אשמח לשמוע את דעתכם

serjo5

New member
אשמח לשמוע את דעתכם

אני יספר בקצרה על אצמי וסליחה מראש אל שגיאות הכתיב
בן 21 נשוי עם ילדה בת שנתיים לא מזמן השתחררתי מהצבא שירתתי בחיל חימוש שנתיים ולפני הצבא למדתי 3 שנים מכונאות אופנועים ועבדתי במקביל במוסך "מטרו מוטור" שנחשב בין המקצועים בישראל
אני ואשתי רוצים להגר לקנדה כי לא ממש רואים עתיד פה בישראל עם כל הכבוד
ביררנו על כל מיני תוכניות הגירה והלכנו לאורך דין להגירה והוא הציע לנו להגר לתוכנית לימודים כאשר אני מקבל ויזת לימודים וויזת עבודה ואישתי רק ויזת עבודה
החברה נקראת "קנדה אפליקיישן גרופ" www.canadaru.ca/heb 
הוא אמר שיסדר את כל הטפסים שלנו ישלח לקולג'אנחנו נקבל מהם הזמנה ואז נטוס לשם ושם נקבל את הויזות
השאלה עם זה נשמע אמין ואם מישהו מכיר את החברה הזאת?

Nat3nat

New member
ממש לא. שלא יסבנו אותך

לא עוזבים את הארץ ולא משלמים לחברה לפני שיש לך ויזה ביד. גם אם אתה מתקבל לימודים. בשגרירות בארץ צריכים לאשר לך את הויזה כי אחרת פשוט יגרשו אותך ברגע הראשון שתיתקל בקצין ההגירה בקנדה.

readytojump

New member
בולשיט. העו'ד שלך נוכל.

אתה צריך ויזה בדרכון לפני שתטוס. כל אפשרות אחרת - שקר.

shaishoo

New member
רק הערה קטנה

אולי אנשים לא הבינו נכון. יתכן שהעו"ד לא ניסה לסבן אותך. אני טסתי ללימודים בקנדה והתהליך הוא כזה:
א. אתה מקבל מכתב קבלה ממוסד הלימודים שאליו התקבלת, עם המכתב הזה אתה הולך לשגרירות בת"א ומגיש את כל הטפסים. אתה יכול לעשות את זה עצמאית, זה קצת כאב ראש אבל לא יותר מידי מסובך פשוט צריך למלא המון שאלונים ולבקש כל מיני מסמכים ממקומות שונים (תעודת יושר וכד)
ב. אתה מקבל אישור מהשגרירות שקיבלת את הויזה. ברגע שאתה מקבל את הויזת לימודים אוטומטית זה כולל אישור עבודה לך ולאשתך (קנדה הרבה יותר נחמדים מארהב בקטע הזה)
ג. עם האישור מהשגרירות אתה טס לקנדה ושם בשה התעובה פקיד ההגירה ינפק לכם את הויזות ישירות ויחבר אותן לדרכון

ככה שאני חושב שהעוד היה כנה איתך. הוא דואג לכל הטפסים ולקשר עם השגרירות וחוסך לך כאב ראש ועל זה הוא למעשה לוקח את העמלה ואולי אפילו יזרז את התהליך (תלוי בקשרים שלו) ומסדר לך את האישור שאיתו אתה טס לקבל את הויזה. שוב אני עשיתי את זה לבד וטסנו עם ילד וכלבה, המון כאב ראש אבל חוסך המון כסף

Nat3nat

New member
הוא לא פירט מה הכוונה בויזה?

בכללי ויזת הלימודים? או החותמת אחר כך בדרכון? מניחים הנחה שהוא מבטיח לו ויזת לימודים ככה סתם על בטוח. בזמן שהכל לא בטוח בכלל. כל עוד אין מהשגרירות אישור. לא טסים נקודה. לא משנה על איזה ויזה היה מדובר.

shaishoo

New member
וזה מה שכתבתי

אני מאמין שהייתי די מפורט וכתבתי בפירוש שמקבלים אישור מהשגרירות על זה שעמדת בתנאים ואתה זכאי לויזה אבל את הויזה פיזית מקבלים רק בנמל התעופה בקנדה

serjo5

New member
קלעתה בול שי..

אבל העו"ד אמר שבזמן אחרון הקונסולה בארץ מסרבת הרבה בקשות וזה לוקח הרבה יותר זמן לעבור
העו"ד התכון לשלוח את כל הטפיסם לקונסולה בקנדה ומשם התהליך הרבה יותר קצר ישלהם נציג של החברה בקנדה שיוצר איתנו קשר ועושה את כל הניירת שלנו שם

Nat3nat

New member
שוב..עדיין לא ברור איך תקבל את הויזה. הוא מבטיח לך

שזה יקרה? בכל מקרה איפה שהניירת שלכם מסתובבת..כל עוד אין אישור שגרירות לויזה ממשית אל תשלמו.

למעלה