שתרפי ממנו רגשית ותהיי שוב מוכנה יגיע הבחור הנכון ויתן לך את היחס שמגיע לך.

yaeli008

New member
מסכימה עם ענת.

מתוך נסיון לגבי מצב דומה שרה לי, אני יכול להעיד כי הזמן עושה את שלו. איך קראתי באחד הפורומים לא מזמן? הלך נסיך, יבוא מלך בהצלחה:)

בסדר אבל ישנה דרך להתנהג

ניראה לך היית רוצה שמי שאת מעונינת בו יעשה לך את זה מה היית עושה אז? אנשים שופטים ומדברים לפני שהם מבינים אף אחד לא יכול להרגיש את מה שאני הרגשתי על בשרי כולם יכולים להציע הצעות או דעות אבל אף אחד

זה בהחלט פוגע

וזה בהחלט לא נעים אבל מה שאני מנסה להגיד שכדאי לך להתרחק מהאנשים שפוגעים לך ככה. ואפילו שאת מעוניינת בבחור הזה (אני כבר הייתי מפסיקה להתעניין בו אחרי הסיחה שהייתה לכם!!!!) את לא יכולה לכפות את עצמך עליו. אז פשוט תמשיכי בחייך ותשכחי מהסיפור

אל תידאגי מותק ירדה לי כל האהבה

שהיתה לי אי פעם כלפיו אני לא שונאת אותו לא אוהבת אותו אבל מרחמת על מי שהוא על איך שהוא יתיחס אני כתבתי זאת כאן כדי לקבל דעות על תגובות הבנאדם אז מה דעתך עליו ולמה הוא התחמק? באמת זאת אשמתי? אני לא חלילה מאשימה את עצמי רק מנסה אופציות לבדוק

זה ממש לא אשמתך

הבחור הוא שקרן ומסובך עם עצמו ובאמת צריך לרחם עליו את בסדר גמור ומגיע לך מישהו הרבה יותר טוב ממנו

מסובך ים עצמו מ"א?

ועוד משהו למה הוא התנהג כלפי ככה קילל והתחמק ואמר שקרים? כי תפסתי אותו בשקר שלו? כי אמרתי לו את האמת? למה הוא מתחמק? הוא פוחד ממשהו? בנים תעזרו לי מנקודת מבטכם האישית

nate2000

New member
אוי וויזמיר

כמו שסבתא שלי הייתה אומרת.... הפסקתי לקרוא באמצע.... ה רצית להוכיח? אז הוא שקרן אז יבולע לו.... מה את מנפחת איזה ויכוח מטומטם באיי סי למלחמת עולם, מתחתן, לא מתחתן, את מי זה מעניין וגם אם הוא משקר מה איכפת לך? מה הוא בעלך? למה להתעמק במשהו כה מוזר בכלל?

הוא בהחלט לא בעלי

וטוב שכך רציתי ממנו הסבר להתנהגות שלו ולמה הוא בהתחלה שיחק ושיקר לי הגלגל הוא עגול והוא מסתובב והוא ידע מה הוא הפסיד אני יודעת שבתוך תוכך את מאמינה שהוא משקר ומניאק איך למה רק להאשים אותי כאילו עשיתי משהו לא בסדר מדוע? רק את מאשימה אותי מה איתו?

voguemaster

New member
נראה לי שלא רק הוא שיחק

נראה לי שאצלך זה משחיקאדה לא קטנה בכלל. למעשה, אני לא מבין בשביל מה טרחת לעשות את כל המשחקים האלה עם כמה ניקים ב-ICQ רק כדי להוציא מישהו שקרן, מישהו שבכלל לא היה לך משהו איתו (למרות שטענת שאת מעוניינת בו אמרת שרק הוא חיזר- עוד תעלומה)

לא הצלחתי להבין הרבה...

ומה שעוד יותר לא הצלחתי להבין זה למה כל זה כל כך משנה. נראה שהעיסוק בזה רק פוגע בך אז למה להמשיך בזה?

למעלה