אשמח לפתרון

alti26

New member
אשמח לפתרון

מאז ומעולם הייתה לי משיכה לתחום המשטרתי התנדבתי שנים וגם עבדתי כאזרח עובד משטרה בטלפוניה של מתקן משטרתי במחוז מרכז בהצלחה רבה.(מחשש שעידן הטכנולוגיה יגרום לתפקידי להיכחד אבקש את עצתכם) .במהלך פעילותי נחשפתי לפאן של החקירות מציאת חשודים התחקות אחריהם והשלמת תיקי משטרה מאוד סבוכים .תמיד הייתה לי המשיכה לחוק ומאוד רציתי ללמוד משפטים ולהתמחות בצד הפלילי ואז לסגור מעגל ניסיתי להתקבל למשטרה בתור שוטר אך הם פסלו אותי בשל מוגבלות פיזית (זה היה הפרמטר היחיד לא נבחנתי אחרת הייתי מצליח להשיג מטרותיי) הגעתי לשלב שאני רוצה ללמוד משפטים אך אני פשוט פוחד מהיקף החומר מסת המבחנים והלחץ שיש במקצוע זה (אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית ממך ומבאי הפורום ) האם אוכל להגשים את שאיפתי וללמוד עריכת דין ולהצליח בתחום הפלילי לציין בילדותי סבלתי מהפרעות קשב וריכוז מה אתה מציע לי לעשות לא רוצה להישאר שענן לציין לצורך תגובה רצינית שאין לי פסיכומטרי ואני בן 35 מנותק מלימודים מזה 12 שנה מה אתם מציעים לי לעשות כדי להגשים חלום בצורה מושלמת דודי

smart one

New member
אני מציע לך...

זה החלום שלך? אז מה הבעיה, פשוט גש ותרשם. ענין הגיל: לא פרמטר. רבים רבים שילמדו איתך הם כבר לא בני 25. כל אחד מגיע ללמוד מסיבותיו הוא ובפירוש לא כולם מעוניינים להיות עו"ד. במקרה שלך, דווקא נושא מציאת התמחות (ואח"כ עבודה) - תהיה השלב היותר קשה, לדעתי, אם כי לא בלתי אפשרי. קשב וריכוז: עזוב שטויות, כל זב חוטם ומצורע לומד היום משפטים. גש והגשם את חלומך. פסיכומטרי: אני יודע שבאוניברסיטאות יש הקלות לגילאי 30+ בענין הזה. צריך לבדוק. בכל מקרה במכללות ישמחו לקבל אותך עם תעודת זהות ופנקס שיקים, בלבד. מנותק מלימודים: מצויין, אתה תתרגש כמו נער צעיר. במשחק הזה גם חכמה, נסיון חיים וכיוצ"ב - כולם לטובתך. האם תצליח בתחום הפלילי: לא יודע, כל אחד מגדיר "הצלחה" בצורה אחרת ואם הכל היה ידוע מראש, לא היה פה מעניין. בהצלחה. אם תצטרך סיכומים בדיני עונשין אל תהסס לפרסם פה הודעה.

alti26

New member
אבהרה ומיקוד בקשתי במכתב נוסף

הנדון : פנייה לגבי רצון ללמוד משפטים . 1 . שמי אלטמן דוד אני תושב העיר מודיעין . 2 . אני בחור עם מוגבלות מוטורית עקב שיתוק מוחין (קל). 3 . מאז ומתמיד הייתה לי ערגה ללמוד לימודי משפט,והרצון הזה גבר עם השנים . 4 . להלן נתוני הבסיסיים : אני בן 34.6 עם תעודת בגרות מלאה (אך בציון עובר ). בשל בעיה שקיימת אצלי יש לי לחץ בחינות, אך זה לא מנע ממני לזכות עצמי בתעודת בגרות ותהיה אפילו בסיסית . 5 . בשיחות שניהלתי עם סטודנטים שונים במכללות ,אין דרישה לבחינה פסיכומטרית או קיימת הקלה בשל גילי . 6 . לציין ברבות השנים התחקחתי במערכת המשפט (במובן החיובי),צברתי אהדה מצד עו"ד שונים בתחום המשפט הפלילי .עד כדי כך שנשאלתי מספר פעמים רב." למה שלא אנסה את עצמי בלימודי משפט עם התמחות פלילית ?" . ולכן אני כותב מכתב זה אליכם . 7. שני נקודות נוספות ארצה לדעת לפני שאחליט שזה ייעודי . מה גובה שנת לימוד במכללה (בהיבט כלילי עבורי). 8 . האם ישנה אופציה לממש הקלות כגון תוספת זמן במבחנים ושיכתוב בבחינות במכללה . 9. אודה לתגובה מעמיקה ומפורטת באי מייל או לכתובת מגוריי. אלטמן דוד

flutter girl

New member
אני מציעה שתפנה למכללות באזור מגוריך,

ואף תיגש לפגישת ייעוץ כדי להחליט מה המסלול אשר יהיה מתאים לך.

הייבי

New member
אין מכללה למשפטים במודיעין

יש אקדמית קריית אונו, שערי משפט בהוד השרון, מכללה אקדמית נתניה, המרכז הבינתחומי בהרצליה והמכללה למנהל שאם אני לא טועה היא בראשון לציון. תבחר מה שנוח לך.

פרח 2 2

New member
רק רציתי להגיד..

לכותב ההודעה, אני מציעה לך שתלך להירשם ותגשים את החלום, אני מאמינה שעם רצון טוב ומוטיבציה אתה תצליח כמו גדול. בכל מקרה, לא תהיה לבד, תמיד יש אנשים נחמדים שלומדים איתך ומוכנים לעזור (לפחות ככה זה אצלי) במידה ותצטרך עזרה. גם אני חששתי בהתחלה, זה לגיטימי לגמרי, בעניין הבגרות והפסיכו, אני מאמינה לאור זה שעברת את גיל 30, שיהיו לך הקלות, מקסימום תעשה מכינה ואתה מתחיל ללמוד שנה הבאה (רק תצטרך להכין 27000 בערך לשנה ואתה מסודר). בהצלחה.

למעלה