אשמח לעזרה

naama2712

New member
לצערי,

אני לא יודעת לענות על השאלות שלך, אני קוראת אותן שוב ושוב, ונשארת חסרת מילים בסופו של דבר. כל תשובה שאתן לעצמי, היא לא התשובה האמיתית

isaacm

New member
לא נורא.

איך את יודעת שזה לא הדבר האמיתי? בואי נעבור ממסלול של דיבורים למסלול של מעשים. אני חושב שזה לא כל כך משמעותי אם זה ממש הדבר הנכון בשלב הזה. תני לעצמך תשובה כלשהי, לכי איתה את השלבים, כולל העשיה. אם את מעוניינת לעשות - פשוט תעשי. בהצלחה איציק

מוטיבציה?

הי נעמה, קראתי את השרשור. ואני מבינה שאת רוצה לעשות אבל למעשה נמצאת באי עשיה. כבר אמרו גדולים וטובים שמוטיבציה חיצונית, כלומר משהו שיצא לך מזה שתעשי, אפשר ליצור, אבל מוטיבציה פנימית, מן דרייב כזה לעשיה הוא משהו שנמצא או לא נמצא. יחד עם זאת מוטיבציה חיצונית יכולה ע"י פעולה מתמדת לההפך לפנימית. האם יש תחום שבו את כן פועלת? ששם את לא מוותרת לעצמך, אפילו אם זה תזונה מסודרת, או לנהוג בצורה זהירה או לא לשבת יותר מדי מול הטלויזיה, כלומר אפילו משהו פשוט, שבו את תמיד מחוייבת לעקרונות שלך, ויש לך מוטיבציה להתמיד בהם? אנא מיצאי תחום, שניים שלושה שזהו המצב, ואז נוכל להמשיך. בהצלחה, הילה הדר מכון קשת אימון אישי (איזון חיים-עבודה, טיפוח הזוגיות), אימון עסקי

naama2712

New member
תגובה

אני אתן דוגמא למשהו שכן הצלחתי לעשות ועכשיו אני עושה שוב. אני במהותי בחורה רזה, כל החיים שלי הייתי רזה. בגיל 17 השמנתי פתאום, לא יודעת למה, אולי בחינות בגרות אולי אלף ואחד דברים שנה אח"כ התגייסתי במשקל 66 ק"ג (16 ק"ג יותר ממה שהייתי שנה קודם). אני 1.70 ככה שלדעת כולם לא הייתי שמנה, אבל אני הרגשתי הכי רע בעולם. אחרי חודשיים בצבא, החלטתי שאני לא מוכנה להמשיך להרגיש שמנה, ובצורה מבוקרת הפחתתי שטויות והתחלתי לאכול קצת יותר בריא, לשתות מים ולא מיצים ולעשות ספורט. תוך כמה חודשים ירדתי 16 ק"ג.. הרגשתי טוב, נראתי טוב ונשארתי ככה עד ההריון &nbsp
גיל 30.) אני כבר 3 חודשים אחרי הלידה , אני כרגע במשקל 67 ק"ג, ובמשך 3 החודשים מרגע הלידה, חוץ מלהיות מתוסכלת מזה שאני שמנה לא עשיתי כלום. ובשבוע האחרון, הבנתי שכל יום הוא בחירה. אני לא צריכה להחליט מה יהיה עוד 20 שנה, אלא מה יקרה היום, וכל פעם שאני בוחרת לא לאכול שוקולד , או כל פעם שאני בוחרת לעלות על ההליכון ולעשות הליכה מהירה ( גם אם זה רק ק"מ וחצי כל פעם ולא 4 ק"מ כמו שהצבתי לעצמי כמטרה) אני יודעת שאני בדרך למה שאני רוצה להיות. ואני מניחה שזה תקף לגבי כל דבר אחר בחיים שאחליט לעשות, לבחור כל פעם מחדש, באופן מודע, עד שזה יהפוך לדרך חיים.

למה זה חשוב לך

הי נעמה, תודה רבה על השיתוף. ראשית אני מוצאת שיש לך כוח רצון ושאת יודעת לבצע החלטות שלך. ומצויין שאת לא מעמידה עצמך בבקורת מדוע לא הלכת 4 ק"מ אלא "רק" ק"מ וחצי. (מזל טוב לרגל הלידה) מהו הדבר שבגללו את לא מוותרת לעצמך בעניין הזה, מדוע את מקיימת את הבטחתך לעצמך להוריד מהמשקל/לשמור על חיים בריאים? בנוסף מצאי עוד 2 תחומים בהם את מציבה מטרות ועומדת בהן. לילה טוב, הילה הדר מכון קשת אימון אישי (איזון חיים-עבודה, טיפוח הזוגיות) אימון עסקי

naama2712

New member
זה חשוב לי

כי אני חשובה לעצמי, אולי זה אגואיסטי להגיד, אבל חשוב לי לאהוב את מה שאני רואה כשאני מסתכלת במראה, לדעת שאני בריאה ועושה הכל כדי לשמור על כך, שיהיה לי טוב עם עצמי. זה הקו המנחה אצלי. אני מנסה לחשוב על עוד תחומים שאני מחליטה ומיישמת , כרגע לא עולה לי שום דבר. תודה על ההקשבה והעזרה

אפשר להמשיך...

הי נעמה, (לפני הכל, כשאת דואגת לעצמך זה לא אגואיסטי, את פשוט שמה את עצמך במקום ראשון וזה מצויין) אם זה מתאים לך אפשר להמשיך ואם לא שיהיה בהצלחה. את מוזמנת לכתוב אם די לך בכך. המשך הכיוון הוא ראשית למצוא עוד 2-3 תחומים לפחות שאת לא מוותרת לעצמך ולמה את עושה זאת. כלומר למה את עומדת במילה שלך. ובעניין אותו ציינת, עד כמה זה חשוב לך לשמור על הבריאות, שיהיה לך טוב עם עצמך. על מה את מוכנה לוותר כדי שיהיה לך טוב עם עצמך, כדי שתהיי בריאה. ומהו הטווח בו משתרעת הבריאות מבחינת ההבנה שלך. מה היא כוללת. אותן שאלות לגבי התחומים האחרים שבהם את מציבה מטרות ומחייבת את עצמך ברמת העשיה. שוב בהצלחה הילה הדר מכון קשת אימון אישי (לאיזון חיים-עבודה, טיפוח הזוגיות) אימון עסקי

למעלה