אם קניתי תרגום /הנחיות לעבודה מסויימת. התרגום ההנחיות שלי? כלומר מותר לי להעביר לאחרים?
חורזת באהבה Well-known member מנהל 9/11/25 #1 אם קניתי תרגום /הנחיות לעבודה מסויימת. התרגום ההנחיות שלי? כלומר מותר לי להעביר לאחרים?
Harrington Well-known member מנהל 9/11/25 #2 נכתב ע"י חורזת באהבה: אם קניתי תרגום /הנחיות לעבודה מסויימת. התרגום ההנחיות שלי? כלומר מותר לי להעביר לאחרים? לחץ כדי להרחיב... תלוי בתנאי העסקה. זאת סוגיה שצריכה להיות ברורה מראש לשני הצדדים (ספק השירות והצרכן) ולא בהכרח תהיה זהה ממקרה למקרה.
נכתב ע"י חורזת באהבה: אם קניתי תרגום /הנחיות לעבודה מסויימת. התרגום ההנחיות שלי? כלומר מותר לי להעביר לאחרים? לחץ כדי להרחיב... תלוי בתנאי העסקה. זאת סוגיה שצריכה להיות ברורה מראש לשני הצדדים (ספק השירות והצרכן) ולא בהכרח תהיה זהה ממקרה למקרה.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 9/11/25 #3 נכתב ע"י Harrington: תלוי בתנאי העסקה. זאת סוגיה שצריכה להיות ברורה מראש לשני הצדדים (ספק השירות והצרכן) ולא בהכרח תהיה זהה ממקרה למקרה. לחץ כדי להרחיב... אין חותמת זכות יוצרים. האם המוכרת יכולה לדרוש לא להעביר לאחרים, כשאין זכות יוצרים?
נכתב ע"י Harrington: תלוי בתנאי העסקה. זאת סוגיה שצריכה להיות ברורה מראש לשני הצדדים (ספק השירות והצרכן) ולא בהכרח תהיה זהה ממקרה למקרה. לחץ כדי להרחיב... אין חותמת זכות יוצרים. האם המוכרת יכולה לדרוש לא להעביר לאחרים, כשאין זכות יוצרים?
נ נוסטלגיה טרום קורונה Well-known member 9/11/25 #4 נכתב ע"י חורזת באהבה: אין חותמת זכות יוצרים. האם המוכרת יכולה לדרוש לא להעביר לאחרים, כשאין זכות יוצרים? לחץ כדי להרחיב... לא, אלא אם כן זוהי תוכנת מחשב שברגע שהשתמשת במחשב אחד, כבר לא ניתן להעבירה למחשב אחר. נערך לאחרונה ב: 9/11/25
נכתב ע"י חורזת באהבה: אין חותמת זכות יוצרים. האם המוכרת יכולה לדרוש לא להעביר לאחרים, כשאין זכות יוצרים? לחץ כדי להרחיב... לא, אלא אם כן זוהי תוכנת מחשב שברגע שהשתמשת במחשב אחד, כבר לא ניתן להעבירה למחשב אחר.
Harrington Well-known member מנהל 9/11/25 #5 נכתב ע"י חורזת באהבה: אין חותמת זכות יוצרים. האם המוכרת יכולה לדרוש לא להעביר לאחרים, כשאין זכות יוצרים? לחץ כדי להרחיב... בהחלט. אבל כאמור מעלה, זה כפוף להסכם ביניהם כפי שנחתם מבעוד מועד.
נכתב ע"י חורזת באהבה: אין חותמת זכות יוצרים. האם המוכרת יכולה לדרוש לא להעביר לאחרים, כשאין זכות יוצרים? לחץ כדי להרחיב... בהחלט. אבל כאמור מעלה, זה כפוף להסכם ביניהם כפי שנחתם מבעוד מועד.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 9/11/25 #6 נכתב ע"י Harrington: בהחלט. אבל כאמור מעלה, זה כפוף להסכם ביניהם כפי שנחתם מבעוד מועד. לחץ כדי להרחיב... בהסכם לא הופיע איסור. לאחר שההנחיות נשלחו הופיע האיסור.
נכתב ע"י Harrington: בהחלט. אבל כאמור מעלה, זה כפוף להסכם ביניהם כפי שנחתם מבעוד מועד. לחץ כדי להרחיב... בהסכם לא הופיע איסור. לאחר שההנחיות נשלחו הופיע האיסור.
B boriska1 Well-known member 12/11/25 #7 נכתב ע"י חורזת באהבה: אם קניתי תרגום /הנחיות לעבודה מסויימת. התרגום ההנחיות שלי? כלומר מותר לי להעביר לאחרים? לחץ כדי להרחיב... גם אם מותר לך, אסור לצרכים מסחריים, אלא אם זה הוסכם.
נכתב ע"י חורזת באהבה: אם קניתי תרגום /הנחיות לעבודה מסויימת. התרגום ההנחיות שלי? כלומר מותר לי להעביר לאחרים? לחץ כדי להרחיב... גם אם מותר לך, אסור לצרכים מסחריים, אלא אם זה הוסכם.
Harrington Well-known member מנהל 12/11/25 #8 נכתב ע"י boriska1: גם אם מותר לך, אסור לצרכים מסחריים, אלא אם זה הוסכם. לחץ כדי להרחיב... למה לא?