אשמח לעצות
אני בת 30 ובעלי בן 40.
חיפשנו אחד את השניה הרבה מאוד זמן...
הוא חיפש אותי 20 שנה ואילו אני חיפשתי אותו קרוב ל7 שנים....
החיפושים שלי התחילו בגיל יחסית מאוחר מכיוון שלא הייתי בוגרת במחשבה מספיק, עברתי לפניו מערכת יחסים הרסנית שהרסה את חיי ואת חיי חלק מבני משפחתי.
שנתיים אחרי מצאתי את בעלי.
אנחנו הכי אוהבים בעולם וכיף וטוב לנו ביחד
ב12.2012 התחתנו וחודש אחרי נכנסתי להריון ראשון
לפני ההריון ובזמן ההריון היינו הכי מאוהבים בעולם ואנחנו עדיין כאלה, אך עם זאת אני מרגישה משהו שונה בי.
אני תשושה, מדוכאת, ועצובה.
האהבה שלנו היא אהבה של החיים עצמם. זאת אהבה בוגרת ונבונה ואילו אהבה שהיתה לי זאת היתה אהבה של כמו בתיכון אהבתי את האקס המנוול כמו שלא ידעתי איך להרגיש והכל והוא לא אהב אותי בכלל... ופה זה אהבה בוגרת שבאה ממקום של כוויה אבל גם ריפוי
הוא אוהב אותי כל כך ואני גם מאוד אוהבת אותו
אחרי הלידה אני גידלתי ברובו את הילד שלנו, בורכנו בילד מקסים ונוח כל כך טפו טפו טפו
הוא בא מאהבה גדולה ויישאר עם אהבה גדולה של שנינו.
הוא ממש מתנה הבן שלנו.
בעלי עזר לי ועדיין עוזר לי עם הגידול בתינוק, אבל אני מרגישה שאני נהייתי שונה מעט... אני קצת מדוכאת...
ואני רוצה להתייעץ איתכם איך אני יכולה לצאת מזה?
אני מנסה לחפש את האישה שהיתה לפני הלידה בשבילי ובשביל בעלי.
אני מקווה שתבינו אותי ותוכלו לסייע לי בזה.
גם בעלי מרגיש בזה והוא לא יודע איך.
אין לנו אפשרות כלכלית לצאת יותר מדי החוצה לבלות, וכל יציאה יוצאים עם הבן שלנו היו לנו רק 3 שעות לבד ביום שישי חד פעמי וזהו...
אין לנו אפשרות לשים את הבן שלנו אצל ההורים שלי כי הם מבוגרים וחולים וגם אין לי אפשרות לשים אותו אצל אחותי כי יש לה משפחה לגדל...
אני בת 30 ובעלי בן 40.
חיפשנו אחד את השניה הרבה מאוד זמן...
הוא חיפש אותי 20 שנה ואילו אני חיפשתי אותו קרוב ל7 שנים....
החיפושים שלי התחילו בגיל יחסית מאוחר מכיוון שלא הייתי בוגרת במחשבה מספיק, עברתי לפניו מערכת יחסים הרסנית שהרסה את חיי ואת חיי חלק מבני משפחתי.
שנתיים אחרי מצאתי את בעלי.
אנחנו הכי אוהבים בעולם וכיף וטוב לנו ביחד
ב12.2012 התחתנו וחודש אחרי נכנסתי להריון ראשון
לפני ההריון ובזמן ההריון היינו הכי מאוהבים בעולם ואנחנו עדיין כאלה, אך עם זאת אני מרגישה משהו שונה בי.
אני תשושה, מדוכאת, ועצובה.
האהבה שלנו היא אהבה של החיים עצמם. זאת אהבה בוגרת ונבונה ואילו אהבה שהיתה לי זאת היתה אהבה של כמו בתיכון אהבתי את האקס המנוול כמו שלא ידעתי איך להרגיש והכל והוא לא אהב אותי בכלל... ופה זה אהבה בוגרת שבאה ממקום של כוויה אבל גם ריפוי
הוא אוהב אותי כל כך ואני גם מאוד אוהבת אותו
אחרי הלידה אני גידלתי ברובו את הילד שלנו, בורכנו בילד מקסים ונוח כל כך טפו טפו טפו
הוא בא מאהבה גדולה ויישאר עם אהבה גדולה של שנינו.
הוא ממש מתנה הבן שלנו.
בעלי עזר לי ועדיין עוזר לי עם הגידול בתינוק, אבל אני מרגישה שאני נהייתי שונה מעט... אני קצת מדוכאת...
ואני רוצה להתייעץ איתכם איך אני יכולה לצאת מזה?
אני מנסה לחפש את האישה שהיתה לפני הלידה בשבילי ובשביל בעלי.
אני מקווה שתבינו אותי ותוכלו לסייע לי בזה.
גם בעלי מרגיש בזה והוא לא יודע איך.
אין לנו אפשרות כלכלית לצאת יותר מדי החוצה לבלות, וכל יציאה יוצאים עם הבן שלנו היו לנו רק 3 שעות לבד ביום שישי חד פעמי וזהו...
אין לנו אפשרות לשים את הבן שלנו אצל ההורים שלי כי הם מבוגרים וחולים וגם אין לי אפשרות לשים אותו אצל אחותי כי יש לה משפחה לגדל...